עבור לתוכן

שאלה לגבי Biostar

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות לוח אם וראיתי לוח אם במחיר טוב של חברת Biostar...מישהו מכיר אותם(אולי קנה משהו שלהם) ויכול להגיד לי האם חברה אמינה ונחשבת טובה?

אני לא רוצה לקנות לוח של חברה לא טובה...

פורסם

עדיף שלא תקנה את הלוח של

biostar

תרשום את התקציב שלך ואת המערכת שלך וימליצו לך על לוח טוב יותר!

פורסם

תלוי בדגם

בעיקרון יש להם דגמים מאוד מוצלחים וכאלה שהם על הפנים

פורסם
  • מחבר

איך הדגם: m7vit ???

הוא נחשב טוב?

פורסם

בתור לוח לSocket A הוא לוח לא רע בכלל.

הנתונים שלו דיי מרשימים (שוב, בשבילו לוח לסוקט A)

ונכון להיום לBiostar יש את סדרת הT-Force שזאת סדרה דיי טובה לפי מה שאני יודע.

פורסם

היה לי לוח של ביוסטר, אחריי קצת פחות משנה, קבלים התפוצצו אחד אחרי השני כמו פופקורן

פורסם

היה לי לוח של ביוסטר, אחריי קצת פחות משנה, קבלים התפוצצו אחד אחרי השני כמו פופקורן

קבלים מתפוצצים זה משהו שיכול לקרות לכולם ולא מאט פעמים זה קרה לEPOX או לASUS.

אולי היה לך איזה דגם עלוב לשהם, כי זאת חברה שלפעמים יוצאות לה הברקות ולפעמים לא.

פורסם

דווקא BIOSTAR חברה מעולה כמו CHAINTECH(וECS וASROCK ו...)

(ערכתי את ההודעה הזאת מאה פעם!!!בפעם האבה אני כותב רק באנגלית , גםכ כה העברית שלי על הפנים :pissed:)

פורסם

חחחח פצצה אלקטרונית איך אתה משווה CHAINTECH , ASROCK וECS לBIOSTAR , CHAINTECH חברה הרבה יותר איכותית מכולם , ASROCK ברמה אחת פחות מCHAINTECH אבל הרבה יותר טובה מECS וקצת יותר טובה מBIOSTAR.

BIOSTAR הם לוחות בסגנון PCCHIPS לוחות קטנים עם אפשרויות שדרוג לא שזה רע אבל הם מתפשרים בהרבה דברים כמו רמת הייצור של הלוח והמרכיבים הזולים יחסית שלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...תודה לכם

פורסם

שוב, לא להכליל, גם לוחות של ASUS יכולים לפוצף קבל.

לי יש לוח של BIOSTAR מדגם M7VKB לסוקט A כבר 6 שנים, והמחשב עובד כל יום (טפו טפו . . .) בלי שום בעיות.

פורסם

אם אני לא טועה BIOSTAR זו חברה בת או יותר נכון מותג של ECS והאיכות שלהן היא שווה.

פורסם

למיטב ידיעתי אין קשר ביניהן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים