עבור לתוכן

דרושה המלצה לתוכנה ליצירת אלבום באינטרנט ב Flash

Featured Replies

פורסם

היי

מישהו מכיר תוכנה ליצירת אלבום תמונות אינטרנטי בפלאש ?

אשמח אם תמליצו לי על אחת.

פורסם

פלאש לאלבום תמונות זה רעיון רע. מאוד. מציע שתקרא את ההסבר הזה: מדוע להעדיף HTML על פני מצגת Flash.

תוכנה מומלצת שיוצרת אלבום אינטרנט מבוסס HTML היא Web Album Generator. אחד הדברים הכי מגניבים בה זה שהיא מנצלת את ה-link prefetching של פיירפוקס, דבר שהופך את הגלישה באלבום להרבה יותר מהירה. בזמן שהגולש מסתכל על התמונה העכשווית, הדפדפן מוריד ברקע את התמונה הבאה לזכרון, ואז כשהגולש לוחץ Next היא נפתחת מיידית :cool2:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :)

אני אבדוק את התוכנה שהמלצת ...

היום אני משתמש ב photoshop album - לא רע , אך איכות התמונות דיי נפגמת ואין לי שליטה על הגודל.

לדעתי יש לא מעט יתרונות בפלאש , לדוגמה - מקשה על אנשים לשמור את התמונות שלך

עיצוב מאוד נקי,זמן עליה לא כל כך גדול היום כשיש אינטרנט מהיר.

אשמח להמלצה בכל זאת לאיזה template ב flash .

תודה

פורסם

היום אני משתמש ב photoshop album - לא רע , אך איכות התמונות דיי נפגמת ואין לי שליטה על הגודל.

בתוכנה שהצעתי יש אפשרות לקבוע את הגודל ויש אפשרות להשתמש ללא שינוי בתמונות שערכת מראש.

לדעתי יש לא מעט יתרונות בפלאש , לדוגמה - מקשה על אנשים לשמור את התמונות שלך

זה לא באמת מונע מאנשים לשמור את התמונות שלך. אם אתה לא רוצה שישתמשו בהן למטרות מסחריות, פשוט אל תעלה אותן לאתר ברזולוציה גבוהה. פלאש לא יפתור לך את הבעייה הזו, הוא רק ייעצבן את הגולשים.

עיצוב מאוד נקי, זמן עליה לא כל כך גדול היום כשיש אינטרנט מהיר.

החסרונות גדולים בהרבה מהיתרונות, ולכן כשאני רואה אלבום בפלאש אני כמעט תמיד מאבד סבלנות אחרי דקה או שתיים (אפילו אם התמונות באמת מוצאות חן בעיני). קח למשל את האתר הזה. הצילומים מאוד יפים, אבל מצגת הפלאש הופכת את הדפדוף בהם לעינוי. שווה לאבד גולשים בשביל זה?

פורסם
  • מחבר

תודה ,

אתה ממש שונא פלאש בנאדם,לא בטוח שבצדק אבל זו כמובן זכותך.

שים לב שבדרך כלל אתרים חדשים בנויים בפלאש ופלאש מאוד מתאים לעיצוב נקי.

למשל זה שיצא בזמן האחרון

http://www.discovernikon.com/

בכל מקרה זה אתר לתמונות שלי ,אני לא יכול לאבד גולשים כי אין כאלה :)

HTML כמו שאמרתי יש לי ,מטרת הטראד הזה הוא flash.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים