עבור לתוכן

איך לשנות גודל מחיצה?

Featured Replies

פורסם

יש לי שתי מחיצות על הארדיסק: C-ראשית, עם 30ג'יגה. ו-D משנית, עם 50ג'יגה. ואני רוצה להעביר 30 ג'יגה מ-D ל-C.

איך אני עושה את זה עם התוכנה PARTITION MAGIC?

ואגב. ב-D אין כלום מלבד תיקיית המסמכים. אז זה בסדר אם אני יפרמט את D? כי כשאני בא למחוק את תיקיית המסמכים הוא רושם לי שאין אפשרות כי היא חיונית לפעילות תקינה של מערכת ההפעלה...

פורסם

יש ב Partition Magic אפשרות של Resize

אתה צריך לעשות Resize למחיצה D, להקטין אותה. אח"כ לעשות Resize למחיצה C ולהגדיל אותה

פורסם
  • מחבר

אחרי שאני עושה RESIZE למחיצה D ומקטין אותה, נוצר שטח UNALLOCATED, ואת השטח הזה אני צריך להעביר איכשהוא ל-C. אם אני סתם מנסה להגדיל את C, הוא לא נותן לי להגדיל מעבר לגודל הקיים שלה, כאילו הוא לא נותן לי לקחת את השטח הUNALLOCATED. מקווה שהבנת...

אז מה שעשיתי זה לעשות מהשטח ה-UNALLOCATED מחיצה אחרת. אז עכשיו אם אתה יודע איך לאחד מחיצות זה גם יעזור....

פורסם

אני מקווה שכל שלושת המחיציות שלך (C, D ו E) מנוהלת עם אותה מערכת קבצים.

אם לא, תמיר את כולן לאותה מערכת קבצים עדיך ל NTFS. אפשר להמיר את מערכת הקבצים דרך Windows בעזרת הפקודה:

CONVERT volume /FS:NTFS

כאשר במקום "volume" אתה רושם את האות שמייצגת את המחיצה.

אם אתה רוצה להמיר דווקא ל FAT32 (מה שאני לא ממליץ), אתה יכול לבצע את ההמרה דרך Partiorion Magic בעזרת הפקודה Convert (אני חושב שזה מופיע בתפריט הראשי).

כדי להכניס מחיצה לתוך מחיצה משתמשים בפקודה Merge = איחוד של מחיצות. כך אתה יכול לקבוע שמחיצה E תהפוך להיות תיקייה בתוך מחיצה C.

זה לא יעבוד אם לשתי המחיצות יש מערכת קבצים שונה.

חשוב: גם אם נראה לך שהתוכנה נתקעת אל תעצור אותה. עצירה באמצע, קרוב לוודאי תגרום נזק בלתי הפיך למידע ששמור על ה HD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים