עבור לתוכן

המערכת שלי...תמונות!

Featured Replies

פורסם

כמעט קניתי את ה-fx6021 אבל אחי ביטל הטיסה אז בינתיים אני יכול להמשיך לחסוך...

מערכת נוכחית sbs370 2.1

כמו שלי...ואללה אחלה רמקולים...מרוצה מהם מאוד!

• תגובות 58
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנטולי מה יותר טוב אם אתה יודע - Z-5500 LOGITEC OR ANTEC LANSING 6021 הדבר על השולחן שנראה כמו פאנל של רמקולים זה של הרמקולים? ואיזה עוד רמקולים יש בדיוטיפרי שאפשר להשיג בזול מהארץ ? משהו חזק וטוב (אני לא בוחן אותך אני שואל )

עוד מעת אני יעלה תמונה של הרמקולים שלי

הZ-5500 הם למטרה שונה מהFX-6021.

הראשון הוא לסרטים ומשחקים והשני הוא למוזיקה בעיקר.

אם היה לי את התקציב הייתי לוקח ללא ספק את הZ-5500 :D

הדבר על השולחן הוא הפאנל בקרה שלהם שבתוכו יש גם את השלט (ככה שאם אני רוצה לשכב על המיטה ולשלוט על העוצמה,הטראבל,הבאס וכו' אז אני יכול ;D)

הFX-6021 הם הרמקולים הכי זולים מבחינת ההפרש למחיר בארץ.

פורסם

כפי שנאמר ה-5500 הם סראונד, מה שאומר שבסטריאו הם יהיו פחות טובים מה-6021. אתה צריך לבחור מה השימושים שלך במערכת ואז לרכוש מה שמתאים לך יותר.

Anatoli.

פורסם

אני רוצה מוזיקה וסרטים יש לי כמה שירים שהם עובדים ומתוכננים ל 5.1 אני חושב לפי האיכות הלא יאומנת SKAZI -OUT OF SPACE \ ASTRIX CLOSER TO HEAVEN \INFECTED MUSHROOMS CIRYS OF THE FUTURE שומעים ממש טוב עים השירים האלה הכי טוב זה OUT OF SPACE יש Z-5500 בדיוטיפרי?

אני שומע מוזיקה בווליום מפוצץ וגם סרטים בווליום חזק אז זה אומר חזק ואיכותי לסרטים ומוזיקה

פורסם

אין את ה5500 בדיוטי פרי.

פורסם

וואאי מבאס אז מה יש שמה שיכל להיות טוב לי ?

עכשיו יש לי את ה רמקולים של AZTECH יש עליהם ביקורת באתר

http://hwzone.co.il/reviews/Aztech51/

פורסם

רק ה6021 של אלטק שווה לקנות בדיוטי פרי כל השאר יותר יקר מהארץ.

פורסם

טוב אבל הם חזקים והכוונה מפוצצים אוזנים או שהם סתם משו ממוצע עים איכות די טובה אני כבר לא יודע עם כדי להחליף :(

מחקה לתשובה מאנטולי שיש לו ניסיון טוב

פורסם

אני שמעתי אותם בדיוטי פרי שזה מקום די רועש ולא המקום הכי טוב לשמוע מוזיקה וגם אולי בגלל שהכרטיס קול במחשב לא היה משהו .

ובסוף אמרתי עזוב

גם לא יצא לי לבדוק את הרמקולים הרבה זמן דקה שתיים גג אז אני לא יכול לתת לך ביקורת

אם היו נותנים לי אותם הביתה לשמוע אותם בתוך חדר סגור אז כנראה הייתי די מתלהב מהם כמו שראיתי הרבה ביקורות עליהן ברשת.

פורסם

יכל להיות שאני יקח אותם אבל אני לא יודע עם כדאי לוותר על הרמקולים שלי בעדם

פורסם

יש לי אותם כבר כמה חודשים אצלי, אני יכול להגיד רק מילה אחת עליהם: W-O-W.

רמקולים ממש איכותיים והבאס ממש נכנס בטעם כשהוא מכוונן כמו שצריך ונותן את האפקטים הנכונים ולא סתם בומים כמו שאנשים חסרי-טעם אוהבים.

אם אתה מחפש 2.1 איכותי ויש לך את הכסף, אז לדעתי זו הבחירה הנכונה.

פורסם

אני שמעתי את ה-FX6021 בדיוטי פרי בתחילת השנה ונדהמתי לחלוטין

הדבר הראשון שמרשים זה העוצמה שבוקעת מהמגדלים הקטנים האלה - בקלות הם התגברו על כל רעשי הרקע שהיו והפיקו צליל מאוד איכותי שגם דיי הזכיר לי את הצליל של ה-ATP3 שלי מבחינת אופי הסאונד - אבל בשדרוג רציני.

זאת מערכת המולטימדיה האיכותית ביותר שנתקלתי בה.

לבחור עם הקליפש - איפה קנית אותם? ייבוא אישי?

פורסם

תשמע, השאלה של לבחור סראונד או סטריאו היא בחירה אישית. מבחינת עוצמה כנראה ששתיהם יהיו אותו הדבר בערך מבחינתך שכן ברגע שתמקם כמה רמקולים שינגנו אותו הדבר (זה מה שיקרה במוזיקה) תהייה פגיעה באיכות ולא תהייה תוספת מורגשת לעוצמה (נושא של התאבכות גלים). מבחינת השירים שיש לך, לא משנה באיזו איכות הם. במקרה הזה אתה יכול להיות בטוח שהם בסטריאו.

Anatoli.

פורסם

מה עם דיגייס למה להם יש יותר מ 3 ?

שלפי דעתך שווה לי להחליף אותם על מה שיש לי (אני מביא אותם לאחותי וקונה לי חדשים) שמעתי את ה ATP3 ודי אהבתי רק שהם לא מספיק חזקים אני רוצה משהו פי 1 וחצי מ הATP3 בעוצמה ובאיכות הרבה יותר טוב הם יתאימו סרטים אני רואה 1 ל הרבה במחשב אז בתאכלס אני צריך אותם למישחקים ומוזיקה הם יספקו את הצרכים ??

לפי מה שאני שומע אני חושב שכן

פורסם

דיג'ייס ממקמים אותם כמה שיותר צמוד או במרחקים גדולים אחד מהשני. גם אז זה מהסיבה הפשוטה שאין להם זוג רמקולים בודד שמסוגל להגיע לעוצמה שהם דורשים.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים