פורסם 2006 במרץ 1819 שנים שלוםאני מעוניין בפיתרון קירור ל PRESCOTT שלי.במצב עבודה רגיל הוא עומד על ~50 מעלות וצורך הקירור דורש ממני להפעיל מספר מאווררים, אך אלו גורמים לרעש נוראי וגם לאחר שהחלטתי להיפטר מהם ולהישאר עם המאוורר שעל המעבד ומאוורר ספק הכוח הרעש עדין מחרפן אותי.הבנתי שפתרונות הקירור של שינוי פאזה וקירור מים מאפשרים שקט מושלם.אך כמובן איני מעוניין להוציא כמויות כסף.אשמח אם כך לעזרתכם, הקריטריונים שלי הם כך* שקט מוחלט* קירור סביר [איני מתכנן OC בעתיד הקרוב] * אפשר שמישות של המערכת במחשבים עתידייםאחת המחשבות שהיו לי הם מערכת קירור מים פסיבית, כך בעצם אוכל לחסוף כסף וגם כמובן אוכל לשדרג את המערכת לאקטיבית כשיופיע הצורך.עוד חשבתי על מערכת שינוי פאזה, אני מניח שהמערכת ממש יקרה אבל לא יזיק לקבל את עצתכם.רק שתדעו, אני לא ממש מעוניין במאווררים כפיתרון כי לפי הבנתי הם לא בהכרח יתאימו למעבדים עתידיים, תקנו אותי אם אני טועה.תודה מראש לכולם
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים תגיד לא נמאס?אני יכול לספור רק בעמוג הראשון כמה תרדים שמדברים על זהסדרת הארקטיק יהיו מעולים ואל תשאל יותר שאלות לגבי זהפשוט תראה בפורום
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=9387לסוקט 775
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר אמרתי שאני לא מעוניין בפיתרון מותאם ספציפית לסוג המעבד שלי, לא מעוניין במאווררים למיניהם!!!!אני מעוניין באפשרויות המתאימות ספציפית לרצון שלי.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים תסתכל כבר בהודעות בפורוםם!!!!!!!!יש איןספור קירורים פסיביים טובים ראבקאל תענו לו יותר טוב
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים הכי זול זה להכין מערכת קירור מים לבדאבל זה לא כזה פשוטאז המלצה שלי זה מעכרת קירור מים עם איזה מאוור של 120 מאוררי 120 עובדים בRPM נמוך יותר ולפיכך מרעישים פחות! (בדרך כלל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.