פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אני חושב שהתחלתי אותו טיפה בסביבות רמה 7, המשכתי קצת ברמה 18 והחלטתי להתקדם ולסיים רק ב24 בערך.בתכלס, אין שום סיבה להזדרז לעשות אותו, ממש להיפך. בכלל, אני מצאתי את רוב הקווסטים המשניים מעניינים הרבה יותר.
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים גם אני התחלתי להתעסק ממש עם הקווסט הראשי ברמות מאוחרות יחסיתפשוט עברתי עיר עיר ושם עברתי על רוב רובם של הקווסטים הצדדיים, כשאני עובר מהצפון לדרום.בדרגה גבוהה יותר התחלתי לרוץ על הקווסט הראשי
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים פשוט בפעם האחרונה ששיחקתי (והלכתי רק על הקווסט הראשי) שמתי לב ששערי האובליביון מופיעים די מהרושם מקבלים את השיריונים הכי טובים ( ה DEADRA)והם שוקלים הרבה (לפי מה שאני זוכר)וגם הנשקים שם חזקיםלא יכלתי לסחוב סט שלם של DEADRA + נשק טוב + פטישים + שיקויים לרפא את עצמי וכו'...ככה אני מעלה את הרמה שלי לפני שאני נכנס לשערים האלה אני מעלה את הכוח שלי ואת היכולת העמסה
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים תגידו יש איזה חפץ שעושה אותי מואר או משהו כזה? אני לא מדבר על שיקוי של light אלא כמו בדיאבלו שיש מסביב השחקן הילה כזו ככה שאני יוכל לראות כמה מטרים לפני בלי להדליק את המוט אור הכסוף הזה.. זה מעצבן לרוץ במנהרות חשוכות
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אני תמיד סוחב עלי TORCHיםלפחות איזה 6-7הם שוקלים 0 ומאירים די טובתשדל לא לקחת רק 1 או 2 כי הם מאירים לאיזה 10 דקותאף פעם אתה לא יכול לדעת לאיזה מערה תכנס ואחרי כמה זמן תצאדרך אגב אני לא מבין משהובדיוק עכשיו סגרתי את שער האובליביון הראשון שב KVATCH....מה שהיתי רוצה לדעת זה איך לעזאזל קוסם או קשת או אפילו אלכימאי יצליחו להרוג את כל היצורים האלה?הם ימותו בשניה!!הם צריכים לבזבז הון על שיקוים לרפא את עצמם
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים תשתמש בטריק נחמד - אם יורדים לך החיים משמעותית בשערי אובליויון, לך קצת אחורה למקום בלי אויבים ותחכה שעה (T)ד"א, אני לא יודע מה לגבי קשת, אבל קוסם יכול להיות חזק (עם כשפים מותאמים אישית גם) ואלכימאי זה לא דבר major כל כך
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אני מעוניין לדעת אם מישהו ניסה לשחק את המשחק עם גיימפד של X360 למחשב?הבקר נתמך במשחק טוב או חלקית?
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים הלפידים האלו מעצבנים כל פעם ללכת ולהחליף אותם..למרות שקניתי איזה לפיד שהוא מאיר בצבע לבן או בז' כזה אבל קצת יקרים עולים 500.היה אצל המוכר הזה באימפריאל סיטי, ההוא שמוכר בזול ללקוחות וגונב מלא לקוחות לכל שאר המוכרים.ממליץ על הלפיד הזה את האמת הוא לא נכבה אף פעם (אלא אם כן יש לו איזה שעה מוגבל כי לי זה בנתיים לא קרה).יש לי 15 לפידים רגילים וזה פשוט עצבן אותי להחליף כל פעם בין לפיד לנשק כי לפעמים אני רוצה לירות מהר חץ ולהרוג איזו חיה כי ישר אני שואב לה את הנשמה(קשת שואבת נשמות)ואני אף פעם לא לוקח קשת או קוסם לבד, חיזקתי את הדמות שתשלוט בעיקר בחרב+וקשת ועכשיו אני עושה המון destruction זה טוב!
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים לא שאני יודעהעניין הוא שאפילו אם יקחו את אובליוויון(ולא את המשחק הבא למשל) ויהפכו אותו לMMO... תחשוב על הדרישות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.