עבור לתוכן

עשרות חיילים ונגדים חשודים באונס קטינה

Featured Replies

פורסם

איזה רוע... יש פה אנשים שחיים בקלקוש... ודווקא צריכים להיות בקלבוש.

• תגובות 394
  • צפיות 35.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

[ltr]I'm getting tired of saying the same thing.

stop looking for the people in fault. nobody's in fault, she wanted it. indeed she was relatively young and slept with relatively a lot of people, but she wasn't forced to. you can blame the parents as much as you want, I'm pretty sure she didn't sleep around due to lack of attention.

I'd like to remind you that there's nothing wrong (illegal or immoral) with a 20-18 y/o sleeping with a 16 y/o. and that's what they thought they were doing, since that's what she told them (and that's a fact, don't argue it, she admitted to lying to them). also I don't accept the idea that they knew that she was below 16, if so many feel for her lie than she must have looked older, because I doubt you'll find 37 people who would sleep with a 14 y/o so easily. the idea that in a 2000-5000 people base your suppose to know everybody, their families and that age of everyone is nothing short of ridicules.

and if after reading all of this you still think that all the 37 18-20 y/o men should be sent to prison for up to 16 years, there is something seriously wrong with your sense of right and wrong.[/ltr]

פורסם

למה 16 שנה? עם הסיבות המקלות שיש להם אני הייתי נותנת להם ריתוק של חודש לבסיס פלוס עבודות שירות.

שכחתם שבצבא ישראל להזדיין בבסיס (אלא אם אתה איש קבע או בן משפחתו שגר בתחומי הבסיס) צבאי זאת עבירה חמורה? :smile1:

אבל בצבא גרמניה מותר. אגב, היה סיפור דומה בבסיס בגרמניה בעיירה TRIER. אחת בת 16 שטחנה חצי בסיס.

אתם יודעים אבל מה מצחיק פה? שהיא היתה חברה של ידיד שלי ששירת באותו בסיס כל התקופה. מסכן... :lol:

פורסם

דווקא הדעה שלי בנושא הזה היא שאם הם ידעו (וסביר להניח שכמה מהם ידעו) ויוכח שהם ידעו, אז הם חייבים לשבת, אין אפס.

פורסם

בזה אין ספק, גם אני לא מאמינה שכולם היו בטוחים בזה שהיא בת 16. זה נוגד את כל חוקי ההסתברות. במידה והיו אנשים שידעו מה גילה, שהחוק יטפל בהם, ואח"כגם ביז'ו הגרוזיני.

פורסם

[ltr]so we have an agreement?[/ltr]

פורסם

אני מוכן לייבא ברזילאי גדול ושחור לטובת מי שידע בת כמה היא באמת.

פורסם

כל עיתון אומר משהו אחר, חוסר הוודאות הוא שיוצר את כל הויכוח סביב למקרה, ואם עוד לא הבנתם, אני מנסה להביא כל מיני אג'נדות שכל עו"ד שהיה מייצג אותה היה מעלה. עניין של אתגר. מה שכן, נגיד והיא היתה שוכבת עם מספר יותר מצומצם של אנשים בוגרים ממנה והם לא היו מודעים לגילה - מרבית האשמה אכן נופלת עליה, אבל כשמדובר במספר כל כך גדול של אנשים וקשר שתיקה כל כך גדול ובמסגרת הזאת במיוחד, זה מעלה שאלות קשות.

לפני קצת יותר משנה היה מקרה של בחור מזוכיסט, נאה (כך אומרים) שהיה משלם לילדות בנות 13-15 שיבצעו בו סאדו-מזוכיזם ונדמה לי שבסוף הוא נענש. במקרה הספציפי אני לא מסכימה עם העונש, שכן, מדובר בהתנדבות (וגם מאד נלהבת) של הבנות "לעזור" לו, ועוד שהן לקחו כסף בתמורה, לכן אני לא רואה שום בעיה מלבד לבעיה מוסרית וחוק ומוסר לא תמיד הולכים יד ביד.

מה שכן, כולנו היינו בבעיה אם זאת היתה הבת של אחד מאיתנו וכולנו היינו יוצאים למסע צלב. שוב, אנחנו חוזרים לאותו שורש של בעיות רבות בחברה שלנו - חינוך. אני לא יודעת איך חינכו את הילדה הזאת וכמה תשומת לב היא קיבלה בבית, אם בכלל, ואני יכולה רק לשער אילו דברים מביאה מסגרת של מגורים בבסיס לעשות. אז הפעם זאת ילדה משועממת ודפוקה מהרבה בחינות (יש פה אפשרות פטולוגית, נפשית, אפשרות להתעללות קודמת ואולי רק שיעמום ורצון למרוד, זאת לעולם כנראה לא נדע). באותה מידה יכל לקרות מקרה שבו ילד כזה או אחר באותה מסגרת היה מתחרפן והיה מתחיל להרוג חתולים בשביל הכיף כי אין לו מה לעשות בבסיס כזה. ידיד שלי משרת בבסיס כזה והוא אומר שהוא לא יכול לדמיין לחיות ובטח לא לגדול שם. להיות תקוע באמצע שומקום בנגב. זה לא כמונו שכשבא לנו אנחנו יכולים ללכת לים, לקניון או למסיבה או אפילו בית-ספר רגיל, מה שאני לא בטוחה שיש לילדים האלו. לך תדע. מה שבטוח, זה שאני לא מייחלת כזה דבר לאף אחד ואחד מכם. היו עירניים. :nono:

פורסם

דווקא הדעה שלי בנושא הזה היא שאם הם ידעו (וסביר להניח שכמה מהם ידעו) ויוכח שהם ידעו, אז הם חייבים לשבת, אין אפס.

תעזבי הסתברותית, בכל שמועה תמיד יש מישהו שיודע את האמת, כל עוד מדובר במקום "סגור".

[ltr]so we have an agreement?[/ltr]

הסכם?

פורסם

כן, אבל צריך להוכיח מי ידע מה, ומי אמר למי.

פורסם

זה באמת לא קשה. קח אחד, תשים עליו את כל האשמה, תגיד לו שמישהו אמר שהוא היכה אותה, הוא יחרבן במכנסיים, ואז תגיד לו "טוב, יש לי עסקת טיעון בשבילך. תגיד מי ידע בת כמה היא, מי הביא וזה, ואתה תקבל רק ריתוק ואין מילקי חודש". תראה איך כולם מתחילים לזמר.

פורסם

תעזבי הסתברותית, בכל שמועה תמיד יש מישהו שיודע את האמת, כל עוד מדובר במקום "סגור".

[ltr]yes, but don't forget that even if 3-5 people knew, they wouldn't have told anyone so as to not incriminate them selfs.[/ltr]

הסכם?

[ltr]yea, you know. that we both agree on the punishment.[/ltr]

פורסם

כן ילדים. עכשיו ברור לכם למה מערכת המשפט טוחנת לאט? :smile1:

פורסם

[ltr]and now to the american equivalent.

Description

Pamela Rogers is a former Tennessee school teacher who went to jail for having sex with one of her 14 year old male students. Yesterday she was arrested again after police found out she was sending the boy racy videos that she filmed with her cell phone. Here''s the smokin hot video that got her thrown back in the slammer.

http://www.break.com/index/pamrogers1.html

it is her! and if it's hard to tell in that video how hot she is...

http://www.tabloidcolumn.com/pamela-rogers-turner.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Pamela_Rogers_Turner

which brings me to the question:

why this shit never happens to me?! =[[/ltr]

פורסם

דריה בלי עוד פרטים אני חושב שהדיון אפך למיותר

כל אחד אמר תדעות שלו ואנחנו טוחנים אוויר-צריך לחכות שיתפרסמו עוד פרטים בישביל שהדיון ימשיך להיות מענין

איך שהדיון הכשיו אני פורש ויושב בקהל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים