פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אם אני יתקין את הפאצ'ים אני יוכל להמשיך את הSAVE שלי? לא ממש בא לי להתחיל חדש למרות שאני כולה רמה 3 בטח שכן. תעשה חיים.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים איזו דמות אתה בונה לך? אני עושה איזה משהו מוזר אני DARK ELF עם KNIGHT ונראה לי מזל THIEF שנותן מהירות אני משתמש בBLADE, BLUNT וBLOCK אבל אני משתמש הרבה בRESTORATION ו DESTRUCTION אז הם עולים יחסית הרבה ואני גם רץ מלא אז האקרובטיקה עולה הרבה בטח שכן. תעשה חיים. אין לך מושג עשיתי כל כך הרבה קווסטים כבר ועדיין יש לי איזה 8-9 ברשימה ובכלל לא התחלתי לעשות את הקווסט של הסיפור הראשי (בכלל לא הלכתי עדיין לKVACH לדבר עם הבן של הקיסר, שיחכה לי )
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים לא הבנתי אם זה היה בציניות או ברצינות? :-\למה שיהיה לי יותר קשה עם LVL יותר גבוה?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים ^^יהיה לך קשה לעבור אותו בLVL גבוה.איזה שטותוחוץ מזה אם אתה רוצה לעלות רמות מהר, תשאיר את הקווסט הראשי במצב שנפתחים לך עשרות שערים - עולים בשערים רמות מהר
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים בLVL גבוה זה הרבה יותר קשה אני ניסיתי את זה ברמה 40 ומשהו פעם ראשונה ששיחקתי זה הרבה יותר קשה
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים רמה 40 זה מוגזם... אני בספק אם הנשקים משתפרים אחרי רמה 30 וגם אז מעלים סתם סקילים צדדיים - לעומת המפלצות שמשתפרות כל הזמן
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים רמה 40?? אני כולה רמה 4 פשוט יש לי מלא קווסטים צדדים עשיתי כבר איזה 17 ויש לי עוד 13 ACTIVE וכל הזמן אני מוצא עוד ועוד שאני מדבר עם אנשים הרוב זה לחקור מערות ולחפש חפצים או כל מיני כאלה אני רוצה להגיע לדרגה הכי גבוהה בגילדה של ה FIGHTERS כדי לראות מה כבר יש בתיבה הזאת של מנהיגה הגילדה ב CHORROL
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אגב רק שתדע יש גילדות שאחרי שאתה מסיים אותן אתה יכול לקחת איתך לוחמים או קוסמים שיעזרו לך
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים גם אני ממליץ לא להתעסק עם הקווסט הראשי כרגע.תשמור אותו לדרגות מאוחרות הרבה יותר.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים תגדיר רמה גבוהה... מה שנראה לי שסתם נתקעת עם חפצים גרועים וסקילים לא שימושיים לקרבות (מקווה שאתה לא מאלה ששמים את המשחק פתוח ככה שיהיה כמו בוט שעולה רמות)
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים תגדיר רמה גבוהה... מה שנראה לי שסתם נתקעת עם חפצים גרועים וסקילים לא שימושיים לקרבות (מקווה שאתה לא מאלה ששמים את המשחק פתוח ככה שיהיה כמו בוט שעולה רמות)ממש לא.אני dark elf lvl30..הנה:http://rapidshare.com/files/123343649/Save_1387_-_Adam_-_The_Great_Hall__Level_30__Playing_Time_32.55.53.ess.html
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים גם אני ממליץ לא להתעסק עם הקווסט הראשי כרגע.תשמור אותו לדרגות מאוחרות הרבה יותר.רמות מאוחרות כמו.....?10?20?נראה לי שהיתי צריך לבחור בגזע של האורק לא?אני מתשמש כל הזמן בחרבות ולפי מה שהבנתי לאורקים יש כמו מין FRENZY כזה שמעלה להם את הכוחטוב שטויות לפחות יש לי הגנה מאשואני גם עושה קווסטים בגילדה של הקוסמיםככה אני יוכל להעלות את הרמה של הקסמים שלי קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.