עבור לתוכן

שאלה לגבי איכות קול של SB 5.1

Featured Replies

פורסם

[ltr]the live! 5.1 is pretty much behind. even I , thought not an enthusiast, could feel a difference when I upgraded from it to my O/B SoundStorm.[/ltr]

• תגובות 43
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שכרטיס OB יותר טוב מהקריאטיב שלי???

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם : K8NS ויש לו כרטיס קול : ALC 850 AC97

פורסם

[ltr]dunno about the ALC850, looked around and some say it's better than a live 5.1 some say it's not, in any case Audigy 2 should be much better. passed that I doubt you'll actually hear any difference the only reason to go X-Fi is for the powerful DSP, advance EAX and 4096 channels support.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

אז לסיום הת'רד הזה , האם אתם ממליצים לי לקנות X-FI MUSIC ?

נ.ב

האם מישהו מצא מחיר זול יותר מ-נעה? (750)

פורסם

[ltr]IMHO you don't need a sound card that expansive. if it's mostly for music there was an audio card that was considered far superior to the Audigy series, I don't how it stacks up with the X-Fi but it's should much cheaper. it's called Hercules Grand Fortissimo III. dunno if they still sell it. if it's gaming you're into a simple Audigy 2 should be more than enough.[/ltr]

פורסם

נכון , כל עוד אתה לא מטורף לדבר אין ממש סיבה להשקיע כלכך הרבה כסף. להזכירך שוב - יש גירסאות של אודיגי 2 ו 4 ב300 ש"ח. גירסת הבאלק של 4 כוללת בדיוק את אותם ממירים של אודיגי 2 ZS.

לגבי ההמלצה שקיבלת כאן עם הפורטיסימו 3 , הרשה לי לחלוטין לחלוק על זה , far superior הוא בטח לא , וגם לא ישתווה לכרטיס כמו האודיגי2 וגם עם האודיגי 1 הוא ישחק משחקים בהשוואות מבחינת הסאונד (קצת יותר טוב פה , קצת פחות טוב שם...). סה"כ מדובר בעוד מיתחרה מהעבר לכרטיסים של קריאטיב שקיבל קצת סימפטיה רק בגלל שהוא לא קריאטיב והוא גם לא רע. גם היום יש כרטיסים כאלו שזוכים להרבה אהדה רק בגלל שהם לא קריאטיב ומציעים דברים "מהפכנים כביכול". זה כמו להמליץ על לינוקס במקום על WINDOWS - כולנו יודעים שמי שמישתמש בלינוקס זה בגלל WINDOWS ולא בגלל הלינוקס.

הפורטיסימו הזה מבוסס על צ'יפ מיושן של סיירוס לוג'יק שיועד במקור ל 4 ערוצים בלבד והוא בטח לא קרוב ללהשתוות לצ'יפים החזקים של EMU שיושבים על כרטיסי האודיג'י.

The Hercules Gamesurround Fortissimo 3 is unique being the only card on the market that supports 7.1 channel surround sound. It isnt an Audigy killer, and I think we can all agree that only the Audigy2 can really do that, but the FF3 is a very solid card with trouble-free drivers, excellent sound quality, and above all, its just cheap

.

http://www.guru3d.com

פורסם

[ltr]ok so it's not as good as I thought it was, but it's still better than the first Audigy. also there are version 4 which might be also an option.

The Fortissimo 4 is really an update of preceding versions and it delivers no surprising improvements. Its performances will live up to the demands of gamers and DVD film buffs who demand high-quality sound for a $70 price point. Further, its main advantage, of course, is that it can handle applications that use 24 bit sound, which is becoming more and more indispensable. IN addition to its generous software bundle, the card does not disappoint.

http://www.tomshardware.com/2005/01/27/does_hercules/page10.html

its major disadvantage is its the lack of EAX 3 & 4 and slightly high CPU utilization, but keep in mind it's under 70$ card.

[/ltr]

פורסם
  • מחבר

זה אחלה שיש עוד כרטיסים שמתקרבים ל- X-FI MUSIC אבל אני לא מחפש כרטיס שמתקרב,אני מחפש כרטיס שיספיק לי מבחינת קידמה טכנולוגית ל-3 שנים לפחות.

