פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אני מתפלא לא ידעתי שאתה בן 28!!!! פששש... אבא שלי בן 47 ואמא שלי בת 40 אבל מוזר. יש לך אישה ילדים? אתה גר לבד? ואיפה אתה עובד?(מצטער על השאלות) אני בשוק טוב יש מעטים רובם מוותרים וחבל :-\ טוב לדעת שהגיימרים המבוגרים נשארים
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים הגיל בכלל לא קשור יש מלא שאוהבים להמשיך לשחק אפילו בגיל 50+אני מכיר מלא אנשים בני 40+ שאוהבים לשחק בסימולטורים,ומשחקי אסטרטגיה..
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים טוב אני מחייה תדיון העתיק הזה כי התחלתי לשחק בגרסת הPS2 ואני חייב להגיד שהמשחק מותאם לPS2 בצורה טובה בPC יתאכזבתי מהמשחק בגלל הגרפיקה והשליטה ולא שיחקתי הרבה בPS2 בגלל שאני צופה מרחוק ובטלוויזיה רגילה ובגלל השליטה והרטט המשחק פשוט הרבה יותר טוב
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים גולם- אני עדיין יכול לקרוא לך כך?טוב בקיצור נכון. המשחק אכן מותאם יותר לPS2 מאשר למחשב.אגב אם יש לי אותו למחשב, כדאי שיהייה לי אותו ל PS2?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אם כך אז אני רוצה לקרוא לך סטון קולד ^^ לא, לדעתי זה מיותר כי המשחק של המחשב הוא ממילא פורט.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אתם יכולים ליקרוא לי ST או גולם זה לא משנה ואם עברתה תמשחק במחשב אין טעם לשחק במשחק בPS2 אבל אם לא עברתה אף גירסה תשחק רק בPS2 גריסת המחשב מחורבנת
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים טוב אז ככה סימתי פחות או יותר תמשחק בPS2 תאמת המשימה האחרונה היתה לישתלט על כל העיר אבל אחרי שלפני כבר לקחתי את כל המחסנים ורוב העסקים לא היה לי כך יותר למשחק המשחק כמו הרבה משחקי EA מתחיל לחזור על עצמו מהר מידי פשוט שיעמום המבנים חוזרים על עצמם גם וגם האויבים רק שיש 4 סוגי צבעים לאויבים וחלק מהמשפחות יותר חזקות מאחרות בקיצור 6 מ10 בסולם קרירין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.