עבור לתוכן

השמאל העיור

Featured Replies

פורסם

הייתי בטוח שאתה מוסלמי, איך אתה לא יודע את יסודות האיסלם ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

דווקא בקוראן מוזכר שישראל היא בשביל עם ישראל...

אז למה הם לא מבינים את זה? :s07:

• תגובות 185
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי הם מדלגים על הפרקים האלה, הרי מה שאומרים במסגד זה מה יש לא?

פורסם

מעניין, אני זוכר חלק בסיגנון "מי שלא מוסלמי, להכריח אותו לקבל את האיסלם. מי שלא מקבל - להרוג".. ::)

פורסם

מעניין, אני זוכר חלק בסיגנון "מי שלא מוסלמי, להכריח אותו לקבל את האיסלם. מי שלא מקבל - להרוג".. ::)

יש הרבה זרמים באיסלם

וגם בדתות אחרות

לא כל המוסלמים כאלה קיצונים לצערי אנחנו נפלנו על כאלה שכן

פורסם

יש גם כזה חלק.

זה לא ממש סותר.

יש פרקים מסויממים שזה כתוב, שכנראה הועתקו מהתנך לגבי ישראל.

פורסם

הישראלים הרגו רק את עמי כנען- מהלך אסטרטגי די חכם... עכשו אין אף אחד שיכול להגיד שאנחנו כבשנו את השטח שלו...

אנחנו לא אומרים שצריך לגייר את כולם ומי שלא מתגייר אז לשחיטה... ההמרה ליהדות זה מעבר הדת הכי מסובך וקשה שיש... לא מקבלים כל אחד...

פורסם

הישראלים הרגו רק את עמי כנען- מהלך אסטרטגי די חכם... עכשו אין אף אחד שיכול להגיד שאנחנו כבשנו את השטח שלו...

אנחנו לא אומרים שצריך לגייר את כולם ומי שלא מתגייר אז לשחיטה... ההמרה ליהדות זה מעבר הדת הכי מסובך וקשה שיש... לא מקבלים כל אחד...

למה לעאזאזל לגייר את כולם?רעיון טיפשי לפי דעתי,זאת כפייה - כל אחד והדת שלו והאמונה שלו הוא לא יתגייר רק בגלל שטחים ואזרחות.

איש באמונתו יחיה.

אף אחד לא צריך להיות אנשי הטרור ואלה שהורגים אם הם לא מתאסלמים.(עכשיו זה כבר לא קורה לפי מה שאני יודע)

הם שוכחים הרבה דברים בדרך.

פורסם

למה לעאזאזל לגייר את כולם?רעיון טיפשי לפי דעתי,זאת כפייה - כל אחד והדת שלו והאמונה שלו הוא לא יתגייר רק בגלל שטחים ואזרחות.

איש באמונתו יחיה.

אף אחד לא צריך להיות אנשי הטרור ואלה שהורגים אם הם לא מתאסלמים.(עכשיו זה כבר לא קורה לפי מה שאני יודע)

הם שוכחים הרבה דברים בדרך.

בא נקרא את זה שוב בייחד ולאט כדי שתבין:

אנחנו (היהודים) לא אומרים שצריך לגייר את כולם ומי שלא מתגייר אז לשחיטה... ההמרה ליהדות זה מעבר הדת הכי מסובך וקשה שיש... לא מקבלים כל אחד...

קפיש?

פורסם
ומי שלא מתגייר אז לשחיטה

אתם פשוט ברברים

ולא אני לא מוסלמני לא מאמין באלוהים ואני חושב מי שכן מטומטם

פורסם

במקום להפציץ באורח ספוראדי את המיקום המדוייק ממנו נורה הקסאם, צריך למחוק שכונות, כפרים ואף עיירות שלמות מהן נורים קסאמים,

אני רוצה קצב אש של 1,000 פגזים בשעה.

תן לי לנחש, קונים לך הפסח בובה של דרגון בול, לאוסף.

פורסם
ומי שלא מתגייר אז לשחיטה

אתם פשוט ברברים

ולא אני לא מוסלמני לא מאמין באלוהים ואני חושב מי שכן מטומטם

LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תראו איזה דמגוג אידיוט.. לקח ציטוט שמתייחס בכלל למוסלמים, והחליט שזה מה שהיהדות אומרת... איזה מפגר..

פורסם

^ אולי הוא טעה?

גם לך קונים בובה של דרגון בול? אגב, אחת התגובות הכי נמוכות שלך.

מעניין בגרות שכלית מאוחרת זה משהו משוטף לכל הקיצוניים? זה ולצעוק דמגוגיה על כל דעה אחרת, LOL.

פורסם

360, אתה באמת :screwy:

זה הציטוט המקורי

אנחנו לא אומרים שצריך לגייר את כולם ומי שלא מתגייר אז לשחיטה...
פורסם

ממתי יש בדיוק גיור למוסלמים?

וד"א אני נגד כל הדתות שלא תחשוב שאני חושב שנצרות זה בסדר ויהדות לא.

בלי דת העולם היום היה מתפתח לפחות 400 שנים קדימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים