פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים לא אמור להיווצר משהו כזה בגלל שהוא בסך הכל מחליף כמה דברים עם הסביבה ולא עם אובייקטים במשחק או מקומות
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים זה בdispositionלמרות שבמורווינד על כל דבר קטן שלא היה נראה להם הם היו מעיפים אותך קיבינימט מהגילדהשיחקת במורווינד בכלל?ומי שהוא ראש הגילדה או מישהו שעשה הרבה קווסטים אנשים יאהבו אותו בכל זאת ככה זה לא משפיע כל כךאז אתה אומר שזה לא יורגש אם אני אלך עם האבן הזאת?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מישהו יודע על התנגשויות כלשהן בין המוד Natural Environment לתוספת Knights of the Nine?התקנתי את המוד אתמול ומאז אני לא מוצא את ה Crusader Relics, לא את הקווסט של ה Relics ולא את המקום של המפגש (משהו priory).תודה.אין שום בעיה בשילוב שלהם.אתה בטוח שהתפללת בכל תשעת המזבחים?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים 99% שיש התנגשות האמתי, KotN הוא תוסף מאוד "רגיש"... תוריד את אובליביון מוד מנג'ר ושים את KotN אחרון ברשימת הLoad Order על מנת שהכל יהיה בסדר.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אז אתה אומר שזה לא יורגש אם אני אלך עם האבן הזאת?זה תלוי כמה עשית בשביל האנשים (קווסטים וכו')למה אתה דואג כל כך? אתה לא הולך להתעסק עם נשמות של אנשים נכון?...ואם אתה באמת קרימינל שנכנס לטקסים אסורים, אם אתה עושה את כל ה14 משימות של הדאדרה אז אתה תקבל קווסט שיבקש ממך להשתמש באבן מיוחדת כדי לתפוס נשמה מכל אחד מ10 הגזעים במשחק
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני פשוט לא רוצה שימנע ממני לעשות משהו במשחק.ותנו לי עצה איך להרוג את המפלצת הזו: http://www.uesp.net/wiki/Image:OBCreature-Wraith.jpgלא כתוב שם על החולשות שלה.היא ממש חזקה ולוקח לי שנה להרוג אותה + היא מורידה לי מלא חיים.מה לעשות???והאנשים בכת של דדרה לא רוצים לדבר איתי, אני נראה יפה מדי או משהו, כבר לא זוכר... מה לעשות? אני זוכר שצריך לקחת שיקוי או משהו, כן?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים טוב יכול להיות שהבעיה היא שהייתי עם דגר קטנה ( החרב הטובה שלי לא מכסף ), איפה אני יכול להשיג חרב כסף חזקה?וזרוק מבט על העריכה של ההודעה הקודמת שלי, בסדר?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אם אתה קוסם נצח אותה בקסמים,אם לא, חרב כסףאם אין לך, כל חרב מכושפת, ולא בהכרח טעונה, היא גם אפקטיבית.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים חרב מכושפת לא טעונה???מזאת אומרת, נגיד יש לי חרב לא מכסף עם 17 ב-damage, אבל היא מכושפת נגיד שיש לה כוחות של אש, גם אם היא לא טעונה היא יהיה לה 17 damage?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים כן ! וכמובן שחרב טעונה תוריד יותר, אבל זה לא תמיד משתלם....מבחינה כספית.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים וואי מגניב! לא ידעתי!!!ואפשר להוסיף לחרב יותר מפעם אחת יכולות?ואיך מכשפים חצים?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים כל פעם שאתה מכשף חרב אתה מוסיף לה עוד יכולת,אחרי שהחרב התרוקנה מטעינות אתה הולך וטוען אותה בגילדת הקוסמיםאו אצל איזה חאפר,או בעצמך (אם אתה קוסם).או בעזרת חפצים שמכשפים בלי שום קשר ליכולות שלך. כמו האבנים של האובליביון.אז ככה אתה יכול לעשות לעצמך חרב אולטימטיבית עם איזה 10 אפקטים ואם גם היא תהיה בעצמה חזקה, אתה תחסל כל יריב במכות בודדות.אתה יכול לכשף כל דבר, גם מגנים או ככפות קסדות ונעליים, טבעות.לי יש שריון לרגלים שנותן לי גם עוד כח לסחיבה של חפצים (לא זוכר את השם של הכישוף), וככה אני יכול לסחוב את כמה שאני יכול +300 !!ואז אני יכול להרשות לעצמ להסתובב עם הרבה סוגים של שריון וחפצים, ואני יכול לשנות אותם זמנית לפי הסיטואציה שאני נמצא בה.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אין לי ספק שתה מכסח את הדמויות.אבל השאלה היא ביחס לכמה זמן לוקח לך, כמה נזק הם גרמו לך, הן מבחינה בריאותית והן מבחינה של תיקונים והכל.שאני בטוח שחרב ליד אחת עם מגן יוכלו לעשות טוב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.