ובנוגע לפורטיסימו,אין להשיג אותם בארץ ולא ב-EBAY,ככה שהעניין לא רלוונטי.

בקיצור ההיתלבטות שלי היא בין AUDIGY 2 ZS לבין - X-FI MUSIC.

פורסם

איזה מין שאלה

בטח שx-fi xtreme music

הוא יותר חזק ויש לו eax5

כי יכול להיות שאתה תקנה audigy 2 zs ועוד שנה תגיד "וואי למה לא קניתי את הx-fi..."

אם יש משהו חדש בפחות מ1000 שקל אני לא מבין למה לחזור לדור אחורה

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה לי שאני אלך על ה- X-FI , השאלה היא עכשיו האם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו בפחות מ-750 ש"ח?

(בנעה מוכרים אותו ב-750 ש"ח)

פורסם

איזה מין שאלה

בטח שx-fi xtreme music

הוא יותר חזק ויש לו eax5

כי יכול להיות שאתה תקנה audigy 2 zs ועוד שנה תגיד "וואי למה לא קניתי את הx-fi..."

[ltr]I've got no idea how old you are but by the caliber of that response I'm gonna bet that your parents buy everything for you. so for you it doesn't matter how much it costs. but people like us, who live in the real world, might be reluctant to pay an extra 400 nis just for a difference that exists on paper alone.[/ltr]

פורסם

זה אולי נכון למעבדים וכרטיסי מסך אבל ממש לא נכון לגבי כרטיסי קול , כרטיסי קול לא ממש משתנים והאיכות שלהם ממש לא עולה בקצבים של פי2. אפילו במשחקים הטכנולוגיה של סאונד זזה בקצב של צב ולא ממש השתנתה ב 5 שנים האחרונות.

כראיה לכך שהוא ואף אחד אחר לא יגיד מה שציינת זו העובדה שרוב האנשים והשחקנים משתמשים בסאונד און בורד , שמקביל למשהו כמו 5-10 שנים אחורה , ובאמת שכמעט אף אחד לא מתלונן על זה. ואם כבר יש לך הצעות הגיוניות וכלכליות , אז להשקיע פי 2 יותר כסף רק מפני שמשהו מתקדם יותר , לא הופך את זה לחכם יותר.

אז תשמור אותנו מההמלצות החכמות שלך , שנשמעות כאילו אמר אותן בן אדם קל דעת שמוחו נישטף בקלות ע"י חברות ענק שרוצות להוציא ממנו כמה שיותר כסף ומשתמשות בשיווק פסיכולוגי משומן ואפקטיבי לשם כך.

פורסם
  • מחבר

אז אין הצדקה לקנות את ה-X-FI על-פני ה- AUDIGY 2 ZS ?

פורסם

אם הבחירה בין ZS ובין X-FI, תלך על X-FI

אבל אל תשכח שיש אופציות יותר זולות (לא בהכרח יותר טובות) מ-ZS, אם אין לך צורך בחיבור דיגיטאלי אתה יכול להיסתפק ב-Audigy 2 Value.

פורסם

הוא לא הבין טוב. הקטע הוא שהכל תלוי במחיר , תראה מה האופציות שלך ובאיזה מחירים ולפי זה תחליט, יחס הביצועים מחיר הוא די גרוע בכרטיסי קול יקרים מכיוון שההבדלים די קטנים. ד"א לסדרת הXFI יש כמה בעיות מסתוריות בעיקר עם NFORCE4.

אבל אל תשכח שיש אופציות יותר זולות (לא בהכרח יותר טובות) מ-ZS, אם אין לך צורך בחיבור דיגיטאלי אתה יכול להיסתפק ב-Audigy 2 Value.

לאודיגי 2 VALUE יש יציאה דיגיטלית קואקסלית, אין מה לדאוג. וד"א יש גירסת BULK לאודיגי 4 באותו מחיר , זה אותו כרטיס אודיגי 4 רגיל (לא פרו) שבאתר של קריאטיב רק בלי השלט וכל השטויות. הממירים האנלוגים שלו הם לא רעים - בדיוק אותם ממירי סיירוס לוגיק שנמצאים באודיגי2 ZS ליציאות האנלוגיות , וחלקים יותר טובים לשאר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים