פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מה קורה עם המשחקים שיוצאים? חוץ מ OBLIVION ו SIMS OPEN FOR BUISNESSE ו THE GODFATHER לא ראיתי שום משחק יפה שעומד לצאת בקרוב אה והאכזבה הכי גדולה TRUE CRIME 2 שהיה אמור להיות 10 קיבל 5/6 אז למה מישהו יכול להסביר לי????? :pissed:
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אובליביון כבר יצא, וכמו כן גם הסנדק.חכה שלושה שבועות, עוד רגע מתחילה E3, ואז חדשות על משחקים לא יפסיקו להגיע.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר אני מקווהאה ו GODFATHER קיבל 8.1 גם ב IGN ןגם ב GAMESPOT וגם סיימתי אותו והוא משחק טוב.כל מה שמקבל מעל 7.9 לדעתי לא משחק גרועהנה BF2 EF קיבל 7.7 זה לא גרוע זה "טוב" לפי GS
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל אני מחכה לunreal tournament 2007 ו Heroes of Might and Magic V אלו שמחקים שבאמת שווה לחכות!!! ;D
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מה עם the lord of the rings-the battle for middle earthזהו אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר ששיחקתי.ממליץ!!!
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחכה לאסטרטגיה? אז חכה עוד קצת ל-Supreme Commander המהפכני, שיגיע אלינו רק בתחילת 2007
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחכה לאסטרטגיה? אז חכה עוד קצת ל-Supreme Commander המהפכני, שיגיע אלינו רק בתחילת 2007 מהפכני? נראה לי דומה בצורה חשודה לRA2...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים לא RA ולא Dune...זה ההמשך הרוחני של Total Annhilation. ותקראו את ה-Q&A - יש שם הרבה פרטים מעניינים.
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים לא RA ולא Dune...זה ההמשך הרוחני של Total Annhilation. ותקראו את ה-Q&A - יש שם הרבה פרטים מעניינים.כן... חשבתי על זה בהתחלה כשראיתי את התמונות של הקרבות ההמוניים... אבל היחידות והסביבה מזכירים לי יותר מידי את RA2....אגב, טוטאל אניהילאשן זה אחד המשחקים היותר מעפנים שיצא לי לשחק בהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.