עבור לתוכן

בעייה מוזרה כשאני עושה oc

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לעשות oc למעבד גם כשאני עושה oc באחוז נמוך יחסית של 0.5 % מהמהירות של המעבד שלי כל ניסיון נתקל בתקיעה של מערכת ההפעלה הרצתי בדיקות על המעבד ואין איתו שום בעייה וכשאני עושה לו oc מבחינת טמפרטורה הכול תקין הוא אפילו לא עובר את ה35 מעלות בביוס של הלוח אם יש לי אפשרות לשחק עם המתחים אבל אולי הלוח לא מותאם לזה לא יודע משהו מוזר קורה פה.

אם יש למישהו רעיון או הצעה אני אשמח לשמוע אני בכל מקרה שוקל כבר די הרבה זמן להחליף את הלוח הבעייה היא שיש לי מעבד של איטל ועוד לא מצאתי לוח עלות מול תועלת שממש שווה את הכסף כמו כן יש לי גם 2 גיגה זיכרון עם תזמונים מעולים בddr1 וכל הלוחות הטובים שמתאימים לאינטל מגיעים כבר עם זכרונות בפלטפורמת ddr2.

בקיצור כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה.

פורסם

מה המפרט שלך?

יכול להיות שזה בגלל הזיכרונות...

פורסם

אפשר להכניס זכרונונות DDR1 בסלוטים של DDR2...

:xyxthumbs:

פורסם
:funnypost:
פורסם

ולמה אתה מתכוון ?!

פורסם
  • מחבר

הוא התכוון לזה שזכרונות ddr1 לעולם לא יוכלו להיכנס בסלוט של ddr2 זה פשוט לא יתאים פיזית ולא נראה לי שזה קשור לזכרונות יש לי קיט 2 גיגה של Pqi turbo עם גופי קירור שמותאמים לoc המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד intel pentium 4 socket 775 3.0ghz 64 bit 2mb cache לוח אם של abit שתי גיגה זיכרון ddr 1 pqi turbo dual channek כרטיס מסך 6600gt 256 gainward 2 דיסקים קשיחים שעובדים בraid wd 250gb כל אחד ספק ocz 400w וזהו פחות או יותר מערכת שלא אמורה להיות לה בעייה לעשות oc במיוחד לא באחוזים כאלה נמוכים אני יתיעץ ביום ראשון עם מישהו שמבין עניין ויעדכן אותכם על מנת שאם מישהו יתקל בבעייה דומה בעתיד הקרוב ימצא לו פתרון כאן בפורום אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח לשמוע.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שיש אני במקרה מתקין אותם ועובד איתם כל יום יש הבדל במיקום של החריץ כמה מילימטרים אומנם אבל לא מתאים פיזית!!!!

פורסם

אוקיי הבנתי.. תודה על המידע !!

טוב שהבחור ייתן מפרט נוכל לעזור לו קצת יותר !!

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי את האופציה הזאת כמו שיש לכם למטה של מפרט מחשב אשמח אם מישהו יסביר לי איך עושים את זה תודב :xyxthumbs:

פורסם

בפרופיל !!

פורסם
  • מחבר

הנה יש מפרט מדליק הקטע הזה מי שימצא פתרון שיפלו ברכות על ראשו.... :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

ניסית לעלות מתחים ?!

להוריד מחלק ?!

למרות שלא נראה לי שמחלק זה מה שמפריע לזכרנוונת שלך שדרך אגב הם מעולים !!!

מכפלת HTT ?!

פורסם
  • מחבר

מחר יהיה לי קצת זמן אז אני ישחק עם זה מבטיח לעדכן :hi::lol:

דרך אגב הספק החדש שקניתי פשוט מדהים אם יש לכם הצעה ללוח שיתאים לי למעבד ולזכרונות ושיש עליוו agp דברו איתי נראה לי שהלוח שלי פשוט לא יציב.

פורסם

כל הלוחות אסוס החדשים לסןקט 775 מעולים.. במיוחד סדרת הדלוקס... מה התקציב ללוח ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים