פורסם 2006 באפריל 319 שנים חחח, לא ידעתי על המקרים האלה אבל כפר-סבא עיר שקטה, באמת, האם מפוצצים שם משהו, זה לא טיל לאו (חחח יער קפלן) אלא איזה ערבי מטירה/טייבה.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים בכפר-סבא אין ערסים, יש ערסווטים wannabe's.וזה סוג מאוד מעצבן, אבל אפשר לקפל אותם בקלות.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר תכלס אנחנו עיר שקטה בלי ערסים יש כמה וונאביס אבל לא רציני יותר מידי בכול מיקרה אמרתי לאבא כבר שהוא חיי בסרט והמשטרה 99% לא תעזור לי יותר מידי בכול מיקרה אני יתן להם יומיים שלושה לראות אם הם מוצאים מי זה ואז אני ממשיך לברר עליו לבד...אגב יער אוסישקין או יער קפלן--לא מתקרב לשם!! גם עם 80 איש איתי אנלא מתקרב לשםיותר מפחיד מגנזי' ביום שישי בלילה! ולמי ששאל איזה קאנטרי אז כן ההוא על בן יהודהאגבב עכשיו אמא עושה לי קטע "אני לא רוצה לקנות לך טלפון חדש תשאר עם הזמני " (הזמני זה טיים פורט של מוטורולה!!!) אוףףףףףף איתה!!!!! ננסה להוציא משו מאבא
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אגב יער אוסישקין או יער קפלן--לא מתקרב לשם!! גם עם 80 איש איתי אנלא מתקרב לשםטוב שלא הגזמת...אתה מפחד סתם.ביער קפלן הייתי לא מעט שעשיתי על האש.ויער אוסישקין (שדיי קיצצו אות בגלל הרכבת המזורגגת) - הלכתי דרכו לא מעט.(אה, ולקרוא לזה יער זה קצת בדיחה, אבל נו...)אתה עושה מזבוב ממוטה.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אל תלך עם פלאפון ככה שיראו וירצו לגנוב, לי יש פלאפון ישן 514 ואני מרוצה.ממתי אתה נותן ככה פלאפון??, אני לא נותן כלום לבן אדם שאני לא מכיר.הרי זה ברור שיגנבו לך את הפלא ככה
פורסם 2006 באפריל 319 שנים טוב שלא הגזמת...אתה מפחד סתם.ביער קפלן הייתי לא מעט שעשיתי על האש.ויער אוסישקין (שדיי קיצצו אות בגלל הרכבת המזורגגת) - הלכתי דרכו לא מעט.(אה, ולקרוא לזה יער זה קצת בדיחה, אבל נו...)אתה עושה מזבוב ממוטה.זה יער? סתם שטח עם כמה עצים עליו. אבל נחמד להסתובב שם..
פורסם 2006 באפריל 319 שנים הכי טוב זה פלאפון ב 300 שח רק בשביל להתקשר וזהו, אני בבית ספר לא מוציא את הפלאפון העלוב הזה אפילו כדיי שלא ידעו בכלל שיש לי פלאפון, כי יש שם מלא גנבים.וגם לי ניסו לגנוב את הפלאפון מלפני חצי שנה, הייה פה דיון כזה, ''עמדתי לחטוף''
פורסם 2006 באפריל 319 שנים בכפר-סבא אין ערסים, יש ערסווטים wannabe's.וזה סוג מאוד מעצבן, אבל אפשר לקפל אותם בקלות.חחח דיי נכון אבל לא לגמרייש כמה אנשים שלא הייתה רוצה להתעסק איתם
פורסם 2006 באפריל 319 שנים בכפר-סבא אין ערסים, יש ערסווטים wannabe's.וזה סוג מאוד מעצבן, אבל אפשר לקפל אותם בקלות.למה הגרש?(צ'ופצ'יק..)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים כל מי שבדיון הזה מכפר סבא שבבקשה יכתוב בתוספת להודעה הבאה שלו גם את השם שלו והגיל
פורסם 2006 באפריל 319 שנים למה הגרש?(צ'ופצ'יק..) התפלק, כזה משנה? כל מי שבדיון הזה מכפר סבא שבבקשה יכתוב בתוספת להודעה הבאה שלו גם את השם שלו והגיל תסתכל בפרופיל ובחתימה יש פה המון כפר-סבאים אני רואה. ואיך הגענו לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.