עבור לתוכן

להפוך תמונה שהיא INTERLACED ללא

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כמה קבצי PNG שהם INTERLACED. איך אני יכול להפוך אותם ללא INTERLACED?

בנוסף יש לי עוד קבצים כאלה בהרבה ספריות שונות. האם קיימת תוכנה שיכולה לחפש בכל הספריות ולהפוך את כל הקבצים ללא INTERLACED?

תודה

פורסם

Interlaced ברמת הפורמט? (כלומר שהשורות הזוגיות והאי-זוגיות נמצאות בנפרד)

או ברמת התמונה? (שיש לך רק את השורות הזוגיות או האי-זוגיות, או שיש לך את שתיהן משני פריימים שונים)

אתה יכול לבנות לך action בפוטושופ שעושה את ההמרה/פילטר ואז להשתמש ב- Automate כדי להריץ את זה על ספריה (נדמה לי שאתה יכול גם על תת-ספריות)

פורסם
  • מחבר

Interlaced ברמת הפורמט? (כלומר שהשורות הזוגיות והאי-זוגיות נמצאות בנפרד)

או ברמת התמונה? (שיש לך רק את השורות הזוגיות או האי-זוגיות, או שיש לך את שתיהן משני פריימים שונים)

אתה יכול לבנות לך action בפוטושופ שעושה את ההמרה/פילטר ואז להשתמש ב- Automate כדי להריץ את זה על ספריה (נדמה לי שאתה יכול גם על תת-ספריות)

לא יודע. איך אפשר לדעת אם התמונה היא INTERLACED?

פורסם

למה התכוונת כשאמרת שיש לך כמה תמונות שהן interlaced?

אני יודע שב- gif יש אופציה כזאת, וכנראה גם ב- png. כל viewer מתקדם (IrphanView, ACDSee למשל) יכול להראות לך את הפרמטרים של הקובץ.

פורסם
  • מחבר

למה התכוונת כשאמרת שיש לך כמה תמונות שהן interlaced?

אני יודע שב- gif יש אופציה כזאת, וכנראה גם ב- png. כל viewer מתקדם (IrphanView, ACDSee למשל) יכול להראות לך את הפרמטרים של הקובץ.

יש לי תוכנה שכתוב בקובץ העזרה שהיא עלולה להיתקע אם משתמשים בקבצים PNG עם INTERLACED, ואכן כשמחקתי את התמונות היא עבדה אבל כמובן שלא הציגה תמונה.

אני משתמש ב INFRAVIEW אבל לא הצלחתי לראות בפרמטרים אם הקובץ הוא INTERLACED או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים