פורסם 2006 באפריל 919 שנים אפשר גם אפשר,הבעייתיות היא במשחק.לי היה SIDEWINDER עם יציאה עליו דרכה יכלת לחבר בקר נוסף,לא בדקתי אם זה עובד אבל תיאורתית כן.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים כן... יש לי gamepad רוטט של logitech, גוייסטיק, ושלט של xbox 360 למחשב, עם USB, וזה מתחבר גם ל 360.. בקיצור הוא מזהה 3 USB ומקלדת
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים בטח שאפשר, אין סיבה שלא raiden77: מאיפה השגתה את השלט של ה-XBOX360? וכמה הוא עלה לך?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני גר במיאמי, קניתי אותו לפני כמה חודשים בניו יורק ברשת best buy... עלה לי 44 דולר... זה שלט על USB, מתחבר למחשב וגם ל xbox 360, שאתה מחבר אותו ל 360, הוא אוטומטי תומך ברטט, פועל כמו שלט 360 רגיל הרי השלט חוט של 360 זה גם USB...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים תגידו, יש מצב אני אמצא שלט של X360 ברוסיה? באומסק? או במוסקבה ליד השדה תעופה?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים וואי הדיון הזה נתן לי רצון לעצב את כל החדר שלי מחדש!!! חחח אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל אני חושב על לעשות רידקורציה, להשאיר את הCRT על השולחן להוסיף 40" LCD על הקיר מעל השולחן.... לחבר שני בקרים, PS2, ממיר של יס... מקרר... וואי זה יקח זמן... אבל זה רעיון טוב חח בכל מקרה שני בקרים זה מגניב למחשב, אתה תוכל להשוות את המשחקיות בין המחשב עם שני בקרים לבין קונסולה כמו PS2 או XBOX? תודה!
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני גר במיאמי, קניתי אותו לפני כמה חודשים בניו יורק ברשת best buy... עלה לי 44 דולר... זה שלט על USB, מתחבר למחשב וגם ל xbox 360, שאתה מחבר אותו ל 360, הוא אוטומטי תומך ברטט, פועל כמו שלט 360 רגיל הרי השלט חוט של 360 זה גם USB... המחיר הזה הוא כולל משלוח? אתה מדבר על השלט החוטי נכון? כי האל-חוטי לא מתחבר ב-USB למחשב נכון? וגם אני, בדיוק היום ( ליתר דיוק, אתמול כי עבר כבר 12:00 ) הזמנתי מחנות בקוריאה ( דרך האינטרנט כמובן ) את השלט החוטי ב-44 דולר גם ( כולל משלוח ). אני כבר לא יכול לחכות למרות שהזמנתי רק לפני 4 שעות
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים המחיר הזה הוא כולל משלוח? אתה מדבר על השלט החוטי נכון? כי האל-חוטי לא מתחבר ב-USB למחשב נכון? וגם אני, בדיוק היום ( ליתר דיוק, אתמול כי עבר כבר 12:00 ) הזמנתי מחנות בקוריאה ( דרך האינטרנט כמובן ) את השלט החוטי ב-44 דולר גם ( כולל משלוח ). אני כבר לא יכול לחכות למרות שהזמנתי רק לפני 4 שעות הוא גר במיאמי...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים כן.. מיאמי.. וקניתי בחנותbest buy.. רשת ענקית פה..אממ, יש לי 2 שלטים של לוגיטק, אחד לא רוטט, וגם גוייסטיק של לוגיטק, והשלט של ה 360 והשלט כן זה חוטי, אין על חוטי של 360 למחשב...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר נראה לי שלשחק במחשב עם שני בקרים זה הרבה יותר איכותי שלשחק בPS לפחות מהנסיון שלי ב PS
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים צודק, אני יש לי ps2 ו XBOX..אנני אישית מת על שלט..אבל פיפ''א ספציפי, רק עם מקלדת, אני הכי תותח במקלדת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.