עבור לתוכן

מזוז פסק: ליברמן לא יוכל להיות שר לביטחון פנים . ביזיון???

Featured Replies

פורסם

שוב בעיות בהבנת הנקרא?

לא, אני לא מסכים איתך. מותר ואפשר למנות לתפקיד שר הלא-חשוב-מה אדם שחושב שצריך להעיף את כל הבכירים במשרד עליו מדובר ולשנות את המדיניות שלו ב- 180 מעלות. למה לא? רק שכשמדובר במשרד לבטחון פנים או משרד המשפטים, לבכירים הנ"ל יש "זכות וטו" שלא אמורה להיות להם.

בעית הבנת הנקרא הם שלך חביבי, אני שאלתי אם אתה מסכים איתי שליברמן ידע שהפרקליטות והמשטרה לא יתנו לו להיות שר לביטחון פנים. לא אם ההחלטה ראויה.

• תגובות 183
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא, הוא לא ידע. ראה את המאמר של בן-דרור ימיני ממעריב של סוף השבוע (למיטב זכרוני) שהופיע רק בעמוד הקודם:

יואב מני, פרקליטו של אביגדור ליברמן, קיבל מכתב מלשכת היועץ [המשפטי לממשלה] ב- 25 בינואר השנה, המבהיר שפעולות החקירה הסתיימו.

אם חקירת המשטרה הסתיימה עוד בינואר, הרבה לפני הבחירות, אין שום מניעה למנות את ליברמן לשר הממונה על המשטרה. אלא מה, אחרי שהחקירה הסתיימה והתיק הועבר לפרקליטות (עם המלצה לסגירתו מחוסר ראיות), הוא פתאום חוזר למשטרה "להשלמת החקירה". לא ברור מתי החזירו אותו, לא ברור מי החזיר אותו.

פורסם

מעניין יהיה לראות עותק של המכתב הזה. מוזר שהוא לא הודלף לתקשורת...

פורסם

מצד שני, אם המכתב לא היה קיים, כנראה שהיה מוכחש ע"י לשכת היוה"מ... ::)

פורסם

אני מניח שאם מעריב היה פונה לקבלת תגובה מהגורמים הראויים(המשטרה/היועץ המשפטי) היינו מקבלים הכחשה/אישור.

כרגע המכתב גם לא ממש בשיח הציבורי (אלא אם אתם קוראים לפורום הזה ככה).

פורסם

לא שזה ממש רלוונטי. המשטרה והפרקליטות מודים שהחקירה המשטרתית הסתיימה ושהתיק הועבר לפרקליטות. מאוחר יותר הוא הוחזר למשטרה להשלמת החקירה, לא ברור עם לבקשת המשטרה או בהוראת הפרקליטות ולא ברור מתי. וגם אם יציגו את המכתב הזה והיועה"מ יאשר שהוא אכן יצא, מה בכך? החקירה הסתיימה, התיק הועבר לפרקליטות ואז הוחזר שוב למשטרה להשלמת החקירה.

הנקודה היא שלליברמן היתה כל סיבה להאמין שלא תהיה מניעה משפטית למנותו לשר לבטחון פנים.

פורסם

מישהו מודה בשמו? בכתב? מוקלט? משהו? אה, מקורות פנימיים? :kopfpatsch:

פורסם

כן, גורמים בפרקליטות וגורמים במשטרה. ואף אחד לא טורח להכחיש.

פורסם

בקיצור "מקורות פנימיים".

כלומר על תקן רכילות...

פורסם

הבנאדם פאשיסט . . . אני לא הייתי רוצה לראות אותו בתור שר.

פורסם

חצי מהידיעות שמפורסמות באמצעי התקשורת הן ממקורות אנונימיים. במקרה הזה, העניין פורסם בכל אמצעי התקשורת במשך תקופה לא קצרה ואף אחד לא טרח להכחיש.

תסיקו את המסקנות לבד.

פורסם

הבנאדם פאשיסט . . . אני לא הייתי רוצה לראות אותו בתור שר.

אני לא מסכים איתך אבל זה בכלל לא קשור הענין הוא שבמדינה תקינה מערכת המשפט והמשטרה צריכה לעבוד בצורה בלתי תלויה בפוליטיקה

ולא לתפור תיקים בכדי למנוע מבן אדם מסוים להיות שר

פורסם

במדינה תקינה כשלונות ופושעים לא צריכים להיות שרים בממשלה.

פורסם

יפה, אבל מסתבר שיש לנו עוד דרך ארוכה ומפותלת עד שנגיע למצב של מדינה מתוקנת.

פורסם

גם מסע מסביב העולם מתחיל בצעד אחד :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים