פורסם 2008 באפריל 2217 שנים סיימתי עוד קווסטים, הרגתי עוד מפלצות, הצטרפתי לאיזה גילדה, הצטרפתי לאיזה מסדר. עדיין רמה 1. גם ישנתי כמה ימים.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים אין סיכוי אמור להופיע לך סימן כזה ואז אתה אמור ללכת לישון כמה שעותברגע שאתה קם אמור להופיע מסך שבו אתה מעלה סטאטים וכו'
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים אבל הוא טוען שלא קורה לו כלום... אני מנסה לבטל את כל הבאגים המוזרים לגמרי של המשחק
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים טוב, אני אסביר את העניין- התקנתי אובליביון כשהוא יצא, אבל המשחק לא פעל טוב. שיחקתי ממש קצת. עכשיו שהתקנתי כשיש לי מחשב טוב, ראיתי שיש להמשיך את השמירה הישנה אז המשכתי. מה כנראה עשיתי, כנראה השתמשתי בטריינר (מי זוכר, שנתיים), ובאמת בדקתי טריינר של PIZZA, יש שם אפשרות לסקיל 100 בהכל וכמות מטורפת של כסף. ובאמת היו לי סקילים בסיבות 100 כולם (חשבתי שמתחילים מ100 עד שראיתי את הטריינר) ומלא כסף. ואני לא הבנתי למה המשחק כל כך קל. אני מדבר על באמת קל. עשיתי את כל הארנה בלי שיקוי חיים אחד. כבר שיחקתי אולי 7 שעות על המשחק, אז אני משער שאני אמשיך ככה. מה לעשות.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים הארנה לא קשה גם אם אתה עושה הכל עם FISTSעקרונית המשחק קל ברמות, אבל איך שאתה עובר אותו ואיזה דמות אתה מפתח זה כבר משהו אחר
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים אה. טוב לדעת. זה די טוב לי כי אני ממש גרוע בקטע של הפיתוח. לפחות לא פיתוח כמו של FALLOUT למשל.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים בקיצור, תתחיל את המשחק מהתחלה ואל תרמה הפעם. מחזק! הטריינרים הם רעל לגיימרים, ואז הכל נראה לך פתאום קל ואין אתגר בכלל.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מה לדעתכם הדמות שהכי קשה לשחק איתה בשבילי: מהכי קל לקשהקשת/קוסםקשתלוחם/קוסםלוחםקוסם
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים בקיצור, תתחיל את המשחק מהתחלה ואל תרמה הפעם. אבל כבר שיחקתי איזה 7 שעות. נראה לך עכשיו הגיע הזמן להתחיל מההתחלה?
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים עכשיו זה מתאים יותר מתמיד.7 שעות זה כלום במשחק הזה, שתוכל להגיע בו ל-80-100 שעות כמו חלק מהשחקנים כאן (אישית הגעתי לאזור ה-90 שעות).
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים אבל כבר שיחקתי איזה 7 שעות. נראה לך עכשיו הגיע הזמן להתחיל מההתחלה?שיחקת 7 שעות משעממות במיוחד כשהכל סופר קל בשבילך.מה הטעם??וכמו שאמרו, 7 שעות זה ממש (אבל ממש) כלום בשביל המשחק הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.