עבור לתוכן

דיווח אחרי התקנה של ה9550

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוברקלוק עם קירור איכותי יהיה מספיק :xyxthumbs:

במידה ואני רוצה לבצע המהרה אבל אין לי כוח והחשק להוציא עוד כסף על קירור, זה עדיין מומלץ?

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במידה ואני רוצה לבצע המהרה אבל אין לי כוח והחשק להוציא עוד כסף על קירור, זה עדיין מומלץ?

אם אתה לא משתמש במחשב בשביל משחקים אז לא כדאי לא כדאי לעשות לו C@

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא משתמש במחשב בשביל משחקים אז לא כדאי לא כדאי לעשות לו C@

בפעם השלישית אני אזכיר שאני משתמש בWORLDWIDN שהיא תוכנה גיאוגרפית תלת מימדית די כבדה....

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

כן.

איך אני אדע שאני לא מקצר ופוגע בחייו של כרטיסי האהוב?

פורסם

כל עוד הכרטיס נישאר במתח סטוק אין פגיעה בכרטיס, הוא מקסימום יהפוך ללא יציב, ואז מורידים קצת את התדר.

פורסם
  • מחבר

מתח סטוק = כמות חשמל העוברת בו לאחר ההמהרה זהה לכמות החשמל לפני ביצוע שינויים ?

פורסם

בשביל זה יש את התוכנה ATi Tool שעושה בשבילך את הC@

פורסם
  • מחבר

בשביל זה יש את התוכנה ATi Tool שעושה בשבילך את הC@

כן אבל באופן תיאורטי התוכנה תפעיל את הכרטיס בצורה מהירה יותר והוא יעבוד באופן יציב. אבל ללא קירור מתאים לאורך זמן הוא עדיין עלול להפגע לא?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

כן אבל באופן תיאורטי התוכנה תפעיל את הכרטיס בצורה מהירה יותר והוא יעבוד באופן יציב. אבל ללא קירור מתאים לאורך זמן הוא עדיין עלול להפגע לא?

היא מעלה לו את המהירות מעט ובודקת אם יש ארטיפקטים,במידה ואין היא שוב מעלה עד שהיא מגיעה למצב שיש ארטיפקטים ומורידה כ15-18mhz...

לא קריטי,זה לא פוגע בכרטיס כלל וכלל

פורסם
  • מחבר

לדעתי אסור לך להתעצל ואתה צריך לשפר את קירור הכרטיס מסך שלך!

תסתכל על הביקורות על הקירור לכרטיסי המסך באתר- http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/

או שתרצה להכין בעצמך קירור לכ.מסך שלך- http://hwzone.co.il/guides/9600mod/

זמן + כסף. ולדעתי עם מתעסקים עם הכרטיס זה עלול גם לעשות בעיות עם האחריות לא?

פורסם

הבעיה בכרטיס הזה היא שאין בו חיבור למאוורר. אני קניתי מאוורר בשביל לשים על הגוף קירור ולא יכולתי לחבר אותו.

מה שכן- יש את המוד הפשוט של לשים מאוורר מתחת לכרטיס כדי שהוא ישנוף עליו אוויר- מה שאמור להספיק מאחר והגוף קירור שיש עליו דיי סביר.

וכפי שאמרתי- אצלי הכרטיס עובד (במארז צפוף) על 340 לליבה ו 250 לזיכרון ואין בעיות (בלי תוספת קירור וכלום).

אל תשכח שזוהי אותה ליבה שבאה עם ה 9600 פרו גם.

פורסם

גם אם אתה עושה OC זה מבטל את האחריות כמעט בטוח. תבדוק בחנות שממנה קניתה. אבל אני בטוח ב-99% שכן.

אבל אם אתה קונה קירור לכרטיס מסך ולא נוגע בו אז האחריות נשארת. אולי היא תתבטל אם קניתה את הקירור בחנות אחרת מהחנות שקניתה את הכרטיס או שבגלל שהתקנתה אותו בעצמך. אתה צריך לבדוק. זה משתנה מחנות לחנות.

וגם בביקורת שכתבו באתר, הם מציגים מאוורר מיוחד לכרטיס מסך שמוסיפים בנוסף למה שיש בסטוק ולא צריך לגעת בכרטיס מסך. כנס לביקורת ששלחתי לך באתר ותראה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים