עבור לתוכן

Sygate Personal Firewall

Featured Replies

פורסם

יש לי את הפיירואל של Sygate והגדרתי בו פעם שלא ישים סמל ליד השעון ועכשיו אני לא יודע איך לעזאזל אני אמור להכנס אל התוכנה ולשנות הגדרות.

מישהו יודע איך לעשות את זה מבלי להסיר את התוכנה?

תודה מראש.

פורסם

הוא לא מופיע לך בSTART MENU?

אז תעלה אותו מה PROGRAM FILES

פורסם
  • מחבר

אין קשר לתפריט התחלה. הכוונה היא לצד שמאל, כלומר, התוכנה עולה כשהוינאוז עולה אבל לא מופיע סמל בצד השעון ומכאן שאני לא יכול להכנס אל הגדרות התוכנה.

תהיה בטוח שניסיתי גם לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות ולפתוח ידנית אך דבר לא עזר.

פורסם

תעשה קליק ימני על שורת המשימות שלך (זה איפה שיוצא החץ הורוד)->תבחר בהתאמה אישית (Custumize)->

בחלון שיפתח לך יופיעו בצד ימין תחת Current Items מופיעים לך כל ה Iconים של התוכונות שרצות שם. תמצא את ה Icon של Sygate firewall, תעמוד עליו ואיפה שאצלי כתוב hide when inactive (יכול להיות שאצלך יהיה כתוב משהו אחר) ותשנה את זה ל Always show או "הצג תמיד" (בעברית)

Notifications.jpg

פורסם
  • מחבר

ואי באמת תודה על ההשקעה ובגלל זה חבל לי מאוד להגיד שזה לא עזר... ההסתרה היא בתוכנה עצמה, כלומר, התוכנה לא שולחת את הסמל לליד השעון ולא הוינדאוז עצמו חוסם את הסמל.

אבל שתדע שמאוד הערכתי את העזרה שלך!

נ.ב.

ורק כדי להבהיר - אני לא משתמש בהסתרת קבצים לא פעילים וגם כשנכנתי לטבלה הסמל של הפיירואל הופיע רק בסמלים של העבר וכהגדרתי שיופע תמיד, הוא בכל מקרה לא הופיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים