עבור לתוכן

בנצ'ים ראשונים של הקונרו (לא הבנצ'מרקים של אינטל) - קורע את הצורה ל-FX-60 ב-OC

Featured Replies

פורסם

קודם כל, הוספתי משהו בעריכה בתגובה הקודמת, בהקשר לתגובה שלך...

דבר שני, אני לא חושב שאינטל כל כך ישימו על AMD אם הם יצברו פער משמעותי כזה. הרי לאינטל יש הרבה משאבים ואין להם צורך לרמוס את AMD - הרי לרמוס את AMD יעלה להם המון כסף, בהוזלת מעבדים, וזה ממש לא משתלם להם (בעיקר בגלל שנתח השוק שלהם גדול משמעותית מנתח השוק שהם ירוויחו מרמיסת AMD).

• תגובות 165
  • צפיות 15.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אינטל לא יהיו אידיוטים לעשות את אותה הטעות פעמיים ולא לספור את AMD

הם יילחמו בה מלחמת חורמה עד כמה שהרשות להגבלים עסקיים יתנו לה

אגב ככה:

hexus5ik.th.jpg

נראה האתר שלהם עם הפרסומת

פורסם

אם אין את AMD חברת INTEL יהפכו כמו MS ויהיו בילעדיים וזה משתלם מאוד...ראו דומה ביל :smile1:

פורסם
  • מחבר

גם אינטל לא רעבים ללחם

פורסם

זהו, שהכל שאלה של עלות/תועלת.

השאלה כמה יעלה לאינטל להוזיל משמעותית את המעבדים שלהם - ואל תשכחו שהם מוכרים כמות עצומה של מעבדים, אז צריך לכפול את זה בכמות הזאת.

התועלת זה חוסר דאגה בעתיד (ואם כרגע הם צריכים לדאוג, זה בסימן שאלה גדול) ורווח של מספר אחוזים בשוק. האם שווה להוריד משמעותית עלות של מעבדים בשביל להרוויח עוד כמה אחוזים של מכירות? ממש לא.

האם זה שווה מבחינת דאגה פחותה לעתיד? אפשר להתווכח על זה, אבל אני אישית חושב שלא...

החשיבה שישתלם לאינטל "לרמוס" את AMD, כשמה שיש להם להציע טוב יותר, היא חשיבה "מתמטית" אוטופית, ולא חשיבה עסקית אמיתית. זאת חשיבה של "נוחיות" ולא חשיבה של רווחים.

פורסם

כשהיא תהרוג את AMD השוק יהיה 99.9% שלה ואז גם 99.9% מרבחי השוק יהיה שלה...והיה לה גם חופש פעולה מלאה לדעתי זה עדיף זה לא שיש להם בעיה לרמוס למוות את AMD... ::)

פורסם
  • מחבר

אם AMD יכולה למכור יותר בזול מאשר אינטל, ועדיין להיות רווחית אז אינטל יכולה להוזיל עוד יותר ולהיות עדיין רווחית

אתה שוכח שמדובר על עסק שרוב העלות של מעבד זה המו"פ, ככל שאתה מחלק את העלות הכללית של המו"פ ליותר מוצרים אתה יכול להוזיל אותם משמעותית

לכן יותר מעבדים = יותר רווח (אחרי מכירה של מספר מסוים של מעבדים שבה הם החזירו את העלות של המו"פ כל מעבד זה רווח נקי)

יותר מעבדים = יותר נתח שוק

פורסם

לא התלהבתי בכלל,מה שמו שם?

מעבד ה FX-60 מול המעבד החדש של

אינטל,ממש חוכמה,חכו ש-AMD תחשוף את

המעבדים החדשים שלה ואז נראה מי יצחק אחרון..

נחכה ונראה. 8)

פורסם

אכן ביצועים יפים,אני עדיין מחכה לראות

את הקונרו בעולם האמיתי,אין לי ספק

של-AMD יש שפן שהיא לא חשפה

שיראה לאינטל את האחורה שלה.

נחכה ונראה. 8)

נקווה שיש להם :-\

לא הגיעה הזמן שאינטל ו AMD יתחברו לחברה אחת?

פורסם

זה ממש לא יקרה.

פורסם

לא התלהבתי בכלל,מה שמו שם?

מעבד ה FX-60 מול המעבד החדש של

אינטל,ממש חוכמה,חכו ש-AMD תחשוף את

המעבדים החדשים שלה ואז נראה מי יצחק אחרון..

נחכה ונראה. 8)

אין למה לחכות המעבדים החדשים של AMD זה סך הכל קצת יותר GHZים +יותר קאש+תושבת חדשה+תמיכה בDDR2. לזמן הקרוב הם הפסידו.

פורסם

די מדהים.

נחכה לבנצ'ים סופיים בין AM2 לבין Conroe אבל כמו שזה נראה כרגע, המערכת הבאה הולכת להיות אינטל.

מסכן האופטי שלי... ייזנח לאנחות ;)

פורסם

זהו, שהכל שאלה של עלות/תועלת.

השאלה כמה יעלה לאינטל להוזיל משמעותית את המעבדים שלהם - ואל תשכחו שהם מוכרים כמות עצומה של מעבדים, אז צריך לכפול את זה בכמות הזאת.

התועלת זה חוסר דאגה בעתיד (ואם כרגע הם צריכים לדאוג, זה בסימן שאלה גדול) ורווח של מספר אחוזים בשוק. האם שווה להוריד משמעותית עלות של מעבדים בשביל להרוויח עוד כמה אחוזים של מכירות? ממש לא.

האם זה שווה מבחינת דאגה פחותה לעתיד? אפשר להתווכח על זה, אבל אני אישית חושב שלא...

החשיבה שישתלם לאינטל "לרמוס" את AMD, כשמה שיש להם להציע טוב יותר, היא חשיבה "מתמטית" אוטופית, ולא חשיבה עסקית אמיתית. זאת חשיבה של "נוחיות" ולא חשיבה של רווחים.

אינטל לא חייה על המעבדים שלה בלבד, כזכור לי בשנת 2005 חטיבת המעבדים שלה הוותה 63% מההכנסות שלה.

פורסם

בנצ'ים מעניינים, אם כי הייתי לוקח אותם בערבון מוגבל, עושה רושם שאינטל רוצה לעשות HYPE יותר ממה שהמוצר הזה באמת צריך, דווקא מתאים להם.

AMD עוד לא אמרה את המילה האחרונה. אל תשכחו.

לכל האנשים פה שחושבים שיומיים אחרי ש INTEL תוציא את ה CONROE היא תשלוט ב 99.9% מהשוק, אז אתם חיים בפלנטה אחרת, דברים לא עובדים ככה בעולם שלנו.

אל תשכחו שיש עוד הרבה נתחי שוק, כמו ניידים, ששם אומנם AMD חלשים. פלטפורמות לשרתים ומעבדים תקציביים ששם AMD די שולטים.

אני לא ממהר לחרוץ גורל של אף חברה, AMD לא יפשטו רגל והם לא קרובים לזה. אנשים פה מגיזמים ונותנים לעצמם להיסחף עם ה HYPE המוגזם שהולך כאן. אתם צריכים להכנס לפרופורציות ולחשוב קצת מעבר ל CONROE.אל תשכחו, במשחק הזה תורה של כל שחקנית להיות עם ידה על העליונה מתישהוא, פעם זאת AMD ופעם INTEL.

זה לא אומר ש AMD לא מתכננים משהו חדש/טוב/מיוחד כנגד INTEL, בסה"כ הם יצאו עם פלטפורמה מצויינת שלאינטל פשוט לא היה תשובה אליה (A64), אינטל היו צריכים לנתוש את תשתית ה Netburst הגרועה של ה P4 בשביל זה, רק זה לבד צריך להסביר לכם כמה הארכיטקטורה של AMD הייתה טובה.

אני אומר נחכה ונראה.

פורסם

:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

!!מ-ד-ה-י-ם!!

מעניין מה יהיו הביצועים של הקונרו EE עם זכרונות DDR2-800 בתזמוני CL3-2-2 ::) ::) ::)

בקיצור, AMD חוזרים להיות מאחורה תוך מספר חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים