עבור לתוכן

פיצוץ בתחנה המרכזית בת"א

Featured Replies

פורסם

אל תנפץ לו את האשליה... הוא חושב שכל הערבים בעולם מחבלים וצריך להרוג אותם כשהם קטנים. ואחרי זה הוא קורא לאנשים שחושבים כך על יהודים אנטישמים.

• תגובות 212
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
בין הסיבות לעליית החמאס ניתן למנות את השחיתות והאנרכיה ברשות שמזוהה עם בכירי תנועת הפת"ח, אי האפקטיביות של מדיניות אבו-מאזן כלפי המחסומים, נוכחות צה"ל בשטחים ובניית גדר ההפרדה בתוך תחומי הגדה, תפישת הציבור הפלסטיני לגבי תרומת המאבק המזויין של חמא"ס למהלך ההתנתקות ותמיכת הציבור הפלסטיני בהמשך הטרור נגד ישראל. סקרים שערכו מכונים פלסטיניים גילו שרוב המצביעים שכ40 אחוז עשו זאת בשל השחיתות ברשות, אחוז מסוים נתן קולו לתנועה בגלל התפישות הדתיות של התנועה ורק כעשרה אחוז הצביעו חמאס בשל עמדותיו המדיניות הניציות. כמה מהם הסבירו את נצחון חמא"ס במכניזם של הבחירות - במסגרתו כמחצית מהצירים נבחרו באופן אישי ולא על בסיס שיוך תנועתי
פורסם

זה לא אומר שכולם תומכים בטרור שלו. האם אתה מסכים עם כל פרט ופרט במצע של המפלגה שאליה הצבעת?

אתה מתייחס ל-"להשמיד את מדינת ישראל ולרצוח את כל היהודים ללא יוצא מהכלל" כאיזשהו "פרט שולי" במצע הבחירות שלהם? משהו שהבוחרים שלהם יכולים להגיד אחר-כך: "מה' date=' האם [b']אתה מסכים עם כל פרט ופרט במצע של המפלגה שאליה הצבעת? אז הנה, גם אנחנו אומנם הצבענו לחמאס אבל אנחנו לא מסכימים עם הפרט הזניח הזה.." ? ::)

אתה פשוט בן אדם סתום..

פורסם

אני אומרת לכם! צרייך להזרים עליהם בחזרה את הביוב שלהם!!! זה יותר טוב מלזרוק עליהם פצצת אטום!!!

פורסם

אתה מתייחס ל-"להשמיד את מדינת ישראל ולרצוח את כל היהודים ללא יוצא מהכלל" כאיזשהו "פרט שולי" במצע הבחירות שלהם? משהו שהבוחרים שלהם יכולים להגיד אחר-כך: "מה, האם אתה מסכים עם כל פרט ופרט במצע של המפלגה שאליה הצבעת? אז הנה, גם אנחנו אומנם הצבענו לחמאס אבל אנחנו לא מסכימים עם הפרט הזניח הזה.." ? ::)

אתה פשוט בן אדם סתום..

ככה היה כתוב במצע שלהם?

בכל מקרה,אנחנו במלחמה נגד ארגוני הטרור הפלסטינאים ומה שביניהם,יש הרבה פלסטינאים שלא מסכימים למלחמה הזאת ולא כולם בעד לחסל את ישראל,נכון שיש תומכים בארגוני הטרור אך זהו לא הרוב.

אגב,אני רואה שאנשים כאן מתבלבלים בין פלסטינאים לבין ערבים.[נכון,כעקרון זהו אותו עם(לא ממש מדויק),אך הערבים(ישראלים) לא קשורים לארגוני הטרור(יש כמה אבל מעט קיצוניים),והם חיים ועובדים(לא תמיד,יש כמובן מובטלים),משלמים מס וכו']

פורסם

תמיד מחייך, תתעודד.. הנה מישהו שאולי אפילו יותר סתום ממך.

ולי נראה שאתה הסתום הגדול פה. ::)

שאלתי שאלה,ביקשתי שתענה - אני לא ידעתי שככה כתוב במצע שלהם. :nixweiss:

גם אם כן,זה לא יקרה,אבל עדיין הדבר שכתוב מעיד על מלחמה בין אם ישראל רוצה או לא.(לא שאנחנו לא במצב מלחמה כרגע..)

פורסם

אני אומרת לכם! צרייך להזרים עליהם בחזרה את הביוב שלהם!!! זה יותר טוב מלזרוק עליהם פצצת אטום!!!

זה כמו רצח עם! כל החיידקים ימותו !

פורסם

תמיד מחייך, תתעודד.. הנה מישהו שאולי אפילו יותר סתום ממך.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167866.0

אתה בגיל שלי אבל עם מוח קטן בחצי ועם התנהגות של ילד בן 12... פשוט מדהים.

פורסם

בכל מקרה,אנחנו במלחמה נגד ארגוני הטרור הפלסטינאים ומה שביניהם,יש הרבה פלסטינאים שלא מסכימים למלחמה הזאת ולא כולם בעד לחסל את ישראל,נכון שיש תומכים בארגוני הטרור אך זהו לא הרוב.

אנחנו לא במלחמה נגד ארגוני הטרור הפלסטינים, אנחנו במלחמה נגד הפלסטינים! :2gunsfiring:

אגב,אני רואה שאנשים כאן מתבלבלים בין פלסטינאים לבין ערבים.[נכון,כעקרון זהו אותו עם(לא ממש מדויק),אך הערבים(ישראלים) לא קשורים לארגוני הטרור(יש כמה אבל מעט קיצוניים),והם חיים ועובדים(לא תמיד,יש כמובן מובטלים),משלמים מס וכו']

:kopfpatsch:

זה כמו רצח עם! כל החיידקים ימותו !

סלט ירקות זה רצח! :bash:

פורסם

אתה בגיל שלי אבל עם מוח קטן בחצי ועם התנהגות של ילד בן 12... פשוט מדהים.

תזכורת: תמיד מחייך רוצה לעשות שלום עם החמאס.

פורסם

זה כבר ידוע שאתה טוב בהמצאת שקרים... אולי תתחיל להתווכח כמו בן אדם בוגר ולא כמו ילד שצועק ומקלל לכל עבר.

פורסם

אז אתה מכחיש את הטענות שאתה רוצה שלום עם טרוריסטים?

פורסם

התנאי שלי להסכם שלום הוא הכרה במדינת ישראל והפסקת פעילות הטרור. לכן עם טרוריסטים אני לא יכול לעשות שלום...

פורסם

:kopfpatsch:

בורג,אנחנו לא במלחמה נגד הערבים ישראלים.

ונכון,אני לא פוסל את זה שיש כמה ערבים ישראלים שעוזרים לארגון הטרור,אבל ממש מעטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים