עבור לתוכן

עזרה דחופה :המחשב מתחיל לעבוד מייד בחיבור לחשמל

Featured Replies

פורסם

החלפתי ספק וכנראה לא חיברתי נכון איזה חיבור כתוצאה מכך נוצר מצב שבו אני מחבר את המחשב לחשמל מייד מתחיל לעבוד ללא לחיצה על כפתור הפאוור היכן טעיתי

:s05:

פורסם

סיכוי גבוה בחיבור הלחצנים והלדים

או שלוח אם נוגע בפלטה מתכתיו והיא מקצרת אותו

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון הלדים לא חייבים להיות מחוברים כלל ,לגבי הלחצנים חיברתי בדיוק כמו בצילום של הלוח,אך יש אותה בעיה ,השאלה האם יש חשיבות לצד ?

פורסם

לא הבנתי משהו, אמרת שהחלפת ספק, אז למה ניתקת חיבורים של המפסקים מהלוח ??

בכל מקרה אין כוון לחיבור המפסקים הם בסה"כ סוגרים מעגל בזמן הלחיצה.

לא נראה לי שזה קשור לחיבור לא תקין של הספק כי צריך קצר בין שני פינים בצמת חוטים כדי להדליק ספק.

ב BIOS יש אופציה בתפריט של POWER לגרום לכך שהמחשב ידלק אוטומטית עם חיבור החשמל, אבל אני לא מבין איך זה יכול להשתנות לבד.

בכל מקרה אולי כדאי לבדוק.

פורסם

המחשב נדלק באופן אוטומטי עם חיבור לחשמל:

נדלק ונכבה אחרי כמה שניות?

החיבורים בלוח לא נכונים ו או הכפתור של הריסט/ריסטרט תפוסים-בעיה שהיתה לי במחשב הישן אחרי ששיחקי עם הכבלים

פורסם

נתק את כל חיבורי הכפתורים מה Front Panel Header שעל הלוח אם.

אם הספק עדיין נדלק כאשר מחברים אותו לחשמל, נתק את צמת ה ATX מלוח האם.

אם הספק עדיין נדלק כאשר אתה מחבר אותו לחשמל והוא לא מחובר ללוח האם, הספק תקול, תחליף אותו.

אם הוא לא נדלק כאשר הוא לא מחובר ללוח האם, חפש בביוס הגדרה בשם Power On on Power Loss (יכול להיות גם משהו דומה, בכל CMOS נותנים לזה שם קצת אחר), ובחר ב OFF.

פורסם
  • מחבר

תגידו סתם שאלה יכול להיות שיש קשר לכך שבתחילה חיברתי את הספק בצורה לא נכונה ,היות ויש לו חיבור 24 פינים ובלוח 20 פינים ,חיברתי בצורה לא נכונה והוא לא עבד ואחרי זה חיברתי בצורה שנראת לי כנכונה שארבעת הפינים בולטים מימין ,יכול להיות לכך קשר כל שהוא :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים