פורסם 2006 באפריל 2519 שנים כן תתפלא! 8)אצלי ההורים לא באים עם משכורת גבוהה אבל הם מסכימים!אפילו אבא שלי משחק GTA ובאטלפילד והסנדק והוא קנה ליכי אני שלא כמוך חוקיאגב אין כזה דבר פלאפון לא חוקיואבא שלי בא עם משכורת מינימום של 300 שקלים גםלא כל שבוע אבל הוא מסכים.קיצר אני חוקי אתה לא אתה מבוקש אני השופט הבנת? אז :-X
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים True Crime New York City :puke: פשוט אחד המשחקים הכי גרועים שיצא לי לשחק בהם !
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים הוא צריך גם מחשב עם כרטיס מסך חזק אצלי זה קרטע. בוא נגיד שהכי טוב זה הגרפיקה והעלילהרע: הכל חוץ ממה שציינתי
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים 15 עוד כמה חודשים בן 16 למה?בן כמה אתה ? ???רואיםאם כשתהיה גדול ולא יהיה לך אבא שיקנה לך משחקים ותחיה על משכורת מינימום, שקוע בחובות, צריך להאכיל 4 אנשים + כלב והילד שלך יבוא אליך ויבקש משחק מחשב (שעולה 10% מהמשכורת שלך) ניראה מה תגיד לו
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים למען האמת אני לא חושב שזה קשור לכסף.. אני גיימר ,אז זה אומר שעל כל משחק אני ישלם 250+??! זה פשוט לא הגיוני להוציא כל -כך הרבה כסף על משחק שאפשר להשיג אותו בחינם.. בשנה יוצא לי לשחק בערך ב 60-90 משחקים..אני לא רוצה לדעת כמה אני יצטרך לשלם על הכל..
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים בן כמה אתה ? ???מספיק מבוגר... ומה זה משנה לך בכלל?שאלתי בן כמה אתה בגלל מה שאמרת מקודם (וחשבתי שאתה בן 12~)ולגבי הבחור השני... זה מאוד תלוי בכסף
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אם אתה מספיק מבוגר אני לא מבין למה אתה משחק משחקים מה!!!!!!! WTF!!!! מה קשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sometimes i hate kids so much... עריכה: חזרה לנושא התרד... המשחק יפה, אמרתי את מה שאמרתי, זהו
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים התכוונתי שאיך אתה משחק אם אתה עובד(צבא אוניברסיטה) איך יש לך זמן?יש כאלה שמוכרים משחקים.לדעתי אתה לא מבוגר. מבוגר כל הזמן עסוק בעבודה מאשר משחקי מחשב.אה ול some times i hate kids so much אתה בעבר היית ילד לא?כל בן אדם שווה זכויות.קיצר למרות זאת אני שמח שאני לא היחיד שאוהב את המשחק.אתה דון כבר(סיימת)?
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אני בן 16...ולא לא סיימתי, לפני איזה כמה ימים הגעתי למשימה עם בית הרכבות הזה ומאז לא שיחקתי...לא היה לי זמן כי התחילו הלימודיםועוד אני צריך לשחק בET וAA... חחח
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אנחנו באותו גיל חחח....טוב לא משנה קיצר הלימודים הורסים אין מה לעשות. אני לא מבין איך אפשר לשנוא משחק כזה
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אני בן 28 ואני משחק מה הקשר לגיל?אז אולי אני משחק בעיקר בשבתות וקצת אחרי העבודה בימים רגילים אבל בכל זות משחק זה נכון שיש הרבה פחות זמן אבל זה לא אומר שאין זמן ביכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.