עבור לתוכן

מישהו מכיר את FireFox? התחלתי להשתמש בה ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, בנתיים אני מאוד מרוצה

יש רק בעיה אחת כרגע, שאני מכניס את כל הכתובות שאני רוצה שיפתחו בהתחלה בתור ה Startpage עם | בינהם

הם נפתחים עם התונכה אבל הטאבים קטנים,אם אני סוגר אחד מהם אז הגודל שלהם חוזר להיות בפרופורציה ( פרופורציה זה מתאים ל )

ולא שמתי איזה 30

אהה ועוד בעיה יותר מציקה (מעצבנת) זה שב superdrag אם אני עושה את זה ללינק זה עובד אבל אם אני עושה את זה

לאיזה ציור או איקון שאמור לפתוח לינק הוא מנסה להוריד אותו.

תודה

• תגובות 48
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר לסופר, תיכנס להגדרות שלו שם אפשר לבחור מה לעשות.

tools>extention>superDrag..>options.

פורסם
  • מחבר

תודה,

יש רק בעיה אחת כרגע, שאני מכניס את כל הכתובות שאני רוצה שיפתחו בהתחלה בתור ה Startpage עם | בינהם

הם נפתחים עם התונכה אבל הטאבים קטנים,אם אני סוגר אחד מהם אז הגודל שלהם חוזר להיות בפרופורציה ( פרופורציה זה מתאים ל )

ולא שמתי איזה 30

פורסם

ב- TAB MIX PLUS, יש הגדרה של רוחב הטאב. תגדיל את הרוחב המינימלי ואולי זה יעזור:

tab mix options>display>tab>width

פורסם
  • מחבר

ב- TAB MIX PLUS, יש הגדרה של רוחב הטאב. תגדיל את הרוחב המינימלי ואולי זה יעזור:

tab mix options>display>tab>width

לא נראה לי, כי ברגע שאני פותח חלון או סוגר חלון חדש זה מסתדר, ניסיתי להוריד את כמות החולונות גם לא עזר

פורסם

אני מהמר שתוך 3-6 חודשים תחזור לעבוד אקסלוסיבית עם מקסתון חחחחחח

הולך להיות לך מאוד לא נעים עם FF... בגדול יעבוד, אבל אחרי שהורגלת למקסתון...תדע בדיוק איך זה _צריך_ להיות.

נחייה ונראה.

פורסם

אצלי זה היה להיפך. אחרי שהתרגלתי לעבוד עם פיירפוקס (קלי קלות, באמת), ניסיתי לעבוד עם מקסתון - מישהו בעבודה התקין אותו על המחשב והגדיר אותו כברירת מחדל. באמת שניסיתי, אבל הממשק שלו זוועתי. שום דבר לא עובד כמו שאני רוצה!

אחרי שלושה ימים שיניתי את דפדפן ברירת המחדל והודעתי לבחור שהוא מוזמן לעשות מה שהוא רוצה על כל מחשב אחר, אבל לא על זה. ומאז לכוחותינו שלום.

פורסם

יצא פרייאר משהו, לא ? הייתי מתקין איזה וירוס על הדרך :)

פורסם

על טעם וריח אין מה להתווכח, חוץ מאשר להתווכח מה הטעם של רוב הנוהרים (ממחנה X אל מחנה Y). ;D

פורסם

אני עברתי למקסטון אחרי חצי שנה של גלישה ב-FF, והמקסטון פשוט יותר נוח!

ה-RSS הבנוי הרבה יותר נוח מהתוספות שיש ל-ff, בכלליות כל הטאבים יותר נוחים ויש לו צריכת זיכרון יותר נמוכה מל-FF בזמן שלשניהם יש את אותם הפונקציות.

פורסם
  • מחבר

אני מהמר שתוך 3-6 חודשים תחזור לעבוד אקסלוסיבית עם מקסתון חחחחחח

הולך להיות לך מאוד לא נעים עם FF... בגדול יעבוד, אבל אחרי שהורגלת למקסתון...תדע בדיוק איך זה _צריך_ להיות.

נחייה ונראה.

שמע, יש ל FF יתרונות שחבל לי לפספס אותם, אז מה שאני מנסה לעשות זה לתת ל FF את כל מה שהיה במקסטון

הצלחתי בכל חוץ מבמהירות (המקסטון מהיר פי 2,תבדקו את זה, קשה להאמין) בסוף אולי אני אכתוב מקסטון extension

בשביל כל שאר האנשים כמוני :lol:

כרגע אני במצב של כמעט מקסטון, רק הקטע הזה שהסברתי שבפעם הראשונה שאני מפעיל אותו העמודים לא בגודל נכון...

נראה לי שזה בגלל הצובע טאבים שהתקנתי ???

אם אני אפתור את זה, אז יש לי Maxthon fox

(רק חבל שהמקסטון מהיר פי כמה וכמה, שהראתי לחברים שלי שמשתמשים במקסטון את ה FF, הם התבאסו בגלל המהירות

זו הסיבה שהם נשאירם עם מקסטון)

פורסם

בובי, מה היתרונות שמצאת בפיירפוקס שלא היה לך במקסתון? אם סתם הממשק יותר יפה לך, בקרוב יוצא מקסתון2 שאמור לתת תשובה לזה (לי אישית המקסתון כרגע יפה ונקי - אני שונא סקינים וקישוטים מעצבנים אחרים).

אחרי שההתלהבות של לשחק עם משהו חדש תתפוגג לה, לדעתי (אני חוזר) אתה תרצה לעבוד עם מה שהכי טוב לך ב??סך-הכל, ואני מאמין שזה יהיה מקסתון.

פורסם

אפשר תמיד לנסות גם את OPERA

פורסם
  • מחבר

בובי, מה היתרונות שמצאת בפיירפוקס שלא היה לך במקסתון? אם סתם הממשק יותר יפה לך, בקרוב יוצא מקסתון2 שאמור לתת תשובה לזה (לי אישית המקסתון כרגע יפה ונקי - אני שונא סקינים וקישוטים מעצבנים אחרים).

אחרי שההתלהבות של לשחק עם משהו חדש תתפוגג לה, לדעתי (אני חוזר) אתה תרצה לעבוד עם מה שהכי טוב לך ב??סך-הכל, ואני מאמין שזה יהיה מקסתון.

יתרונות,

* אני יכול לדווח spam ל http://www.bluesecurity.com/ ישירות ממנו, זו הסיבה שבכלל התחלתי לעבוד איתו

* עולם שלם של תוספות,כרגע אני סוגר חלון ע"י שני לחיצות בעכבר ולא צריך ללחוץ X,יש פה תוספת שלוקחת את ה mouse gestores

כמה צעדים קדימה ממקסטון, כך זה לגבי כל שאר התוספות והם רק משתפרות מגירסה לגירסה.

* חיפוש מדהים!!! ( ctrl+F)

* מראה כמובן, כל טאב שלי נפתח בצבע אחר, שיניתי גם את הכפתורים לממש יפים

* ה bookmarks toolbar עובד בצורה מדהימה, פי כמה יותר טובה מה maxthon, אפשר ממש ליצור את הלינק לתוכו ולא

ל Favorites, כרגע יש לי קיצורים בטולבאר שאני לא צריך אותם ב FAVORITES הם רק לשליפה מהירה.

* לי אישית המקסטון היה קורס המון שכבר התחלתי לשנוא אותו!!, גם חלק מהאתרים הוא לא מעלה לי תמונות קטנות (לינקים) עד שאני לוחץ f5

חסרונות

* פה הכל מורכב בצורה של טלאים המקסטון כבר מגיע מוכן ככה, לא יודע כמה זה משנה אבל חיסרון, נמחק המחשב יקח לי שעה להביא אותו למצב הזה

* במקסטון יש עבודה עם קבוצות, ניתן להוסיף אתרים לקבוצות, לפתוח קבוצה, הכל בצורה פשוטה וחלקה ללא בעיות, רעיון מדהים משל עצמו

(ד"א מי הראשון שהתחיל עם גלישה בטאבים)

* והיתרון הע-נ-ק שהמקסטון פי כמה יותר מהיר, אין לי מושג איך הם הגיעו למהירות הזאתי, אבל זה הבדל של עשרות אחוזים

* המקסטון מתחיל ב M וגם השם שלי האמיתי מתחיל במ' ו firefox מתחיל ב F,עוד יתרון

פורסם

^^^

לא יקח לך שעות. תעשה גיבוי של הפרופיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים