פורסם 2006 במאי 619 שנים האם ניתן לעשות שבכל פעם שאני אפעיל אותה יעלו מספר אתרים ביחדיש אתזה ב Maxthon המעולה, שמה זה נקרא Groups
פורסם 2006 במאי 619 שנים firefox נראה לי שמעתי על זה, בכל מקרה, אפשר לעשות בזה הכל, יש לך בעמוד תוכנה סטיקי בנושא תוספים, תקרא שם איזה עושה את זה (ותשאר דיונים כאלו שם בסטיקי).
פורסם 2006 במאי 619 שנים אהבתי את הכותרת! Firefox? זה מוכר לי מאיזשהו מקום... זה לא משהו של Mozilla, במקרה? : תעיין בסטיקי הזה: FireFox - התוספים שלכם
פורסם 2006 במאי 719 שנים tab mix plus-תוסף חובה לכל FF. עושה כל מה שאתה רוצה לטאבים. https://addons.mozilla.org/firefox/1122/
פורסם 2006 במאי 719 שנים בוא נראה ... לפי סקר יחסית עדכני יש 700 מיליון גולשים באינטרנט, לפי הסטטיסטיקות פיירפוקס תופס 10% משוק הדפדפנים העולמי אז זה יוצא ש... 70 מיליון איש בעולם מכירים את פיירפוקס. מתוכם בטוח יש איזה אחד או שתיים בארץ
פורסם 2006 במאי 719 שנים לא צריך תוסף בשביל זה.. פשוט בהגדרות של עמוד הבית (tools->options->general->home page) עושים קו מפריד | בין כל הכתובות
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר ישכמה דברים שחסרים לי מה Maxthon,א. אם הייתי מסמן מילה ואז גורר אותה הצידה עם העכבר היה נפתח חלון ולא היה צריך לעשות open in...ב. יש מה שנקרא Groups, במקום להוסיף ל Favorites הייתי מוסיף לקבוצה ואז הייתי יכול לפתוח את כל הקבוצהנגיד קבוצת פורומים נפתחים לי כל מניי פורמים שאני מתעדכן.. וגם יש קבוצת Startup שעולה איך שאני מעלה את ה Maxthonעקרונית אלו הדברים שממש חסרים לי, אני אשמח לדעת אם אפשר לעשות אום ב Firefox איכשהו
פורסם 2006 במאי 719 שנים א. ההרחבה SuperDragandGo עושה את זה. למרבה הצער הפסיקו לפתח אותה והגירסה שבאתר הרשמי לא עובדת על הגירסאות העדכניות של פיירפוקס, אבל כאן תמצא גירסה ששיניתי את הגירסה שלה כך שתעבור גם על פיירפוקס 1.5.ב. כבר הציעו לך שיטה לעשות את זה, אבל הנה אחת פשוטה יותר: פתח את כל הטאבים שאתה רוצה, גש ל- Tools->Options->General ולחץ על Use Corrent Pages.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר א. ההרחבה SuperDragandGo עושה את זה. למרבה הצער הפסיקו לפתח אותה והגירסה שבאתר הרשמי לא עובדת על הגירסאות העדכניות של פיירפוקס, אבל כאן תמצא גירסה ששיניתי את הגירסה שלה כך שתעבור גם על פיירפוקס 1.5.ב. כבר הציעו לך שיטה לעשות את זה, אבל הנה אחת פשוטה יותר: פתח את כל הטאבים שאתה רוצה, גש ל- Tools->Options->General ולחץ על Use Corrent Pages.תודה, אבל הקישור לא עובד לי
פורסם 2006 במאי 719 שנים ניסיון שני:http://forums.ort.org.il/files/30/2359606/7596707.zipפתח את ה- zip, הקובץ של ההרחבה בתוכו.
פורסם 2006 במאי 719 שנים אין בעיה - תסיר את ההתקנה העברית ותתקין את האנגלית. הסרה לא פוגעת בפרופיל המשתמש כך שכל ההגדרות שלך ישמרו.
פורסם 2006 במאי 819 שנים אתה יכול לשים בתיקיה בbookmarks את כל האתרים שאתה פותח ביחד ואז כפתור ימני על הספריה וopen in tabs
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.