פורסם 2006 במרץ 1619 שנים קודם כל רוב החידקים מתים בבישול חוץ מיזה לא כל מי שנידבק במחלה מתודבר אחרון מגפות שפעת חמורות היו בהיסטוריה והרגו הרבה למעשה כל כמה עשרות שנים יש מגפה כזות במיקרה שאני זוכר נכוןאבל בניגוד למגפות כמו הבעבועות שחורות לדוגמה שפעת קטלנית נעלמת מהר מאוד והורגת הרבה פחות אנשים
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים שפעת זה לא חיידק, זה ווירוס. אפשר להידבק מזה גם אם מתקרבים לעוף ולא רק אוכלים אותו... חחחחחחח רק ניסיתי חלאס להסתלבט עליי
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים הקהל מתבקש להפסיק את ניסיונות ההצחקה! (כבר הרבה זמן רציתי להשתמש בתמונה הזו ;D)
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים תאכלס, מגיע לנו, אם אנחנו לא מספיק בני אדם עד כדי כך שלא רק שאנחנו רוצחים חיות בשבל לאכול אותם כשיש המון תחליפים מצויינים לבשר, אלא שאנחנו עושים את זה בכזאת ברבריות שאנחנו דוחסים 800 עופות לחלל של מטר על מטר אז זה צדק פואטי, כי המחלה הזו התחילה והתפשטה בעקבות איך שאנחנו שוחטים אותם אז לא מגיע לנו יותר טוב מלעופותכל מילה בסלע.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים סוף סוף אמא שלי תפסיק לקנות עוף, איכ, דיי, נמאס לי מעוף! אני רוצה כבששששששששששש!!!
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים אני חושב שצריך לקחת את המחלה הזאת , לשלב אותה עם משהו שונה קצת , לקרא לה שפעת עופות הנילוס , ולמכור אותה לארצות הברית בתור נשק ביולוגי .
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים טופו יכול להיות ממש בסדר אם מכינים אותו נכון. יש גם בשר מלאכותי מחלבון צמחי, כמו שיש במנה חמה בולונז.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים סוף סוף אמא שלי תפסיק לקנות עוף, איכ, דיי, נמאס לי מעוף! אני רוצה כבששששששששששש!!! אין לך מושג כמה אני מסכים איתך. במשך 3 חודשים אכלתי שניצלים. הגעתי למצב שהתחלתי לטגן דג! (אני לא אוהב דגים במיוחד...) היום הייה לי זמן ( ) אז בישלתי לעצמי בשר בקר ביין עם פלפל ירוק חריף (טרי... לא טחון ) ושום (כמובן עם קצת בצל וגזר...), ועם תפוחי אדמה כתוספת :-* ^טעים... והולך מצוין עם בירה כמה תגעגעתי לבישול :
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים כולכם מוזמנים לכפר מראאאר! השווארמה של ג'אמיל שווארמת כבש משובחת, 10 דקות מראש פינה, ללקק את האצבעות הצלחת ועוד כמה דברים [יאללה נוסעים :auto:
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים טופו יכול להיות ממש בסדר אם מכינים אותו נכון. יש גם בשר מלאכותי מחלבון צמחי, כמו שיש במנה חמה בולונז.טופו זה הדבר הכי @#$%^&* (מי שלא הבין מגעיל..וכו) שטעמתי (ואני מדגיש טעמתי..כי כבר מהביס השני הייתי מחשיב את זה כהקאה)..זה כמו לאכול פלסטיק...בקיצור אין כמו בשר הכי טוב..(עוף סתם חיקוי..חוץ מהחלק של השניצל..)
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים נדמה לי שאנשים כאן לא בקיאים, אין סיכוי שבשר חולה יגיע לצלחת שלכם אם תקנו ממקום איכותי. (וגם אם לא, גם אז הסיכון שואף לאפס...) תקנו בשר מקצב עם תעודות, ותעודה של פיקוח וטרינרי... כל עוד תקנו כך את הבשר, אין סיכוי שיגיע לבשר שלכם חיה חולה. אין צורך להפסיק לאכול בשר, מה גם שאם מבשלים את הבשר Well (שכמובן רק כך אוכלים עוף, אנחנו לא מדברים על בקר) ותאכלו בשר שהיה נגוע בשפעת העופות, אתם לא תחלו, הבישול הורג את הכל! הייתה המלצה של משרד החקלאות לצלות את הבשר היטב בזמנו שכל הסיפור הזה התחיל... גם יש את המחלה השניה של הפרות, "הפרה המשוגעת", אז מה, גם לא תאכלו בקר? אז שנסגור על טופו? ( :errrr:)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.