עבור לתוכן

DREAMFALL משחק ההמשך ל LONGEST JOURNEY

Featured Replies

פורסם

יש כזה דבר הורדה חוקית.

לאחר שזכויות היוצרים פגו אפשר להוריד.

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתכוון לאחר שהיוצרים ויתרו על הזכויות.

זכויות יוצרים על משחקי מחשב מחזיקות משהו כמו 50 או 70 שנה, כך שקשה לי לחשוב שהיה אי פעם משחק ש"פגו" הזכויות עליו.

פורסם

חח מי אמר לך את השטויות האלה? משחקי מחשב מקבלים יישון אחרי כ-5 שנים שהטכנולוגיה שלהם כבר יותר מדי עתיקה אז זה בהחלטת החברה אם למכור אותם בזול מאוד או פשוט להפוך אותם לחינמיים..לדוגמא האתר WWW.THE-UNDERDOGS.ORG מחזיק אלפי משחקים ישנים חינמיים ...חשבתי שזה דבר ידוע, הפתעת אותי..

פורסם

אתה טועה זכויות יוצרים זה עניין של עשרות שנים אחרי מי שעשה את היצירה מת

Abandonware זה נחשב אם המשחק בן יותר מ5 שנים והיוצרים לא מוכרים אותו יותר וגם לא הביעו התנגדות לזה שנותנים להוריד אותו אבל אם היוצרים הביעו התנגדות אז זה עדיין לא חוקי (ויהיה ככה לעוד הרבה מאוד שנים)

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Abandonware

The term has no legal meaning. This means that labeling any kind of software 'abandonware' does not make it legal to distribute it. Unless the author puts the software in the public domain, any and all abandonware remains covered under copyright law until its copyright term expires.

a copyright in the United States is protected by the full strength of the law until it expires, between 70 and 120 years after initial creation, giving the copyright owner the monopoly for the duration.

גם אם היוצר לא הביע התנגדות - זה עדיין לא חוקי (אבל אף אחד לא יתבע אותך אם תפיץ את המשחק).

זה הופך לחוקי רק אם היוצר מכריז רשמית שהוא מוותר על הזכויות של המשחק.

פורסם

תעזרו לי בבקשה אני תקוע.

אני נמצא די בהתחלה איפה שמפעילים את הגלגל מים הגדול,הצלחתי לטפס למעלה

בסולם ובסוף יש 3 כפתורים כאלה שמנגנים,השאלה היא באיזה סדר ללחוץ עליהם?

פורסם

abac

פורסם

המשחק החדש לא טוב?? כי אני ממש אהבתי את הישן

פורסם

לא, הראשון מדהים מבחינת הכל.

השני לא טוב פשוט כי הפאזלים מאוד קלים ויש גם קרבות כאלה דבילים בסגנון הקונסולות שממש הורס את התחושה של המשחק הראשון, אבל אומרים שהעלילה טובה.

פורסם

אז שווה "לקנות"

פורסם

abac

מה זה אומר?

מאיזה צד להתחיל?

ומשהו אמור לקרות אחרי זה?

פורסם
  • מחבר

1. תלך לפי הסדר

א.השמאלי

ב.אנמע

ג.שמאל

ד.ימין

2.שמאל

3.מן הסתם.

פורסם

מישהו משחק במשחק הזה?

בדיוק אני מתקין אותו עכשיו וסתם רציתי לדעת כמה פה בפורום מתכוונים לשחק בו.

אפילו יש לי פה את הראשון עם הדיסקים המקוריים והחוברת.

מישהו בכלל שיחק בראשון?

איך יש לכם אותו?!

הוא לא הגיע לארץ וגם לא נראה שהוא יגיע...

קונים לי אותו מארה"ב, אני מקבל אותו ב 6.4... מחכה בקוצר רוח!

יש לי את הראשון קנו לי אותו ממזמן ולא נגעתי בו, ואז יום אחד סתם היה לי משעמם והתקנתי אותו ושיחקתי, הוא היה מעולה! סיימתי אותו בשלושה - ארבעה ימים...

פורסם

אתה מתכוון לאחר שהיוצרים ויתרו על הזכויות.

זכויות יוצרים על משחקי מחשב מחזיקות משהו כמו 50 או 70 שנה, כך שקשה לי לחשוב שהיה אי פעם משחק ש"פגו" הזכויות עליו.

תיכנס לאתר של רוקסטאר ותראה הם שמו להורדה את gta 2 ו gta1....

פורסם

נכון, וזה מה שהמשפט "ויתרו על הזכויות" אומר.

אם הם לא היו שמים להורדה, זה לא היה חוקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים