עבור לתוכן

האם ניתן לחבר שני GAMEPADS למחשב (FIFA 2006 )

Featured Replies

פורסם

זה נראה לי מגניב

פורסם

כן

(אין צורך לפרט)

פורסם

אפשר גם אפשר,הבעייתיות היא במשחק.

לי היה SIDEWINDER עם יציאה עליו דרכה יכלת לחבר בקר נוסף,לא בדקתי אם זה עובד אבל תיאורתית כן.

פורסם

כן...

יש לי gamepad רוטט של logitech, גוייסטיק, ושלט של xbox 360 למחשב, עם USB, וזה מתחבר גם ל 360..

בקיצור

הוא מזהה 3 USB ומקלדת:)

פורסם
  • מחבר

בהגדרות של המקשים רואים שני GAMEPADS יש אפשרות לקנפג את שני הבקרים

פורסם

בטח שאפשר, אין סיבה שלא :xyxthumbs:

raiden77: מאיפה השגתה את השלט של ה-XBOX360? וכמה הוא עלה לך?

פורסם

אני גר במיאמי, קניתי אותו לפני כמה חודשים בניו יורק ברשת best buy...

עלה לי 44 דולר...

זה שלט על USB, מתחבר למחשב וגם ל xbox 360, שאתה מחבר אותו ל 360, הוא אוטומטי תומך ברטט, פועל כמו שלט 360 רגיל

הרי השלט חוט של 360 זה גם USB... :)

פורסם

תגידו, יש מצב אני אמצא שלט של X360 ברוסיה? באומסק? או במוסקבה ליד השדה תעופה?

פורסם

לא יודע לא הייתי שם חחחחח

אבל מי יודע

פורסם

וואי הדיון הזה נתן לי רצון לעצב את כל החדר שלי מחדש!!! חחח אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל אני חושב על לעשות רידקורציה, להשאיר את הCRT על השולחן להוסיף 40" LCD על הקיר מעל השולחן.... לחבר שני בקרים, PS2, ממיר של יס... מקרר... וואי זה יקח זמן... אבל זה רעיון טוב חח

בכל מקרה שני בקרים זה מגניב למחשב, אתה תוכל להשוות את המשחקיות בין המחשב עם שני בקרים לבין קונסולה כמו PS2 או XBOX?

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אני גר במיאמי, קניתי אותו לפני כמה חודשים בניו יורק ברשת best buy...

עלה לי 44 דולר...

זה שלט על USB, מתחבר למחשב וגם ל xbox 360, שאתה מחבר אותו ל 360, הוא אוטומטי תומך ברטט, פועל כמו שלט 360 רגיל

הרי השלט חוט של 360 זה גם USB... :)

המחיר הזה הוא כולל משלוח? אתה מדבר על השלט החוטי נכון? כי האל-חוטי לא מתחבר ב-USB למחשב נכון?

וגם אני, בדיוק היום ( ליתר דיוק, אתמול כי עבר כבר 12:00 ) הזמנתי מחנות בקוריאה ( דרך האינטרנט כמובן ) את השלט החוטי ב-44 דולר גם ( כולל משלוח ).

אני כבר לא יכול לחכות למרות שהזמנתי רק לפני 4 שעות :lol:

פורסם

המחיר הזה הוא כולל משלוח? אתה מדבר על השלט החוטי נכון? כי האל-חוטי לא מתחבר ב-USB למחשב נכון?

וגם אני, בדיוק היום ( ליתר דיוק, אתמול כי עבר כבר 12:00 ) הזמנתי מחנות בקוריאה ( דרך האינטרנט כמובן ) את השלט החוטי ב-44 דולר גם ( כולל משלוח ).

אני כבר לא יכול לחכות למרות שהזמנתי רק לפני 4 שעות :lol:

הוא גר במיאמי...

פורסם

כן.. מיאמי.. וקניתי בחנות

best buy.. רשת ענקית פה..

אממ, יש לי 2 שלטים של לוגיטק, אחד לא רוטט, וגם גוייסטיק של לוגיטק, והשלט של ה 360 והשלט כן זה חוטי, אין על חוטי של 360 למחשב...

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלשחק במחשב עם שני בקרים זה הרבה יותר איכותי שלשחק בPS לפחות מהנסיון שלי ב PS

פורסם

צודק, אני יש לי ps2 ו XBOX..

אנני אישית מת על שלט..

אבל פיפ''א ספציפי, רק עם מקלדת, אני הכי תותח במקלדת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים