עבור לתוכן

מה עושה tracert ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחלה אחי אבל מה עם זה

לפי מה שהבנתי יש לכל ספקית כמה שרתים אז הפאקט הראשון אצלי, הוא השרת של הספקית שדרכו אני מחובר?

פורסם

אני לא יודע במדויק את מבנה הרשת אצל הספק - אני יודע שיש כאן כמה עובדים של ספקיות שאולי יודעים את התשובה.

מכל מקום אני מניח שיש שרת שמטפל באיזור מסוים ואת השרת הזה שמטפל באיזור שלך תראה תמיד ולא משנה אם התנתקת והתחברת. אתה עדיין תנותב דרך התשתית לשרת האזורי.

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE

אתה עובד\עבדת אצל ספקית כן?

אתה יכול להסביר לנו איך זה עובד?האם משתמש יתחבר תמיד לאותו שרת שבאזור?

תפרט קצת בבקשה

תודה

פורסם

אבל ענו לך על זה כבר.

סביר יותר שאותו שרת עם אותה כתובת יתן לך שירות זמן רב. אלה אם אותו שרת תקול ואחד אחר מחליף אותו.

וחוץ מזה, מה זה משנה בכלל? זה לא בטוח השרת שנותן לך את הכתובת IP החיצונית, ככה שזה לא ממש משנה.

פורסם
  • מחבר

סביר יותר שאותו שרת עם אותה כתובת יתן לך שירות זמן רב. אלה אם אותו שרת תקול ואחד אחר מחליף אותו.

אני עכשיו מחובר דרך בזק בינלאומי

ועשיתי פינג ל אתר מסוים (בלי להפסיק t-)

וכמעט כל פעם שאני מתנתק מהם ומתחבר הפינג משתנה (לפעמים ההבדל זניח אבל לפעמים יש הבדל של 500-100)

אז מן הסתם שכל פעם שאני מתחבר אני מחליף שרת ,לא?

ולפי מה שהבנתי חבילת גיימר עובדת על זה שכל פעם אתה נמצא על אותו שרת.

פורסם

עוד פעם... פינג זה דבר סופר משתנה. הוא יכול להיות מושפע מהטמפ' ליד איזה כבל בארץ אחרת בכלל. זה לא מדד מדוייק. אתה לא מקשיב למה שאומרים לך וסתם שואל שאלות מיותרות.

זה שהפינג שלך משתנה (אפילו בקפיצות גדולות כמו בין 100 ל-500) לאו דווקא קשור בשרת הראשון שאתה מתחבר אליו. ובכלל לא בטוח שאתה מחילף שרת כל הזמן, סביר להניח שאתה לא.

פורסם
  • מחבר

לא נשמע ממש הגיוני אחי.

אני עושה פינג לאתר כלשהו והפינג הוא על 200 אני נתנתק מתחבר והפינג קפץ ל 600 -יותר הגיוני שהוא החליף שרת שיש בו ניתוב גרוע יותר

מאשר שהוא הושפע מהטמפ' ליד איזה כבל בארץ אחרת בכלל לא?

אה ועוד שאלה קטנה יש רק שני שרתים שמקשרים בינינו ובין השרתים בחו"ל כן?

ד"א

תודה liiight

פורסם
  • מחבר

^^

up

ועוד שאלה קטנה איפה התשתית נכנסת לתמונה בקשר לניתוב?

פורסם

^^

up

ועוד שאלה קטנה איפה התשתי נכנסת לתמונה בקשר לניתוב?

השאלה שלך לא ממש ברורה (לי).

כדי לענות לך על השאלות צריך מישהו שמכיר בדיוק את מבנה הרשת אצל ספק אינטרנט.

כעקרון התשובה לפינג יכולה מאוד להשתנות מדגימה לדגימה ורק ממוצע של הרבה בדיקות יכול לתת אינדיקציה אמיתית לנתיב מסויים.

פורסם

^^

up

מה זה צריך להיות UP? נוספה לך אזהרה על הקפצה. זו אזהרה 1 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים