עבור לתוכן

עזרה ברכישת מחשב עד 8000 שקל+חוות דעת

Featured Replies

פורסם

זה לא יאמן. אני מבזבז את זמני בלעשות שמיניות באויר כדי להתאים לו מפרט לתקציב, והוא פשוט חורג בטירוף ולוקח ****בדיוק**** את מה שהוא לקח בהתחלה כאילו לא אמרתי כלום.

לאנשים כמוך לא מגיע שיעזרו, תקנה מה שבא לך.

• תגובות 53
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פותח הדיון

הנה שוב

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח

הלוח אם הזה

ומארז מה צריך מיוחד תקח כבר איזה מארז של compucase כזה בצבע שחור או לבן

פורסם
  • מחבר

זה לא יאמן. אני מבזבז את זמני בלעשות שמיניות באויר כדי להתאים לו מפרט לתקציב, והוא פשוט חורג בטירוף ולוקח ****בדיוק**** את מה שהוא לקח בהתחלה כאילו לא אמרתי כלום.

לאנשים כמוך לא מגיע שיעזרו, תקנה מה שבא לך.

שמע גבר לא התכוונתי שתתעצבן אני פשוט מנסה למצוא את ההכי טוב ובגלל זה אני שואל ומשנה כל הזמן כדי לבדוק מה הכי מתאים ואני צריך יותר

מהצעה אחת

ורק שתדע שאני רושם לעצמי את כל מה שאתם אומרים פה ואני מתייחס מאד ברצינות

ואם תמשיך לעזור לי אז אני יעריך את זה מאד

10X

פורסם

קח את מה שכתבתי מעל ההודעה שלו

זה מספיק טוב הלוואי עלי משהו כזה

פורסם

מקפליי כבר אמר לך לפני כמה ימים, הצריכה *מהקיר* של מערכת של 3800+ עם 7900GT היא 200W.

חוץ מזה, וואטים לא אומרים כלום, וכבר היית צריך להבין את זה.

באופן עקרוני אתה צודק, זה לא ספק עם בלי סוף מרחב תמרון, אבל היות ומדובר על מערכת שלא תשודרג (לא SLI), אני חושב שבטוח להגיד שאין שום בעיה עם הספק הזה.

מן הסתם אני יודע שהוואטים זה לא מה שקובע אחי , הרי זה ברור שבספקי מותג שיש יותר וואטים יש יותר אמפרים ;) - שלא תחשוב שלא ידעתי את זה :-\

ולפותח הדיון , זה לא לעניין לבקש עזרה אחרי שאנשים עשו בשבלך הרבה ולהחליף מפרט , אני מקווה שהבנת את אשר אמרו לך...

פורסם

viperch1x, תחסוך לעצמך קצת ותעיף את ה-X-Fi הזה לכל הרוחות. רוב הסיכויים שכרטיס הקול אונבורד יספיק לך (כן, fighter, מכונת משחקים עם כרטיס קול אונורד - אפשר לחשוב שזה טאבו בימינו :)). אם אתה ממש ממש חייב כרטיס קול חיצוני אז כדאי שתלך שני עמודים אחרונית ותראה מה שכתבו בדיון הזה, X-Fi זה ביזבוז משווע של כסף ואפשר לקבל תמורה הולמת בסכום נמוך יותר.

שלא לדבר על העובדה שאם עוד שנה יימאס לך תמיד תוכל לשדרג את כרטיס הקול, וכמובן המחיר שלו בוודאי יירד...אתה לא חייב לזרוק היום 800ש"ח לפח.

פורסם

מאיפה הבאת 800

740 בksp

750 בנועה

אני רואה שלכולם היום אכפת רק מגרפיקה וחושבים שזה מה שיתן להם חווית משחק מלאה

נו מילא

פורסם

תלך עמוד אחורה ותראה את המחיר שמופיע במפרט. חוצמזה, אפשר לחשוב שהבדל בין 750 ל-800 הוא כזה גדול, זה לא שהמחיר האמיתי הוא 400 ואני כתבתי 800.

לא, לא אכפת רק מגרפיקה אבל יש הבדל בין בזבוז כסף על מוצר שאתה לא מנצל אותו במלואו לבין כזה שכן. בינתיים, יצא רק משחק אחד שמיועד במיוחד ל-X-Fi, באטלפילד 2, ואנחנו מדברים על כרטיס קול שנמצא בשוק מזה מספר חודשים. ואפילו לא דיברנו על המחיר שלו.

פורסם

לא, לא אכפת רק מגרפיקה אבל יש הבדל בין בזבוז כסף על מוצר שאתה לא מנצל אותו במלואו לבין כזה שכן. בינתיים, יצא רק משחק אחד שמיועד במיוחד ל-X-Fi, באטלפילד 2, ואנחנו מדברים על כרטיס קול שנמצא בשוק מזה מספר חודשים. ואפילו לא דיברנו על המחיר שלו.

אני גם חושב כך, אפשר בהחלט להסתפק בכרטיס סאונד אונבורד.

אם פותח הת'רד לא הולך לבצע עריכת סאונד מיוחדת, אזי הכרטיס קול מיותר לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים