עבור לתוכן

זמן עכבר !!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, דיי בהרבה, הוא גם עמיד פי כמה, כי הוא עשוי מתכת, והוא בא גם בנרתיק עור והכל, סקסי בטירוף...

• תגובות 41
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו...אז ברור שהוא מתאים למחשבים נישאים, למרות שאני לא מבין כל כך למה צריך עכבר בשבילם...

פורסם
  • מחבר

נו...אז ברור שהוא מתאים למחשבים נישאים, למרות שאני לא מבין כל כך למה צריך עכבר בשבילם...

אתה צוחק ?

::)

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה כ"כ טוב בעכברים של לוג'יטק? כי אני מרגיש כאילו אני מפספס את הרכבת או משהו כזה...

אני יודע שלגבי ג'וסיטיקים הם לא משהו, כי הם בקושי מעדכנים את הדגמים שלהם והם עשויים מפלסטיק זול.

לגבי עכברים, יש לי עכבר Serial שלהם עם שלושה לחיצים, OEM, שקניתי לפני כמה זמן מפלונטר כי רציתי להפעיל את ה486 לתחיה, וזה היה העכבר היחידי, הכי זול שהצלחתי למצא ליציאה סריאלית. עדיין, אני לא כ"כ מתלהב ממנו, הפלסטיק חלקלק כזה ולא כ"כ נח, אין לזה בדיוק הסבר. לוג'יטק גם לא מוציאים עכברים סימטריים/שמאליים וזה נראה כאילו יש להם איזה הנאה סדיסטית בעניין הזה...

עכברים של לוגיטק הם איכותיים !! מחזיקים לזמן רב!! עד עכשיו יש לי עבר סריאלי שלהם שעובד ולא עושה בעיות (העכבר לפחות בן 6-7 שנים) נכון שזמן רב הוא ישב בארון (תקופת ביניים) עד שהוא חובר אחר כבוד ל SERVER שבניתי!

אבל עובדה הוא עדיין עובד ומצאתי לו שימוש :)

פורסם

אם למישהו מזדמן להיות בזיגזג תבקשו לראות את העכבר האופטי אלחוטי של CHIC. אל תצחקו, פשוט תבדקו אותו.

פורסם
  • מחבר

תבין, עכבר זה אחד החלקים שאני בדרך כלל משקיע בהם המון, קח לדוגמא את הטראקבול שעלה לי כ-450 שקל, או את העכבר האלחוטי הישן של שבזמנו עלה גם בסדר גודל של 400 שקל בזמנו, ועכשיו אני בהחלט לא מתכוון לחסוך עליו, אגב, אני מאז ומתמיד עם לוג'יטק וכל העכברים שלהם חיים ללא שריטה קטנה !!!

פורסם

בלי הכללות מיותרות (;D), בעכברים של מייקרוסופט הצבע מתקלף אחרי איזה שנה וחצי של עבודה. גם במקלדות. רק שבמקלדות אין בריירה בגלל שמייקרוסופט היחידים שמייצרים מקלדות ארגונומיות. והמקלדת הארגונומית של לוג'יטק באה עם עכבר אם אני לא טועה כך שלא שווה לקנות...

פורסם

מקלדת ארגונומית?

איייייייייייייייייייכס

תיכף תגיד לי שאתה גם אוהב מקלדות מפוצלות...

עעעעיייכסססססס

פורסם
  • מחבר

עוד מעט תגיד איכס על טראק בולים >:(

סתם, האמת הייתה לי פעם מקלדת ארוגונומית והיא באמת איכס, רק שמאז יש שגיאות שונות, הא אנקודר ? ;D

פורסם

זה בכלל לא מצחיק..

או שהמקלדת שלך ממש דפוקה, או שאתה ממש אילג.. :bash:

פורסם

איך נראות האורגינמיות ?

אלה עם הפלסטיק האפור מקדימה ? או עם הגבהה מיוחדת ? או הרעיון שהיה פעם שהמקדלת כאילו שבורה

בכל מקרה העכבר הקטן באמת נראה נוח למחשב נייד אבל תבדוק אם נוח להחזיק אותו

פורסם

רגעעעעעעעעע

יש לכם משהו נגד ארגונומיות של מיקרוסופט ?

אני לא יכול לחיות בלעדיה !

הייתה לי את הפשוטה המפוצלת , התקלקלה לי , קניתי את זאת , מפוצלת עם כל מיני לחצנים , ואני פשוט לא יכול לחיות בלעדיה !!!!!!!!!

מקלדות זה רק $M !!!!!!!!

פורסם

אני חייב להגיד שלגבי המקלדות... מפוצלות שולטות...

זה פוט נוח יותר... וטבעי יותר.

לגבי לוג'יטק או מיקרוסופט.. ובןכ לי יש את המיקרוסופט. ואני בהחלט מרוצה ממנה, עבדתי בזיגזג על המפוצלת האלחוטית של לוגיטק והיא נוחה אפילו יותר... היא יותר קטנה וחוסכת מקום על השולחן עבודה.

המיקרוסופט פולשנית, אבל היא עלתה לי באריזה חדשה 147ש"ח .. ואני מאודמרוצה על השולחן הגדול שלי איתה.

אולי אני אצבע אותה בשחור בקרוב שתתאים למסף רמקולים ומארז.

לגבי ההחלטה של קובי לעכבר..

כמוהו כמוני, גם לי יש מחשב נייד ואני מחכה לשני הדגמים שהוא הציג את התמונות שלהם.

בעיקרון הטרוובלר לא היכ נוח.. והוא בהחלט יקר יותר וסקסי יותר.. (נ.ב איך אתה יודע על הנרתיק עור?) וגם קטן יותר! פלוס אדיר לניידים.

אבל המאוסמן הוא בהחלט קטן.. הוא תופס את אותו שטח רק שהוא הרבה יותר גבוה.. וגם יותר נוח.. הוא גם שצבעי אפור-שחור כסף... כמו הנייד שלי. והוא הרבה יותר נוח.. וכנראה יהיה גם יותר זול.

לכן קשה לי להחליט.... אז אני אומר מי שיגיע קודם.. אותו אני יקנה.. כי אני כבר נואש............

ודרך אגב לגבי דיואל-אופטיקל.. זה לא יותר מדויק או מהיר בעבודה רגילה... זה נועד להיות יותר מדויק במשטחים בעייתים, ה"מוח" של העכבר מצויד במעבד ואלגוריתם מתוחכם שיודע לבחור באחד מהחיישנים שיספקו עקיבה אופטימלית על משטחים קיצוניים, לכן זה חשוב גם מאוד למחשבים ניידים ולעבודה בשטח.

נ.ב מישהו אולי יודע על הצריכת חשמל שלהם???

פורסם

כל עכבר שהוא לא עובד על סוללות - 500 מיליאמפר

זה המקסימום שUSB מסוגל לספק .

פורסם

איך נראות האורגינמיות ?

אלה עם הפלסטיק האפור מקדימה ? או עם הגבהה מיוחדת ? או הרעיון שהיה פעם שהמקדלת כאילו שבורה

"הפלסטיק האפור" זאת סתם (מה סתם!? היא מצויינת!) משענת ליד...

ארגונומית (a.k.a מגעילה) זאת מקלדת עם כל מיני הגבהות מוזרות בכל מיני מקומות אפילו יותר מוזרים.

מפוצלת (a.k.a מזעזעת) זאת מקלדת ששבורה באמצע..

אין לי מושג איך מישהו מצליח לעבוד עם המקלדות האלה.. פשוט מזעזע.. ועוד לחשוב שיש אנשים שמשלמים על זה תוספת כסף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים