עבור לתוכן

לכל בעלי הsilencer 5 rev 3 יש לי כמה שאלות על ההרכבה... - שיניתי את השאלות!!!!!

Featured Replies

פורסם

לאחר שקראתי מדריך אני משנה את השאלות שלי

1.יש על הקירור מסביב לאיפה שהמשחה מן מלא שסוגים כאלה משהו כזה ויש לו ציפוי לבן אפשר לומר

קיצר צריך להוריד את הציפוי הזה? ממה שראיתי במדריך יש עליו כיסוי שרשום עליו pull ולי אין את הכיסוי הזה יש לי רק מה שציינתי פה

2.יש גם מן חלק כזה בצורה של מן n חצויה אפשר להגיד r קיצר איפה לעזאזל אני שם את החלק הזה? כי מאחורה יש את הסוגר ההוא ומקדימה את הקירור....

הבנתי מה זה ואיפה לשים את זה רק השאלה שלי עכשיו זה שלא צריך אליו ברגים או משהו פשוט להצמיד את זה לדבר הלבן זה שאני שם על הזכרונות?

3.זה משנה אם יש לי כרטיס ליד הכ.מסך (כמעט נוגע) אבל לא מפריע למאורר..?

4. יש לי בכבל-חוט הזה של החשמל 2 כניסות/יציאות/חיברים איך שלא תרצו לקרוא לזה ולי יש רק 1... את מי לחבר ומה לעשות עם השני?

נראה לי שזהו אולי אני יוסיף בהמשך אשמח אם תענו לי על הכל...

פורסם

1- לא צריך להיות שום כיסוי, גם אצלי לא היה. הייתה פשוט משחה מרוחה מראש (כזה ריבוע אפור, זו MX-1)

אתה מנקה את הליבה של הכרטיס עם אלכוהול בזהירות עם צמרון, ושם את הסיילנסר. אין הרבה איפה לטעות.

על הפדים לזכרונות יש כיסויי ניילון לבנים, שאותם צריך להוריד בזהירות. לא צריך להיות כתוב Pull עליהם.

2- איזה חלק בדיוק? אתה לא מובן. תעלה תמונה.

3- מאיזה צד? מומלץ שלא יהיה שום כרטיס בשביל שהמאוורר יוכל למשוך אוויר.

4- את הסיילנסר אתה מחבר לכניסה הלבנה של החשמל על הכרטיס עצמו, לאן שהיה מחובר הקירור הקודם שלך.

עוד שאלות? אתה מוזמן לשאול.

פורסם
  • מחבר

1. תודה

2. בעיקרון זה מאחורה אבל עכשיו פתחתי תמארז וראיתי שאין לי בכלל שום דבר מאחור (במדריך שראיתי שהיה ל78GTX היה מאחורה) נראה לי זה של הזכרון

קיצר זה מן צורה כזאת שאמורה להידמק לזכרונות שמאחורה אם יש...

3.אוקי אז אני ינסה לפנות מקום

4.אבל אין לכבל-חוט של החשמל של הסיילנסר שתי חיבורים כאלה לחשמל ?(ממה שאני ראיתי)

פורסם

למה שיהיו לו 2? יש לו אחד.

והפלטה מאחורה אכן נצמדת לזכרונות, זה סינק לזכרונות, שעובד מאוד ביעילות מהנסיון שלי.

תוריד גם שם את הכיסויים הדקים מהפדים, ותדביק.

להפריד זה חתיכת סיפור.

פורסם

קנית סיילנסר שלא מתאים לכרטיס שלך אז.

פורסם
  • מחבר

הוא מתאים

רשום

agp:6800 series

ושלי 6800 רגיל 128 מגה

כנראה שבגלל שזה 128 מגה אז אין לו מאחורה...

ובכל אופן אם אין לי מאחורה אז אני לא צריך לשים אותו?

פורסם

אתה חייב לשים אותו

אם לא תשים, איך בדיוק אתה מתכוון לסגור את הסיילנסר על הכרטיס?

זה לא משנה בכל מקרה שאין לך מאחורה זכרונות, שים אותו.

פורסם
  • מחבר

אה לול עכשיו הבנתי למה התכוונת

אתה מתכון לX הזה שסוגר תקירור

אני דיברתי על זה שיושב על הזכרונות שמאחורה(אם יש)

בכל אופן כבר התקנתי אותו לא היה לי בעיה עם ההתקנה (חוץ מזה שבהתחלה שמתי תX שסוגר אותו הפוך והיה לי 53 מעלות ואז שיניתי ירד ל40)

תודה לך

פרטים על לפני ואחרי(יש לי הפרשי חום בין EVEREST לזה שאתה לוחץ properteis-settings-advens):

לפני ללא מאמץ

בEVEREST 42

בproperteis-settings-advens 47

אחרי ללא מאמץ

בEVERSET 35

בproperteis-settings-advens 40

שתי הטמפ הם כאשר הכרטיס באובר של פתיחה של 16 צינורות וOC ל367/939

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים