עבור לתוכן

על איזו תוכנת גיבוי אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

טוב, סליחה שאני שוב מעצבן אתכם, אבל נמאס לי כבר מהנורטון הזה! :pissed: כל כך הרבה בעיות היו איתו אז העפתי אותו....

אז עכשיו אילו עוד תוכנות גיבוי טובות יש? אבל אני מדבר בעיקר על גיבוי כוננים שלמים, כמו הIMAGE של נורטון. שבכל בעיה או תקלה פשוט משחזרים למצב הקודם.

ראיתי שעכשיו בחבילה החדשה של NERO בתוכנה BACKITUP יש אפשרות לגבות כונן שלם, וממש בצורה נוחה גם עם GHOST. אבל הבעיה העקרית היא, אם למשל אני עושה איתה גיבוי, אז בעתיד כשאני ארצה לפתוח את הגיבוי דרך הDOS (בBOOT הכוונה) אז איך אני עושה את זה? :s05:

או אם יש לכם תוכנת גיבוי (לא חשוב בתשלום או חינמית) אז בקשה תמליצו! :xyxthumbs:

פורסם

AcronisTrueImage :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחלה

אז מהמידע העודף שנתת (ומהצצה קטנה באתר שלהם) הבנתי שזו תוכנה לא רעה ( למרות שבחיים לא שמעתי עליה...) והיא אפילו יוצרת קבצי IMAGE קטנים יותר משל GHOST. אבל יש לי כמה שאלות:

לפי מה שקראתי הבנתי פחות או יותר שניתן לשמור את הגיבויים ישר על דיסקים, שהתוכנה בעצם עושה אותם BOOTABLEים ( :smile1:) כדי שבמקרה של בעיה יהיה אפשר לפתוח את הIMAGE ישר מהBOOT, זה נכון?

ויש גם אפשרות אולי ליצור רק איזה CD או דיסקט (דרך התוכנה כמובן) כדי שאני יוכל לעשות BOOT לתוכנה במחשבים אחרים, וליצור קבצי IMAGE גם בלי להתקין את התוכנה על המחשב?

והאם יכולה להיות בעיה אם כל הכוננים שלי הם NTFS (אם התוכנה תוכל לקרוא אותם כשאני מפעיל אותה מהBOOT)

פורסם

כדי שבמקרה של בעיה יהיה אפשר לפתוח את הIMAGE ישר מהBOOT, זה נכון?

כן

ויש גם אפשרות אולי ליצור רק איזה CD או דיסקט (דרך התוכנה כמובן) כדי שאני יוכל לעשות BOOT לתוכנה במחשבים אחרים, וליצור קבצי IMAGE גם בלי להתקין את התוכנה על המחשב?

את האמת לא ניסיתי

והאם יכולה להיות בעיה אם כל הכוננים שלי הם NTFS (אם התוכנה תוכל לקרוא אותם כשאני מפעיל אותה מהBOOT)

לי לא הייתה בעיה...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני רואה שם באפשרויות- CREATE BOOTABLE RESCUE MEDIA. זה לא זה?

ומה ההבדל בין הטריאל לשלם? (חוץ ממגבלת זמן)

אה ועוד משהו, אני רואה שם כל מיני גרסאות של ה TRUE IMAGE , אז הכי כדאי זה ה-WORKSTATION נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים