עבור לתוכן

קיבלתי היום HDD SMASUNG SP1213C צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

כאמור קיבלתי היום את SP1213C

ואני רוצה לשמוע דעות

פורסם

אולי אתה תביא את חוות דעתך ;)

כבר קיבלת אותו, מה זה משנה מה דעתינו :)

פורסם
  • מחבר

כי אני יכול להחליף

פורסם

כל הרדיסק ממוצע היום בעל 7200 סיבובים לדקה ושמונה מגה באפר מינימום יתן ביצועים זהים.

פורסם

בכלל לא נכון. הגדרות שונות לשימוש בבאפרים יכולות לשנות את הביצועים, צפיפות המידע בפלאטרים בהחלט תשנה את הביצועים ויש עוד פרמטרים שיכולים להשפיע.

פורסם

אתה בטוח שאתה לא רואה? קח למשל את תוצאות הבדיקה הראשונה:

7.jpg

אני רואה פער של 20% בין הדיסק המהיר ביותר לאיטי ביותר.

פורסם

ופה?

8.jpg

אני לא רוצה להיכנס כאן לריב אבל אסכם בכך שהתוצאות די נוטות לכיוונים אחרים כל פעם אבל פחות או יותר רמת הביצועים זהה.

פורסם

לו היית טורח לקרוא, היית רואה שהגרף השני מראה את ביצועי כלל המערכת. ברור ששינוי גדול ברכיב אחד יתן שינוי קטן בביצועים הכוללים. מה יקרה אם תגדיל את מהירותו של המעבד, למשל, ב- 20%, האם תראה שיפור של 20% בביצועי המערכת? ברור שלא, הרי כל שאר הרכיבים ימשיכו לעבוד באותה מהירות.

פורסם

לו היית טורח לקרוא, היית רואה שהגרף השני מראה את ביצועי כלל המערכת. ברור ששינוי גדול ברכיב אחד יתן שינוי קטן בביצועים הכוללים.

אמרת בעצמך את זה.

בסופו של דבר כל ההרדיסקים היום של 7200 RPM ו-8 מגה חוצץ מינימום נותנים בכללי אותם ביצועים למערכת ולכן זה לא משנה כ"כ איזה בוחרים.

פורסם

בדיוק,

ואז תקלל חצי שעה עד ש Winrar פותח 2 ג'יגה, או למה הפוטושופ כזה איטי כאשר הוא עובד עם קבצים גדולים.

בגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים בוורד או קריאה של דוא"ל באאוטלוק באמת אין שום משמעות לדיסק.

תעשה דברים קצת יותר מטריוויאלים ותראה איך יש פתאום וואחד הבדל.

מקצה הגוגל:

http://www.storagereview.com/articles/200601/250_5.html

ופה מדובר כולה על משחקים.

הסמסונגים בד"כ איטיים מהממוצע אבל גם שקטים יותר באותה מידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים