פורסם 2006 באפריל 1519 שנים צורה, להבא לא להקפיץ.נוספה לך אזהרה.אנא קרא את חוקי הפורום.הצריבה לקחה קצת יותר מידי זמן, אם תוכל להביא את מצב הבאפר תוך כדי הצריבה זה יהיה נפלא
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר אוקיי הבנתי, סליחה.איך אני יודע מהמצב הבאפר ?הבארים תמיד מלאים... פה ושם הבאפר למטה (לא הבאר הארוך, לא הUSER READ BUFFER) צונח ל50% או 60% כמובן בתנאי שאני לא נוגע במחשב.חן
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תגיד עשית בדיקת מהירותלראות מה מהירות הקריאה כי אם היא נמוכהממהירות הכתיבה שקבעת אז מהירות הכתיבהתרד למרות שהגדרת גבוהה יותרוכל שימוש במחשב רק יוריד עוד יותרומה אתה צורב קבצי ענק כ ימאג DVD שגודלוגדול מ4 גיג או קבצים בגודל נגיד רגיל
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר מהירות קריאה ? זה מהארד דיסק...איך אני בודק את זה ?ויותר מ4 גיגה למה לא לצרוב ?חן
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים בחלון האחרון לפני צריבהיש שם SPEED MESERMENTותסמן גם סימולציה ואל תסמן BURN
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר אני חושב שמצאתי את הבעיה במהירות צריבה לפחות... נראה לי ? תודה לסולו53 על ההצעה האחרונה... כפי שאתם רואים הוא הוריד את מהירות הצריבה מX12 לX4... אבל איך אני פותר אותה ? למה זה כל כך איטי ? חן
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים קרא טוב מה כתוב כאן:http://www.glop.org/starforce/הסימפטום שתארת (מהירות צריבה נמוכה) מופיע שם.אם יש לך משחקים מותקנים שמשתמשים בהגנת starforce יכול להיות שהם דפקו לך את המחשב.בלינק למעלה יש תוכנה שבודקת אם הדרייבר הנ"ל מותקן, ויודעת להוריד אותו.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר אין מצב כזה...מעולם לא הותקן על המחשב הזה משחק כל שהוא...עוד אופציות?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים זה אומר שהדיסק למרות שהוא SATA2 אינו מהירמספיק בהעברת נתוניםצריך ואם אתה יכול לנסות להעביר לדיסק אחרולנסות לצרוב מישםדרך אגב מעולם וגם לעולם לא התקיןמערכת הפעלה על דיסק של 160 גיגאצלי המערכת היא המערכת על דיסק קטן 40וכל שאר הדברים על דיסקים חיצוניים שמחובריםלפי הצורך במתאם USB2ודרך אגב היה לי דיסק SATA 120 מקסטורצריבה מישם לא היתה מהירה מספיקקניתי לפני כמה ימים מתאם חיצוני לוהמהירות עלה לכפול
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר מה הקשר לגודל של האהרד דיסק?מלא אנשים עם דיסקים גדולים צורבים מצויין...מה עושים?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים גם אני צורב מדיסקים גדוליםאבל אצלך הכל נימצא על אותו הדיסק פיזיוהכל עובר באותו הכבללדעתי היה עדיףלהוסיף דיסק קטן רק למערכת ההפעלהוהגדול רק לאיחסון הקבצים ןלצריבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.