פורסם 2006 באפריל 519 שנים אין לי מושג איך זה קרה ...התקנתי אבל את חבילת המקודדים הכי חדשה של KAZAAעכשיו אני לא רואה כתוביות ב TVOUT רק במסך מה אני עושה ?יש אופציה שם ב SUBTITLES OPTION DRY SUBS TO OVERLAY SURFACEעכשיו8 ככה כן רואים !אבל זה ממש כבר על הסרט ובגדול מאוד ככה שזה לא טוב אני רוצה איך שזה הופיע לי תמיד בקטע השחור ..(איפה שלא מוצג הסט) השוליים השחורים למטה ולמעלה אתם בטח מבינים בעצם למה אני מתכוון ? :-[
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר אין שום MOVE DOWNאיפה אתה רואההקטע שלא נגעתי בתוכנה ...זה נהיה מעצמוזה היה תמיד על השחור הכתוביות עכשיו משום מה או שאין או שזה על גבי הסרט ולא עובר למטה לשחור
פורסם 2006 באפריל 519 שנים גם אני משתמש ב- BSPlayer, אבל לא הצלחתי להלביש את הכתוביות על ה-TV OUT.הפתרון שאני השתמשתי בו: התקנתי ffdshow, והשתמשתי בנגן אחר, Zoom Player, אשר יודע להלביש את הכתוביות על הסרט ואז רואים אותן ב-TV OUT. צריך דרך הפילטרים שלו ללכת ל-ffdshow ולהפעיל את הכתוביות המתאימות (לא הצלחתי לעשות את זה אוטומטי כמו ב-BSPlayer).זה לא הפתרון האידאלי, אבל זה עובד...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר ז זהו שבחבילת מקודדים יש כבר את FDDSHOW גם .....לפחות 50 אחוז מהאנשים משתמשים ב BSPLAYER אני בטוח שמישהו כאן יעלה עם תשובה :-\
פורסם 2006 באפריל 519 שנים OPTIONS->PREFERENCES->SUBTITLES->DRAW SUBTITLES TO OVERLAY SURFACEפשוט תסמן שם V ותראה את הכתוביות גם בTVOUT
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר נו ...אבל זה שם את הכתוביות בענק על גבי הסרט !אי אפשר להורידם לשוליים השחורים !ניסיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.