פורסם 2006 באפריל 2319 שנים היי אני חדש בעולם הOCרציתי לדעת איזה מן אוברקלוק אפשר לעשות למעבד הזה3.0 גיגה הרץ של ליבה ו200 מגה הרץ של באסתושבת 784 למרבה הפליאהלמה כדאי לתת עדיפות בהמהרה גםלבאס או לליבההוא מקורר מעולה על ידי שני מאווררים והיטסינק 4 צינורותבמנוחה 44 מעלות במאמץ 55 לערךבאילו תוכנות מומלץ לי להשתמש בתור מתחיל - ואפילו בתור מתקדםואם יש גם מדריך כלשהו למתחילים אודה מאודאני יודע ששאלתי הרבה שאלות כאןאז תודה כפולה למי שיענה
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים תושבת 478 (למרבה הפליאה..)...אני הגעתי עם שלי ל4GHZ יציב (סטפינג D0)..זה תלוי בסטפינג של המעבד שלך..בזיכרונות לוח..וכו תפרט קצת על המערכת שלך...ותעיין במדריכים באתר...ותעשה חיפוש לגבי תוכונת וכו מה שלא מובן אנחנו פה...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר 478 צודק מצטער חח התבלבלתי עם הספרות גם שלי משתמש בסטפינג D0 אולי תוכל לעזור לי עוד טיפה ולומר לי מה להתחיל לחפש אם לי ולך יש את אותה המערכת 256*4 RAM Motherboard Asus P4S800D ציפסט של הלוח לא משהו SiS 655FX לא מוצא עוד משהו רלוונטי להוסיף כאן מחשב ישן בסך הכל אבל כמו שאמרתי הוא מקורר די טוב ובשביל פרסקוט 47 מעלות במנוחה זה מעולה אז אוברקלוק בעזרתך תבורך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.