עבור לתוכן

מערכת קירור למעבד אינטל 805 D חייב עזרה ויעוץ

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות את המעבד אינטל D 805 ואני רוצה לדעת משהו בנוגע לזה כולם אומרים שאם אתה קונה את המעבד הזה אז כדאי לך מאוד לקנות גם מערכת קירור בשבילו כי זה ישפר לו מאוד את הביצועים וזה יעזור לו מאוד אני רוצה לדעת את הדברים הבאים

1. האם זה חובה שיהיה לי מערכת קירור מיוחדת בשביל המעבד הזה ? או שזה רק בשביל ביצועים ?

2. אם אני לא יקנה מערכת קיורור מיוחדת אז יהרס לי המעבד יותר מהר ? האם זה גם יאט את המהירות שלו עם הזמן בגלל שזה לא עם מערכת קירור מיוחדת ?

3. האם אני יכול לא לקנות עכשיו מערכת קירור אבל מתי שאני יראה שהמשחקים שאני רוצה למחשב מתחילים לא לפעול מושלם לשדרג את מערכת הקירור של המעבד וככה לשפר את הביצועים שלו ? (המחשב בשביל משחקים)

4. האם באמת כדאי לי לבזבז הרבה כסף על מערכת קירור או שזה רק בשביל שהמחשב לא יעשה הרבה רעש ?

הדבר האחרון שאני עזרה בו הוא לבחור מערכת קירו מיוחדת למקרה שאני ירצה לקנות בסופו של דבר את המערכת הזאת אני רוצה שתמצאו לי מערכת קירור פועלת בשביל המעבד אינטל פנטיום D805 ושישפר את הביצועים שלו לכמו של הD840 (כמו שאמרו בפורום הזה) ולדעת כמה הוא עולה והאם הוא יפעל באמת !!! טוב ! על המעבד אינטל D805

פורסם

לא חובה ...פשוט המאורר יעבוד עם יותר רעש

המעבד לא יהרס...אך יכול לעבוד יותר לאט אם תריץ אותו יותר מידי ללא קירור חזר - throtling

תוכל לשדרג מערכת קירור בעתיד

כדי , Arctic Cooler 7 לפחות...170 ש''ח - זה גם רעש ו גם ביצועים

פורסם

מאוורר סטוק הוא חביב אבל הוא יחסית גרוע.

כמובן שקירור איכותי יותר כמו AC FREEZER 7 PRO יעשה את העבודה טוב יותר.

פורסם

המאוורר עצמו לא משפר את מהירות המעבד. כדי לשפר את מהירות המעבד צריך להמהיר אותו. כשממהירים אותו הוא מתחמם יותר ואז כדאי לשים קרור שמקרר טוב יותר מהקרור המקורי (וכמובן עושה את העבודה גם יותר בשקט).

פורסם

בהנחה שקיים AC Freezer 7, האם זה מספק תנאים מתאימים לאוברקלוק של המעבד? עד כמה? והאם הימצאותו של כרטיס מסך חזק עם קירור סטוק (לדוגמא 7900GT) עלול להשפיע לרעה על מאזן החום שנוצר עקב האוברקלוק למעבד?

פורסם
  • מחבר

ואיך אני ממהר את המעבד זה אומר לחתוך חוטים או משהו כזה או שזה סתם מיהור משהו שטחי בלי סכנה של הריסת המעבד ?

פורסם

בבקשה תקרא את המדריכים הנעוצים בראש העמוד , לפני שאתה שואל שאלות אחי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים