פורסם 2006 באפריל 1319 שנים בקיצור אם אני צריך להיות ערני ושינה טובה לא נראת באופק... מה הכי כדאי לשתות ? קפה ? תה ? ראדבול ? קולה ?
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים לישון. חוץ מזה כ100 גרם של שוקלד מריר וסיגריה יהיו הפתרון הטוב ביותר בשבילך.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים למה לי לרצות ניקוטין?כי ניקוטין הוא גם חומר מעורר, משפר את הריכוז הזכרון והערנות. בעקרון סיגריה + 100 גרם שוקלד מריר = בסט למבחן.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מנקים ועוד איך, דם, תשאל כל מי שבמד"א עם מה מנקים דם יבש מהאמבולנס.ומה עשית בזה? אז יש לך קולה ודם על האמבולנס...הדרך ההכי יעילה שיש לנקות דם זה מיים חמים
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מנקים ועוד איך, דם, תשאל כל מי שבמד"א עם מה מנקים דם יבש מהאמבולנס.נגיד שהקולה תנקה את הדם... עכשיו מה תעשה עם זה שכל האמבולנס דביק?
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר לדעתי הקטע עם הקולה של מד"א זה סתם בשביל לקבל פקטים של קולה בחינם...
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים Dogma, במד"א לא מנקים דם עם קולה... תאמין לי, יש דברים שעובדים הרבה יותר טוב בשביל לנקות דם מאשר קולה.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים Dogma, במד"א לא מנקים דם עם קולה... תאמין לי, יש דברים שעובדים הרבה יותר טוב בשביל לנקות דם מאשר קולה.חומרים שחומרים או אבקת כביסה עם סודה או קולה.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים בעייתי שהפורום לא בנוי בצורת עץ.עברתי על כל הדפים ורציתי לקרוא על הקפאין.אבל משום מה הת'רד זרם לכיוון של איך מנקים אמבולנסים (שאגב לדעתי,אף אחד לא ינקה עם קולה יש חומרי ניקוי יותר זולים).אז לבסוף,יש חסרונות כלשהם בקפאין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.