פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אבל הסקיל הזה עולה לאט בטירוף! כמה שעות רצוף אפשר לרוץהרי מלא שחקנים כבר הודו בדיון שאחרי שהם עושים את הקווסטים כבר נמאס להם מהמשחק, ואחרי שכל הקווסטים גמורים האתלטיקה בכלל לא ב90 אפילוגם לא במייג'ור
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים שיהיה.. תשחק איך שבא לך אני לא אגיד לך איך לשחק... אבל בכל זאת אם כבר אז כבר בשביל מה לרוץ מול הקיר? פשוט תעשה צ'יט כי אם אתה משאיר את זה בלילה ופתאום אתה נהיה expert אז זה פותח חלון ולא תגיע למסטר
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים שיהיה.. תשחק איך שבא לך אני לא אגיד לך איך לשחק... אבל בכל זאת אם כבר אז כבר בשביל מה לרוץ מול הקיר? פשוט תעשה צ'יט כי אם אתה משאיר את זה בלילה ופתאום אתה נהיה expert אז זה פותח חלון ולא תגיע למסטר :lol: אתה גם עושה את זה, אתה לימדת אותי כמה שיטות לעלות SKILLS...
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים זה אותו דבר כמו לעשות צ'יטיםאבל הסקיל הזה עולה לאט בטירוף! כמה שעות רצוף אפשר לרוץהרי מלא שחקנים כבר הודו בדיון שאחרי שהם עושים את הקווסטים כבר נמאס להם מהמשחק, ואחרי שכל הקווסטים גמורים האתלטיקה בכלל לא ב90 אפילוגם לא במייג'ורככה המשחק עשוימה לעשותבשביל זה בדיוק נועדו הצ'יטיםכדי להקל על השחקן בקעט מסוים שקשה לו במשחקכסף, חיים ,סקילים לא משנה מה זה יהיה
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים כרגע שמרתי משחק וראיתי שכתוב לי את הPlay Time - יותר מ96 שעות! זה מטורףבדקתי עכשיו- זאת פעם ראשונה שאני משחק באובליביון ואני עומד על 81 שעות כרגע.ולא- פעם אחת לא השארתי אותו לרוץ מול קירות, הכל שעות משחק "טהורות".
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים כלומר ללא שעות של "להשאיר את המחשב בלילה על ריצה כדי להעלות את סקיל האתלטיקה".אלא רק שעות של משחק נטו.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אני די בטוח שכותבים "טהורות" בגלל ששעות משחק לא באמת יכולות להיות טהורות מין האנשה שכזאת
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אני משתדל לרוץ ולקפוץ כול הזמן כדי להעלות את הACROBATICS והATHLETICS, את הALTERATION העליתי על ידי שימוש בMINOR LIFE DETECT כול הזמן, DESTRUCTION וCONJURATION הכי קל להעלות כי הם ממש שימושיים.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים דבר אחד לא הצלחתי עד עכשיו: ללכוד נשמות ולמלא בעזרתן יהלומי נשמה.יש לי את הקסם Soul Trap ויש לי יהלומי נשמה ריקים, ניסיתי לעשות את הקסם על גופות של חיות, בני אל-מוות וטרולים ולא קרה כלום.ניסיתי גם להשים על הגופה את יהלום הנשמה ואז לבצע את הקסם...איך עושים את זה נכון?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים דבר אחד לא הצלחתי עד עכשיו: ללכוד נשמות ולמלא בעזרתן יהלומי נשמה. יש לי את הקסם Soul Trap ויש לי יהלומי נשמה ריקים, ניסיתי לעשות את הקסם על גופות של חיות, בני אל-מוות וטרולים ולא קרה כלום. ניסיתי גם להשים על הגופה את יהלום הנשמה ואז לבצע את הקסם... איך עושים את זה נכון? you need to cast the spell before they are dead it is a touch spell so get close bash bash .. cast and then kill
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.