עבור לתוכן

אבא נוסע לתאילנד צריך להגיד לו מה לקנות לא??

Featured Replies

פורסם

אז ככה... אבא שלי נוסע לתאילנד בפסח... אני רוצה להגיד לו לקנות לי משהו למחשב עכשיו בהתחהל חשבתי על מאוורר או משהו לשמור על הקירור ואויל בעתדי לחשבו על איזה OC אבל אז נזכרתי שבלוח M שלי יש SLI Gygabyte K8N-SLI (NF4, s939, PCI-Es) YES ויש לי כרטיס מסך FORSA 7800GT. אז רציתי לשאול האם יש סיכוי שאני יכול להביא 7800GT שתומך בSLI מתאילנד והאם זה חייב להיות 7800GT כאילו האם זה יכול להיות 7800GTX נגד תענו אחים שלי

תודה

פורסם

יכול להיות רק 7800GT. שום כרטיס אחר.

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך להגיד לו שיביא 7800GT שהוא SLI גם כי מה שישי לי עכשיו הוא לא SLI

פורסם

:-X :s05:

פורסם

כל 7800GT תומך SLI

אתה צריך שניים כאלה

אתה מחבר את הקונקטור שקיבלת עם הלוח לחריץ שבשני הכרטיסים ומאפשר בדריבר את הSLI וזהו

זה לא כמו ATI שצריך אחד רגיל ואחד CF

פורסם

רק X1800 ו X1900 דורשים ככה

1300 ו 1600 מתחברים 2 במקביל בלי גשר ובלי שום כבל מיוחד.

פורסם

צר לי לאמר לך לפני 10 יום חזרתי מתאילנד , המחירים של מוצרי המחשב כמו בארץ ובכמה מקרים גם יותר יקרים , עדיף שאבא שלך יקנה את זה בארץ :)

פורסם

צר לי לאמר לך לפני 10 יום חזרתי מתאילנד , המחירים של מוצרי המחשב כמו בארץ ובכמה מקרים גם יותר יקרים , עדיף שאבא שלך יקנה את זה בארץ :)

מה גם שרוב הכרטיסים בארץ יתנו לך 3 שנים אחריות ובתאילנד אתה מוותר על זה. וגם אין שום אפשרות לבדוק את הכריס לאחר הקניה.

בקיצור כדאי לדעתי לוותר.

פורסם

כנראה שלא היית במקומות הנכונים

חבר שלי היה בהונג קונג והביא משם חלקי מחשב במחירים של newegg

ומה גם שהונג קונג הרבה יותר יקרה מתאילנד

פשוט צריך למצוא מקום נכון...

פורסם

אין שם בכלל מה לקנות בתחום המחשבים

פורסם

בתאילנד ?

אתה צוחק , יש מלא חברות שמייצרות שם

פורסם
  • מחבר

מי שאמר שאין שם שום דבר בתחום המחשבים די מצחיק! מישהו שמה פה על הפנטיפ פלזה בבנגקוק? קניון 7 קומות שרובו עוסק במחשבים!

אני חייב להגיד לו שיביא 7800GT? זה לא יכול להיות נגיד GTX?

מה יותר משתלם שאנ יאגיד לו להביא 7800GT או להביא 7900GTX או GT ואנ יאמכור את שלי וזהו?

פורסם

כנראה שלא היית במקומות הנכונים

חבר שלי היה בהונג קונג והביא משם חלקי מחשב במחירים של newegg

ומה גם שהונג קונג הרבה יותר יקרה מתאילנד

פשוט צריך למצוא מקום נכון...

בהונג קונג מוצרי החשמל יותר זולים , בהרבה , הונג קונג זה לא תאילנד חביבי ומי שאמר לגבי פנטיפ פלזה טועה , כי דבר ראשון MBK (או טוקיו סנטר כמו שכמה אנשים מכירים) זה הקניון של ה7 קומות , הכל שם מזויף , ושאני אומר הכל אני מתכוון הכל תריצו חיפושים , הקניון של הפנטיפ פלזה זה קניון של 4 קומות בלבד של מוצרי מחשב בלבד ששם אני לא יודע אם זה אמיתי או לא , לפי המחירים נראה שזה אמיתי , כפי שציינתי אני מחפש כרטיס מסך(וזכרון) למחשב שלי , עכשיו אם חזרתי בלי כרטיס מסך מתאילנד, מה זה אומר ? , שזה יקר בטירוף, ואכן זה יותר יקר מבארץ , אין מה לעשות בתאילנד מוצרי המחשב יקרים אפילו בMBK שזה זיוף, אתה לא רוצה להקשיב לי חבל לך , אבל בוא נאמר מתי שאבא שלך יקנה שישלח לך מייל כמה הכרטיס עלה בבאטים שזה הכסף התאילנדי ואיפה הוא קנה אני ועוד כמה אנשים פה יתנו לך מקומות יותר זולים בארץ .

בארץ יש לך יותר איכות ואחריות , ושוב אני מזכיר שחזרתי מתאילנד לפני זמן קצר והייתי בMBK תחנה אחרונה בתאילנד לכולם , ואנשים אל תטעו את הבחור עם מקומות אחרים במזרח כי אם אני מדבר על תאילנד ואתם אומרים הונג קונג יש הבדל עצום , הונג קונג הכל יקר שם חוץ מהמוצרי חשמל שם הם זולים בטירוף וגם איכותיים

פורסם
  • מחבר

אנ ישוב חזור על השאלו תהאחרונות שלי...

אני חייב להגיד לו שיביא 7800GT? זה לא יכול להיות נגיד GTX?

מה יותר משתלם שאנ יאגיד לו להביא 7800GT או להביא 7900GTX או GT ואנ יאמכור את שלי וזהו?

פורסם

לדעתי לא כדאי להשקיע בSLI

ולמה אתה חייב לקנות כרטיס חדש ?

7800GT לא מספיק טוב לך ?

לדעתי תישאר עם מה שיש לך

זה מיותר לחפש כל הזמן שידרוגים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים