פורסם 2006 באפריל 719 שנים למה לא?כשהביאו באנצים של קונרו נגד FX60 עם OC הוא הוביל עליו ב 40FPS ויותר (בערך) וזה דיי משמעותי.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אני מאמי שיהיה שיפוראולי בסטוק השיפור יהיה פחות מורגשאחד היתרונות של ה65 ננו הוא ההתחממות הפחותה שלודבר שמקנה לא יכולת OC יותר גדולהאז אני מאמין שהוא יציג שיפור יותר מורגש ב OCנמסיס אז איך אתה מודד?FPS מעידים על ביצועים גרפיםיותר פריים לשניה= יותר כח עיבוד גראפי
פורסם 2006 באפריל 719 שנים קודם כל הוא שאל האם יהיה הבדל בגרפיקה - ולא יהיה. היא תראה בדיוק אותו דבר.המשחק אמנם ירוץ יותר מהר אבל יראה בדיוק אותו דבר. ולכן התשובה היא לא.דבר שני, כמו שאמר ליאור ברזולוציות נורמליות המשחקים הם עדיין GPU Bound ולא CPU Bound, ולכן ההפרש יהיה הרבה יותר קטן.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים זה שמשחקים הם GPU Bound ולא CPU Bound זה נכוןואיך קשור הבדל בפריימרייט להבדל בתצוגה?אם FPS זה לא מדד לביצועים גראפים אז מה כן?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר השאלה איפה אתה שם את הקוהשכר של העובדים, של המנקים?אני שם את הקו בדיוק לפני שזה מגיע לשכר ולמו"פ. קצת אחרי השקעה של חומרים וחשמל למכונות. כאמור, 3 חדשים של תנורים, חומצות, ליטושים, חיתוכים ועוד.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים תקרא מה שליאור עומרי אמרו בעמודים הקודמיםבתכלס הכל נכנס לחישובאתה לא יכול להתעלם ממה שבא לך ואת מה שכן בא לך להכניס לחישובהנוסחה המדויקת היא די פשוטה!!רווח נקי= הכנסות-הוצאותמה זה הוצאות? כל מה שיוצא מהכיס כל דבר שצריך לשלם מים חשמל מיזוג שכירות וכו'...מה זה הכנסות? מכירות רווח נקי לכל מעבד זה=רווח נקי/מספר המעבדים שיוצרוזה הכל פשוט למדי
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר I DON'T GIVE A DEMN!!!אני, כשאמרתי שפרוסה עולה 1000$, התכוונתי רק לעלות הייצור שלה, שכוללת שהייה ממושכת בתנורים והפעלת מכונות רבות (חשמל), חיתוך של הבול לפרוסות (חוטי טונגסטן...), תהליכי ליטוגרפיה (חומצות), שיקוע מוליכים ושכבות מבודדות (שכחתי איך קוראים לתהליך...) ועוד כמה תהליכים שאין לי כוח להיזכר בהם עכשו...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר סבבה.חזרה לנושא.התחלתם לדבר על ההשפעה של המעבד במשחקים, ועל זה שהקונרו עקף את הFX60 בביצועים... זה לא בגלל ההבדל ברוחב הבאס שמתחיל להיות מעיק במערכות של AMD?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים ושוב בקשר להשפעה של המעבד על משחקים, זה עוזר לכל מי שיש קוואד SLI אם 7900GTX...כל ה1000 שקנו מדל
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אין במערכת של AMD באס.לזכרונות יש קישור ישיר למעבד, וכל שאר הרכיבים מתקשרים עם המעבד דרך הצ'יפסט שמתקשר עם המעבד דרך HyperTransport. ל HT המיושם יש די והותר רוחב פס לכל התקשורת עם הרבה עודף.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים התחלתם לדבר על ההשפעה של המעבד במשחקים, ועל זה שהקונרו עקף את הFX60 בביצועים... זה לא בגלל ההבדל ברוחב הבאס שמתחיל להיות מעיק במערכות של AMD?אתה מתכוון שה-FSB מתחיל להיות מעיק במערכות אינטל ולא AMDאצל AMD ה-HyperTransport לא מנוצל בגרוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.