עבור לתוכן

שפעת העופות בישראל :(

Featured Replies

פורסם

אני מוכן להתערב על שקל שבארץ נהדרת בשבוע הבא יצחקו על זה במערכון של הרומנים [קוריצה תהיה חולה]

• תגובות 93
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר צחקו על זה לא?

פורסם

כבר צחקו על זה לא?

כן אבל עכשיו זה יותר אקטואלי.

פורסם

אני מב"ש :xyxthumbs:

אין לך סיבה לשמוח עכשיו

פורסם

אני מוכן להתערב על שקל שבארץ נהדרת בשבוע הבא יצחקו על זה במערכון של הרומנים [קוריצה תהיה חולה]

איזה מן רווח יצא לך מזה? רק שקל?

פורסם

לפי בדיקות סטטיסטיות ומדויקות, רווח השקל שהיה בשעה 13:17, כעת לפי שעה שווה שקל ו10 אגורות.

:xyxthumbs: תמשיך כך חחחח

פורסם

איזה חננה אתה על שקל חחחחחחח

2 מסטיקים :s07:

פורסם

איזה חננה אתה על שקל חחחחחחח

2 מסטיקים :s07:

טוב צודק

נעלה את ההימור למשהו נועז יותר

שקל וקרמבו.

פורסם

תמשיכו, תמשיכו ככה, נראה לאן תגיעו ::)

מספיק עם הספאם, זה נושא רציני...

פורסם

לבאן המיוחל ::)

ראיתי היום בYNET כתבה של איזה ווטרינר שאמר שתוכים לא ידבקו מהמחלה, אלא אם הבעלים ידביקו אותם.

עכשו אני רגוע... רק שהתוכי שלי מישום מה אוהב לאכול עוף (ישר מהפה שלי :bash:... גוזל לי את האוכל בלי בושה!) אז צריך לשים לב איך מבשלים יותר מהרגיל...

פורסם

קריקטורה מבית NANA

Article_Paragraph_Thumb_1128958.jpg

פורסם
  • מחבר

טוב שיש לנו פה שניצלים מוקפאים מלפני חודשיים , היום אכלתי ללא חשש , עדיין טעימים :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

השפעת מתפשטת כעת ברחבי הנגב וכנראה תתמקד בבאר שבע, מסכנים התושבים...

מישהו פה גר שמה??

בטח, ואתה בטוח אומר את זה עפ"י מחקרים מדעיים שנעשו בערך יום אחרי שהתגלתה שפעת העופות בנגב... במילים אחרות, מזה השטויות האלו? (אני באר שבעי, ואתה כנראה אחד שמפזר שטויות)

פורסם

אגב, היום ראיינו בגל"צ בבוקר שני מקומות בכפר-סבא (ליד הבית שלי ממש) בקשר לשפעת העופות, הראשון זה אאן-תאי, אוכל תאילנדי והוא אמר שמרגישים ירידה בלקוחות ויש ירידה בצריכת העוף עם המוקפץ שלהם (ממולץ אגב....), התאילנדי שלהם אמר במבטא תאילנדי "תמשיכו לקנות ולאכול אוכל תאילנדי", והשני זה תפארת הפלאפל והשווארמה ששם לאף אחד לא אכפת שלשווארמה יש אישהו קשר להודו :)

באמת שני מקומות משובחים אבל הופתעתי שגל"צ בכלל הגיעו לכפר-סבא בכדי לבדוק את זה. :yelclap:

"אנחנו במפה ואנחנו נשארים במפה!"

פורסם

נו ברור,

שוארמה זה חיה, ועוף זה עוף.

מה הקשר ביניהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים