עבור לתוכן

OBLIVION קורס

Featured Replies

פורסם

כל כמה זמן המשחק קורס.

הנה השגיאה:תקלה ביישום oblivion.exe, גירסה 0.1.0.228, תקלה במודול mpeg2dmx.ax, גירסה 2.0.72.30204, כתובת התקלה 0x0000cca3?

בבקשה תעזרו :'(

פורסם

וואו אני רואה שמלא אנשים פה קונים OBLIVION ומלא תקלות..

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לחכות קצת, כי זה בקושי הגיע לארץ!!

פורסם

deso איך אנשים קונים את המשחק אם זה לא הגיע לארץ? :lol:

ולפותח הת'ראד - גם לי היה את זה, אחרי שהורדתי דריברים זה עבד.

עריכה

אהה לא סליחה, לא קראתי את כל השגיאה.

גם לי היה את זה. תשנה את הסיומת של הקובץ הזה mpeg2dmx.ax ל- mpeg2dmx.ax.bak (תחפש ב- search איפה הוא נמצא ושם תשנה את זה)

אהה וזה לא בעיה של המשחק זאת בעיה של הקודקים.

חחח כמה עריכות אני עושה...

יש מצב שתצטרך להוריד דריברים של Divx אחרי זה, כי אחרי שעשיתי את זה לא הצלחתי להפעיל חלק מהסרטים.

פורסם

מוזר, לי אין את כל הבעיות האלה.

פורסם

deso איך אנשים קונים את המשחק אם זה לא הגיע לארץ? :lol:

אולי הזמינו מחו"ל? יש את eBay ואמזון!

פורסם

spam

פורסם

אולי הזמינו מחו"ל? יש את eBay ואמזון!

יותר סביר שהזמינו מאימיול וסופר טורנטס..

פורסם

יותר סביר שתעופו מהתראד הזה,הבנו שהם "השאילו" את המישחק לא צריך להודיע לכולם.

פורסם

לא מבין למה תמיד עושים מזה סיפור פה... זה הגיע למצב שאנשים צריכים לשקר שהם קונים משחקים רק כדי לקבל פה עזרה.

אתם חושבים שמי שהמציא את החוק הזה שלא לדבר על פרוצים בפורום באמת קונה את כל משחקי המחשב שלו? נו באמת...

כל עוד אף אחד לא מדגיש שיש לו משחק פרוץ, או מבקש עזרה בפריצה עצמה (מתוך כבוד לחוקי הפורום), אני לא רואה שום סיבה לא לעזור לבנאדם שמבקש עזרה.

גם ככה אף אחד פה לא יראה מזה שקל.

עוד מעט יקום אחד שיגיד "אם יש לך משחק פרוץ מן הסתם שיהיו לך בעיות איתו" . לא ממליץ לאותו אחד לדבר. כולנו יודעים שאם עברת את ההגנה, המשחק יהיה זהה לחלוטין לזה שעל המדף (מלבד מקרים קיצוניים). זה לא עניינו של אף אחד מאיפה הוא הביא את המשחק, גם אם הוא מצא אותו באי בודד. בשביל זה יש פורום --> אחרת הוא היה שואל את התמיכה הטכנית של החברה היוצרת. אל תתפסו מעצמכם כלים עד כדי כך שיעדיפו את העזרה שלכם על support רציני של חברה שמחובתה לעזור לרוכש, ואשר היא בעצמה יצרה את המשחק.

אם אני הייתי קונה משחק, זה המקום האחרון שהייתי בא לבקש עזרה טכנית (בלי כוונה לזלזל)

הגיוני, לא? תכל'ס כולם פה מורידים משחקים, גם אם הם באמת קנו אחד או 2.

לא משנה מה תגידו וכמה תצדיקו את עצמכם. עם עובדות אי אפשר להתווכח - ישראל היא מעצמה בפיראטיות. מקום 2-3 בעולם אם אני לא טועה.

קונים רק משחקי רשת ללא שרתים פרוצים, וגם על זה כואב "לנו"... שלא נדבר על תוכנות.

פורסם

^

מסכים עם כל מילה.

לצערנו זאת האמת, שאתה נכנס לאתרי טורנט ורואה איזה 10 ישראלים עם 899 GB uploaded אתה בקלות יכול להבין למה אנחנו בין השנואים ביותר בקהילות שיתוף הקבצים... שלא לדבר על קניית משחקים.

פורסם

תסלחו לי שניה שאני סוטה בקטנה מהדיון ולא עונה לשאלת פותח הת'רד.

אבל העובדה שאנשים מורידים משחקים, לא אומרת שאפשר לדבר על זה חופשי בפורום הזה

אני מניח מאוד שהסיבה היא, שהפורום הוא מקום מאוד חשוב ליוצריו ולאנשים שבאים לדבר בו

ואין לאף אחד מהם רצון שהוא ייסגר , עקב צו בית משפט שיורה על כך, כתוצאה מדיבור רבות ב WAREZ על גבי פורום שנחשב מקצועי

ומהימן, ועם כ"כ הרבה כניסות וכ"כ הרבה צפיות, ושיתופי פעולה עם אתרים גדולים כמו YNET ועוד.

אז כנראה יש סיבה לזה שאומרים לא לדבר כאן על דברים לא חוקיים

אף אחד לא טוען פה שהוא טלית שכולה תכלת ומעולם לא הוריד שום דבר לא חוקי מהרשת

וגם אלה שקונים , מורידים, ואפילו מורידים בשביל לבדוק אם זה שווה קניה.

פשוט יש סיבה שאסור לדבר על זה כאן.

אז חלאס להטיח האשמות ולהיות קטנוניים ולבכות על "אוי למה אסור לדבר כאן על warez"

(כל עוד התשובה איננה משהו בסגנון "השתמש ב crack של razor1911" או משהו דומה, אלא תשובה לבעיה טכנית אמיתית)

אם רוצים לדבר על דברים כאלה, יש מקומות אחרים שבהם אפשר לעשות את זה.

זה לא כ"כ קשה להבין לפי דעתי.

אני בעד העובדה לענות על שאלות כמו של פותח הת'רד, מבלי לשאול אותו "מאיפה השגת את המשחק"

(כמובן, כל עוד התשובה היא פתרון טכני אמיתי, ולא משהו סטייל "השתמש בקראק של razor1911")

פורסם

אף אחד לא אמר שצריך לדבר פה על WAREZ... להיפך - אין שום צורך להזכיר או לשאול מאיפה הבאת את המשחק. בדיוק בגלל זה סטינו מהנושא.

אולי תקרא שוב את מה שרשמתי קודם, ולא רק את 3 השורות האחרונות :) .. אני יסכם את זה ל-2 שורות:

הרי זה ברור שמי שמבקש פה תמיכה טכנית למשחק כלשהו לא באמת השיג אותו באופן חוקי. אני לא מבין למה יש פה אנשים שמנסים להוכיח את זה כל פעם מחדש. אנשים אילו כנראה הבינו את חוקי הפורום בצורה מעוותת לגמרי... אלא אם כן יש פה מבצע "תפוס את הגנב" שאני מפספס ?

פורסם

חבר'ה, חייבים לחשוב על משהו שמטריד אותי כבר מלא זמן-

אנחנו מקום 2-3 בפיראטיות, בקרוב ישנאו אותנו כל כך שיכולים להאשים אותנו בדברים.. :nixweiss:

הדבר הכי נורא- תיתכן אנטישמיות באנטרנט :bash:

ועוד דבר נורא- מרוב פיראטיות, יסגרו את כל החנויות שמשווקות משחקים מחו"ל= לארץ לא יגיעו יותר משחקים מקוריים :'(

זה סכנה לאומית לארץ!! חייבים לתמוך בעותקים מקוריים!! אחרת המצב יהיה יותר גרוע!

איך זה- מדינה 100% פיראטית, שאין בה משחקים מקוריים.

פורסם

והדבר הכי גרוע, סטיתם לחלוטין מנושא הדיון, ועוד לא עזרתם לפותח הת'רד האומלל שרק רצה לשחק במשחק המצויין הזה... :P

פורסם

חבר'ה, חייבים לחשוב על משהו שמטריד אותי כבר מלא זמן-

אנחנו מקום 2-3 בפיראטיות, בקרוב ישנאו אותנו כל כך שיכולים להאשים אותנו בדברים.. :nixweiss:

הדבר הכי נורא- תיתכן אנטישמיות באנטרנט :bash:

ועוד דבר נורא- מרוב פיראטיות, יסגרו את כל החנויות שמשווקות משחקים מחו"ל= לארץ לא יגיעו יותר משחקים מקוריים :'(

זה סכנה לאומית לארץ!! חייבים לתמוך בעותקים מקוריים!! אחרת המצב יהיה יותר גרוע!

איך זה- מדינה 100% פיראטית, שאין בה משחקים מקוריים.

חחחחחחחח :lol: אני מצטער שאני צוחק אבל מה אני יכול לעשות, זה מצחיק אותי :lol: :lol: :lol:

אל תדאג, לא שונאים אותנו בגלל שאנחנו מורידם משחקים ( ואני מדבר בכלליות על רוב הישראלים שמורידים משחקים בלי שום קשר אליי ), השנאה ליהודים

התחילה הרבה לפני שהמציאו את המחשב, זה מקסימום יכול להיות תירוץ לשנאה אלינו אבל לא יותר, הכול התחיל על מות ישו וכל השטויות האלה,

וזה קיים עד עכשיו ( האנטישמיות ), כי זה מה שהם למדו מהוריהם ( לצערנו ).

אבל דבר אחד תהיה בטוח, לא שונאים יהודים בגלל הורדת משחקים, כי משחקים מורידים בכל מקום, וגם אולי הסיבה לכך היא המצב הכלכלי הפחות טוב מבארה"ב

לדוגמא והמחירים הגבוהים יחסים שיש לכל דבר שקשור למחשב ( כמובן שיש ארצות יקרות יותר אבל... )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים