פורסם 2006 במאי 119 שנים לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר גודל 17 או 19 אינץ, עד לתקציב של כאלף שקל אלא אם כן חריגה מועטה יכולה להקנות מסך הרבה יותר טוב.
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר ראשית תודה על ההמלצה המהירה, אבל ממה שאני מכירה אותה שאלתה הבאה תהיה האם מאג טוב יותר ממסכים של lg ? האם זה היחיד המומלץ ? והאם הוא טוב למשחקים וסרטים כמו שציינתי ??????????? :-*
פורסם 2006 במאי 119 שנים המסך הזה הוא הכי טוב שתוכלי למצוא בסביבות המחיר הזה למסכי 19", הוא יותר טוב מהאופציות של LG שסביבות ה1000 ש"ח.אפשר לקחת מסך 17" שיחשב איכותי יותר (כי תמיד יש התפשרות בין גודל לאיכות בתקציב מוגבל), אבל לדעתי הוא בחירה מצויינת.
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר אני מודה לך על ההתייחסות המהירה לשאלותיה. ולאור תשובתך, נשאלת השאלה המתבקשת, אם יורדים ל-17 אינטש האם היא תוכל למצוא מסך טוב יותר ?! כלומר אם מוכנים להתפשר על גודל, כל זאת אם לוקחים בחשבון כמובן יחס של עלות מול תועלת ?! :argue:
פורסם 2006 במאי 119 שנים מה עשיתי לך שאת ככה פותחת עליי כאלה ?!אני בחור רגיש, נאה ומסוקס, רווק, בגיל ההתפגרות, אז אל תתעסקי אוקיי?בכל מקרה, יש F700B של LG שהוא 17" איכותי.
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר הסמיילי זה רק ניסיונות עגומים למדיי לנסות לשעשע תוך כדי קריאה. נסלח לי ?! :cwm39:
פורסם 2006 במאי 119 שנים לפי דעתי המסך המומלף כיום הוא : SAMSUNG CRT 17" 793DF. יחס עלות -תועלת הכי משתלם . . . . . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=325&Pname=SAMSUNG
פורסם 2006 במאי 119 שנים הוא אולי הכי משתלם אבל לחברה שלה יש 1000 שקל והיא רוצה לנצל אותם כמו שצריך, אז למה לא?
פורסם 2006 במאי 319 שנים החלטתי ללכת על "17 לטובת שיפור באיכות המסך.בעקבות חיפוש של F700B בפורום קראתי הרבה דעות שליליות עליו, אבל גם כמה שהתעקשו שהוא מעולה. מאחר וזה היה בת'ראד יחסית ישן- אז מה הפסיקה הסופית? עד כמה הוא באמת טוב?וב- 1000 ש"ח לא עדיף כבר את ה-F700P?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.