עבור לתוכן

מה כל כך גרוע בo.c אם ספקים גנרים?

Featured Replies

פורסם

?????????????????

מתח לא יציב מה אני פשוט רוצה לדעת????????

פורסם

ספק גנרי יכול להיות לא יציב כאשר הוא מועמס - כלומר כאשר צורכים ממנו הרבה זרם.

כאשר מבצעים OC (בעיקר כשמעלים מתח לרכיבים) צריכת הזרם מהספק עולה ואם הוא לא יכול לעמוד בעומס אז יכולה להיות בעיה של יציבות מתחים שתגרום למחשב להיתקע במקרה הטוב, או לגרום נזק לרכיבים במקרה היותר קשה.

לכן מומלץ להשתמש בספקים מחברות ידועות בעלי הספק גדול דיו כדי להחזיק את כל רכיבי המחשב וגם עודף בכדי לאפשר גם OC.

פורסם
  • מחבר

זהו מותק ?

קיצר זה אומר שגם ספק גנרי יכול להיות טוב :D

תודה

פורסם
link=topic=179473.msg1544800#msg1544800 date=1146511268]

זהו מותק ?

קיצר זה אומר שגם ספק גנרי יכול להיות טוב :D

תודה

מי מותק? אני?

תודה קוקי 7363z1wft6rs4z.gif

בוודאי שספק גנרי יכול להיות טוב, אבל השאלה אם כדאי לקחת סיכון.

האם תמורת 300-400 ש"ח לספק סביר כדאי לסכן לוח, ומעבד ב 2000-3000 ש"ח ???

פורסם

*עם

פורסם

*עם

*אם

ובעיקרון ספק ג'נרי זה ספק שלא שייך לחברה גדולה כ"כ..

אתם הפכתם את זה לספק שלא מספק חצי ממה שהוא אמור ושקורס אחרי 2 שניות..

פורסם

מה אתה מתקן אותו וטועה

זה עם

פורסם

מה אתה מתקן אותו וטועה

זה עם

בכל התגובות פה האם נכון..

עם=ביחד,שיוך+שיתוף

אם=מילת ייחוס

פורסם

*אם

ובעיקרון ספק ג'נרי זה ספק שלא שייך לחברה גדולה כ"כ..

אתם הפכתם את זה לספק שלא מספק חצי ממה שהוא אמור ושקורס אחרי 2 שניות..

בכל התגובות פה האם נכון..

עם=ביחד,שיוך+שיתוף

אם=מילת ייחוס

א) כבר עשית מעצמך צחוק, כי אתה אומר שעם זה ביחד וכותב ההודעה התכוון OC עם ספק גנרי. יש סטיקי על זה, מומלץ שתקרא.

ב) הספק באמת לא מספק חצי ממה שהוא אומר (ספק 500W במיוחד לגיימרים!!!!!! אם יספק 250W דיינו)

שים לב: כאן יש תנאי אז האם הוא עם א'

ג) הוא לא יקרוס על ההתחלה, רק שתתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך תקבל הודעה נחמדה שאומרת שהוא לא מקבל מספיק חשמל.

פורסם

אם**

הינה פירוש מבבילון לעילגים:

עם = ביחד, יחד, בצוותא, בכפיפה אחת, בצירוף; ליד, על יד, סמוך ל-, קרוב, לצד, בלווית; אצל, ברשות, דרך, באמצעות, בעזרת; בזמן, בשעת, בו זמנית, בתיאום.

אם= אילו, לו, במקרה ש-, כאשר, כש-, בתנאי, בתנאי ש.

עריכה, חשבתי ש oba3k תיקן את shlomom, טעות שלי.

וכשיש ספק ג'נרי עלולות להיות נפילות מתח לא צפויות (דבר שגורם לחוסר יציבות של המערכת) ובנוסף הספק הג'נרי לא תמיד עומד בהספק שהמערכת צורכת ממנו וכידוע באובר צריכת החשמל עולה והעומס על הספק עולה.

פורסם

יכולות להיות קפיצות מתח שזה יותר מסוכן זה יכול לשרוף חלקים עדינים בקיצור ג'נרי לא מומלץ.

פורסם

א) כבר עשית מעצמך צחוק, כי אתה אומר שעם זה ביחד וכותב ההודעה התכוון OC עם ספק גנרי. יש סטיקי על זה, מומלץ שתקרא.

ב) הספק באמת לא מספק חצי ממה שהוא אומר (ספק 500W במיוחד לגיימרים!!!!!! אם יספק 250W דיינו)

שים לב: כאן יש תנאי אז האם הוא עם א'

ג) הוא לא יקרוס על ההתחלה, רק שתתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך תקבל הודעה נחמדה שאומרת שהוא לא מקבל מספיק חשמל.

:s07: בהתחלה התכוונתי ה-אם

ועכשיו רק שמתי לב שהוא התכוון לכותרת

טעות שלי ><

פורסם
  • מחבר

חאלס יא! ספמרים

תודה אני כנראה יקנה fsp 400

פורסם

הסכנה הכי גדולה של ספק ג'נרי זה לו דווקא המתחים, זה העובדה שאם יש נפילת זרם או יותר מדי זרם בשקע החשמלי יש לו יותר סיכוי להשרף מאשר לספק איכותי.

פורסם

הסכנה הכי גדולה של ספק ג'נרי זה לו דווקא המתחים, זה העובדה שאם יש נפילת זרם או יותר מדי זרם בשקע החשמלי יש לו יותר סיכוי להשרף מאשר לספק איכותי.

בגלל המתחים הלא יציבים שהוא מספק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים