עבור לתוכן

בחרתם "קדימה"? --> תקבלו טרור בחסות שרת ממשלה !

Featured Replies

פורסם

שוב, זה מה שאתה ו-OMRIJ אומרים.

מבחינת העולם ישראל היא מדינה כובשת, ואין פה שום מלחמה אלא ניסיון לקבלת עצמאות של הפלסתינאים והפסקת הכיבוש הישראלי.

מלחמה זה מאבק מזויין בין שני צבאות. לא בין מדינה ואנשים שנמצאים תחת הכיבוש שלה, לדעת העולם כמובן.

גם מלחמת עצמאות היא מלחמה. הצד השני יכול להשתמש בטקטיקה של גרילה וזה לגיטימי לחלוטין. מה שלא לגיטימי הוא שימוש בטרור.

• תגובות 85
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חוץ מחפירת מנהרות מתחת לבסיסים, איזה פעולות "לגיטימיות" הפלסטינאים ביצעו? התאבדות במחסומים? זה כבר לא מלחמה ולא גרילה "לגיטימית", זה כבר טרור.

פורסם

להפ אין מטובים או טנקים אז הם משתמשים בגוף שלהם כנק זה הרי מה שיש להם ככה שאם פלסטיני בה למחסום ומתפוץ והורג נגיד 3 חיילים אז זאת פעולה לגיטימיות.

פורסם

להפ אין מטובים או טנקים אז הם משתמשים בגוף שלהם כנק זה הרי מה שיש להם ככה שאם פלסטיני בה למחסום ומתפוץ והורג נגיד 3 חיילים אז זאת פעולה לגיטימיות.

ילד, לך תגור איתם, תילחם בצורה לגיטימית נגדנו, ואולי במקרה הטוב גם תקבל כדור מחייל שלנו.

פורסם
·._.·´‾ link=topic=175945.msg1510104#msg1510104 date=1144778545]

ילד, לך תגור איתם, תילחם בצורה לגיטימית נגדנו, ואולי במקרה הטוב גם תקבל כדור מחייל שלנו.

קודם כל אני לא ילד ילד שניית למה לי לעבור לשם? אני גם ככה כנראה בקיץ אט קצת אחרי עובר למדינה אחרת.

פורסם

לגיטימי = לגיטימציה.

יש מבין?

לא

זה באמת לגיטימי שהאויב שלך ילחם בצבא שלך, אפילו יהרוג חילים ממנו, מה לעשות זה מה שקורא במלחמה.

בגלל זה זה לגיטימי.

לא בגלל שזה בסדר שמתים לנו חילים.

לעומת זה לאויב שלך אסור להרוג לך אזרחים, זה לא לגיטימי.

גפ במלחמה יש חוקים.

יש מבין?

תפסיקו להתווכך אתם סתם מחפשים למצא דרכים להאשים את קדימה במצב, זה כבר עלוב.

(פור דה רקורד- אני לא מתומכי קדימה).

פורסם

אוקיי, בוא נשחק במשחק שלך: יש מלחמה. בצד שלנו הצבא הוא צה"ל. נגד מי הוא נלחם בצד השני ?

פורסם

כל מי שתומך בפעילות טרור, בעולם.

אנחנו במלחמה נגד הטרור, לא הפלסתינאים.

אם שכחתם.

פורסם

:kopfpatsch:

אתה סתם זורק סיסמאות מפגרות לאוויר.

אתה עכשיו מלך המדינה והצבא ושולט בהכל.

אתה טוען שאנחנו במלחמה. במי אתה נלחם חזרה? אני רוצה שמות ספציפיים ות.ז., אם אתה לא מסוגל לדבר בהכללות.

ולא, "כל מי שתומך בטרור" לא תופס. אמרתי לך, אתה מלך ישראל. אתה שולט בטנק כמו במשחק מחשב. לאן אתה שולח אותו?

פורסם

איך זה קשור לנושא?

בתור המלך היתי מפציץ את הצבא האירני.

אבל אני מנייח שאתה מנסה להבין מה עם הבעיה הפלסתינאית.

אז היתי שולח את הצבא שלי לחסל את:

1- ארגוני טרור. הם גם סוג של צבא, אולי לא מאורגן אבל זה לא ממש משנה (לנו לפחות), יש להם מפקדים, דרגות, בסיסים ונשקים.

2- תומכי טרור בדרג הממשלתי.

זה לגיטימי.

פורסם

אבל אתה כנראה שוכח שבניגוד לחיילי צה"ל, כל האנשים בארגוני הטרור הם גם בו-בזמן "אזרחים תמימים". ::)

פורסם

שמות ות.ז.

"אירגוני הטרור" לא מספיק.

אתה לא יכול לספק את זה אבל רוצה בכול זאת להגיע לשלום, מה תעשה?

פורסם

אבל אתה כנראה שוכח שבניגוד לחיילי צה"ל, כל האנשים בארגוני הטרור הם גם בו-בזמן "אזרחים תמימים". ::)

מה אתה האו"ם?

אתה יודע שהם לא תמימים, הפלסתינאים בעצמם יודעים שהם לא תמימים, זה הכל, יש לך את כל הלגיטימצייה שאתה צריך להכנס בהם (בתאורייה, זה באמת פשוט)

אתה לא יכול לספק את זה אבל רוצה בכול זאת להגיע לשלום, מה תעשה?

לא הבנתי אותך

אתה גם לא יודע שמות של חילים בשום צבא אחר בעולם, אתה נלחמם במי שהולך מאחורי המפקד.

פורסם

לטרוריסטים אין שלט ניאון גדול מעל לראש. הם אנשים "רגילים" לכול דבר עד שהם מבצעים פיגוע. אתה לא יכול להבחין בינייהם לבין אנשים שלא מבצעים פיגועים.

המטרה שלך לחסל את הטרוריסטים. איך אתה עושה את זה.

פורסם

איך שעושים את זה היום

משתמשים במודיעין ומשתדלים לחסל כל מי שפועל נגד ישראל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים