עבור לתוכן

האפוקליפסה מגיעה - אני מסכימה עם דוס!

Featured Replies

פורסם

איך הגעת ל4 מיליון?

וכמו שכבר אמרתי לא טוב לך? תגיש בגץ ;)

• תגובות 227
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם אני אגיש בג"צ על כל דבר שמציק לי במדינה הזאת אני אהפוך לאדם עסוק מאוד...

פורסם

אז אל תגיש :nixweiss:

ושוב איך הגעת ל4 מילון?

פורסם

אנשים לא מבינים שזה לגיטימי לא להסכים עם נושא של הפגנה (אם כולם היו מסכימים, למפגינים לא היה צורך בהפגנה)

אבל זה בכלל לא לגיטימי לא להסכים לההפגנה עצמה בגלל שאתה לא מסכים עם הנושא שלה.

פורסם

ושוב איך הגעת ל4 מילון?

מישהו בדיון רשם את העלות

תשאל אותו איך הוא הגיע לזה

בכל מקרה מדובר בהקפאת התנועה בעיר מרכזית למשך מספר שעות

זול זה בטח לא

אנשים לא מבינים שזה לגיטימי לא להסכים עם נושא של הפגנה (אם כולם היו מסכימים, למפגינים לא היה צורך בהפגנה)

אבל זה הקטע

למצעד הגאווה אין נושא

על מה הם נלחמים בכלל? על מה הם מוחים?

לדעתי ההומואים בישראל זוכים לשוויון מלא - חוץ מעניין הנישואים - ואת האפליה הזאת הם חולקים עם קבוצות נוספות

אז למה המחאה בעניין חייבת להתרכז סביבם?

פורסם

צודק, אבל אני לא מסכים להפגנה לא בגלל שהומואים מגעילים אותי/אני חושב שצריך להרוג אותם או משהו בסגנון.

אני מתנגד ל"הפגנה" הזאת של מצעד הגאווה כי היא עצמה מגעילה.

קרונות של גברים בחוטיני שמתנשקים ומזדיינים עליו, עם המון נוצות והרבה צבע וורוד.

אם לזה אתה קורא הפגנה, מצבך רע.

הפגנה זה כמה שלטים, אולי כמה נואמים ולא כמה גברים ונשים מזדיינים אחד עם השני ברחוב.

הרי התערטלות בציבור הינה אסורה לפי חוק, אבל שזה ב"הפגנה" הזאת זה מותר? לפי דעתי, לא.

פורסם

מגעיל אותך?

אל תלך להפגנה/אל תפתח טלויזיה

לא הייתי בהפגנה כזאת אבל קשה לי להאמין שזה מדוייק

כמה גברים ונשים מזדיינים אחד עם השני ברחוב.

פורסם

בצעדה הזאת הם מבטאים את היחודיות שלהם ובכך מממשים את חופש הביטוי שלהם אז חופש הביטוי VS חופש התנועה

הם בעצם אומרים שהם "מיוחדים" (כמו שמפגרים וחולי נפש הם "מיוחדים").

אני לא מתנגד רק לקיומו של מצעד ההומואים (עלאק "גאווה"), אלא לעצם זכות הקיום של ההומואים. הם תועבה! לא צריך להוציא אותם להורג, אבל בהחלט יש מקום לאישפוז.

פורסם

פעם חשבתי שאתה יותר אינטיליגנטי.

פורסם

אני לא מתנגד רק לקיומו של מצעד ההומואים (עלאק "גאווה"), אלא לעצם זכות הקיום של ההומואים. הם תועבה! לא צריך להוציא אותם להורג, אבל בהחלט יש מקום לאישפוז.

ואני מתנגד לעצם קיומם של אנשים כמוך

בהחלט יש מקום לאשפוז.

פורסם
ואני מתנגד לעצם קיומם של אנשים כמוך

בהחלט יש מקום לאשפוז.

:xyxthumbs:

Borg, אני יתחיל לארגן גם לך מקום מול כיתת היורים! :smile1:

פורסם

ומה זה לעזזל להרגן?

אתה סתם דתי מס*** שחי לו עוד בתקופה השחורה :puke:

זה פשוט מגעיל לקרוא מה שאתה כותב :errrr:

אני מציע להכין את טובי היורים שלו ולעשות עליך(ודומים לך כמו החברים שלך משס :s07:) כיתת יורים :smile1:

קודם כל אני בכלל לא דתי(וממש לא חובב חרדים) וחי די בתקופה החדשה אני פתוח ומוכן לקבל חידושים אבל אתה כנראה הומו ואם מגעיל אותך לקרוא מה שאני כותב אל תקרא

ואני חושב שאותך דווקה צריך להכניס לאשיפוז ודחוף כי אתה גם הומו וגם אומר דברים שבן אדם שפוי לא היה אומר

"אני מציע להכין את טובי היורים שלו ולעשות עליך(ודומים לך כמו החברים שלך משס :s07:) כיתת יורים :smile1:"

ותגידו לי חברה מה אתם לא מבינים שהומואים מהווים רגרסיה של תרבות ושל אבולוציה בכלל ומהווים סכנה פסיכולוגית ממשית(לצערי חבר שלי סבל מזה אבל עכשיו הוא בסדר)

פורסם

פעם חשבתי שאתה יותר אינטיליגנטי.

אני פשוט אומר את מה שרבים כמוני חושבים, אבל מתביישים להגיד.

Borg, אני יתחיל להרגן גם לך מקום מול כיתת היורים! :smile1:

קודם עדיף שתסיים את כיתה א'.

דרך אגב, גנבת את האימייל שלי: borg0@nana.co.il

פורסם

טוב, תרגיעו או שהדיון ינעל.

פורסם

הם בעצם אומרים שהם "מיוחדים" (כמו שמפגרים וחולי נפש הם "מיוחדים").

אני מתנגד לעצם זכות הקיום של האנשים עם שיער שחור. הם תועבה! לא צריך להוציא אותם להורג, אבל בהחלט יש מקום לאישפוז.

ותגידו לי חברה מה אתם לא מבינים שהומואים מהווים רגרסיה של תרבות ושל אבולוציה בכלל ומהווים סכנה פסיכולוגית ממשית(לצערי חבר שלי סבל מזה אבל עכשיו הוא בסדר)

ותגידו לי חברה מה אתם לא מבינים שאנשים עם שיער שחור מהווים רגרסיה של תרבות ושל אבולוציה בכלל ומהווים סכנה פסיכולוגית ממשית(לצערי חברה שלי סבלה מזה אבל עכשיו היא בסדר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים