פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מתחיל לעצבן אותי הקטע שהגרסאות החדשות של סקייפ תופסות כל כך הרבה מקום יחסית לתוכנת IM... עכשיו שמתי לב שכשהתוכנה הזאת מאריכה לי את הזמן שלוקח למחשב לעלות ב10 שניות... וזה גם מאט דברים אחרים... בכל מקרה, חשבתי על פתרון (וזה דבר נדיר במקרה שלי !!!!); לבנות דו-שיח שיעלה עם המחשב ובוא תהיו לי שתי בחירות: להפעיל את סקייפ לא להפעיל את סקייפ להתאבד לדעתי זה רעיון טוב, לא? כאילו, הזו שיח הזה הוא קובץ קטן ששוקל הרבה פחות מסקייפ... עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה; איך אני לעזאזל מכין את הזבר הזה? יש איזה תוכנה שמכינה כאלו דברים? צריך להכין/לערוך איזה קובץ? תודה רבה מראש!!!! אה כאן, הבחריה השלישית בדו שיח היית בצחוק.. נ.ב: אם לא הבנתם אותי, רק תאמרו כאן ואני יסביר יותר טוב
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אפשר לעשות את זה ב-windows shell, אבל אני לא באמת יודע איך. אבל למה לך לעשות את זה? פשוט תבטל את האופציה של להעלות את סקייפ עם הפעלת המחשב, ותשים קיצור דרך אליו על שולחן העבודה... אם תרצה, תפעיל אותו. יחסוך לך את הלחיצה על הכפתור "לא להפעיל את סקייפ" כל פעם.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר חשבתי על זה, אני לא כל כך "שרוט"אבל יש עוד סיבות בכל מקרה תודה על העזרה, אני רואה שאנשים כאן בפורום לא יודעים לתת עזרה כמו שצריך בזמן האחרון...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אתה יכול ליצור קובץ BATCH שיעשה את זה(כמו בימים העליזים של הדוס)אבל מן הסתם יש פתרון יותר אלגנטי
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר ואיך אני עושה את זה?אני יודע מה זה קובץ BATCH ואני יודע איך יוצרים אותו, אבל מה לשים בתוכו?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים כמו שכבר אמרתי, עדיף שתחכה לפתרון יותר אלגנטיאבל אם אתה מתעקש@ECHO OFFECHO 1. Run SkypeECHO 2. Don't Run SkypeCHOICE /C:12 Please choose a menu option.IF ERRORLEVEL == 2 GOTO DONT_RUNIF ERRORLEVEL == 1 GOTO RUN:RUNC:\PROGRAM FILES\SKYPE\SKYPE.EXE:DONT_RUNCLSאתה צריך להוריד בשביל זה את הקובץ CHOICE.COM שכבר לא קיים מאז WINDOWS 95http://www.freewebs.com/bat-files/tools%5Cchoice.rar
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות עם הקובץ הזה אחרי שהורדתי אותו?איך לערוך אותו? ומה לעשות עם הקוד שנתת לי?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים את מה שבציטוט תעתיק לקובץ BAT אותו תשים בSTARTUP שלךאת קובץ הCHOICE תשים בתיקיית הWINDOWS שלך (או בכל מקום שהPATH שלך יעלה אותו)(אל תשכח לפתוח את קובץ הCHOICE, הוא בתוך RAR)
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר התקדמנו, באמת נפתח חלון והוא מראה לי את מה שמצורף התמונה... אני לוחץ על 1 לא קורה כלום... החלון נסגר וסקייפ לא עולה...2 סוגר את זה ועושה את העבודה כמו שצריך...נ.ב: אין צורך להתעצבן אחי... אני לומד...בתמונה אתה גם יכול לראות את הקובץ שנתת לי בתיקיית וינדווז...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מי מתעצבן?בכל מקרה, במקום השורהC:\PROGRAM FILES\SKYPE\SKYPE.EXEשים את הכתובת הנכונה של תוכנת הSKYPE (פשוט אין לי את התוכנה, אין לי מושג מה הכתובת שלה)
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר וואו תודה אחי לא שמתי לב שזה באמת לא הכתובת של SKYPE...בכל מקרה תודה, תיקנתי ועבד...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים זה כנראה הפתרון הגרוע ביותר שהצעתי למישהו מעולםבטח עוד מעט מישהו יגיב ויתן פתרון הרבה יותר פשוט ונורמלי
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים להוריד VB, ליצור טפו מוסתר ובFORM_LOAD לשים MSGBOX ואם בחר YES לעשות executeshell(או איך שקוראים לפונ הזו).עריכה: טפו = טופס.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים כבר נתתי פתרון. קוראים לו Windows Shell. זו שפת Scripting מובנה בתוך Windows. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך עובדים איתה... אני מניח שחיפוש ב-msdn יפתור את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.